Прием в детски градини в Пловдив - 4

• 43 066
  • 774
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
velma,представяш бележка от местоработата,че си на постоянен трудов договор от еди кога и дъра бъра.В тази бележка не се посочва,че си в майчинство и ще си ползваш точката за работеща и за месторабота в района

# 631
Здравейте,
Имам едно въпросче, моля да ме насочите към детски градини в кършияка, близо до дунав и в. Априлов. Сега сме в 1 град. Група в софия, обаче ще ме командироват за 1 год. В Пловдив и трябва да намеря градина на детето. Може и частна градина ако има а в райна. Моля помагайте.
Знаете ли дали мога да я прехвърля, или се кандидатства на ново?

# 632
  • До хладилника, който обичам
Тук с частните не е като в София и няма толкова много. Тук можеш да погледнеш в кои градини има места. Кършиака = район Северен.

# 633
  • Пловдив
Здравейте,
Имам едно въпросче, моля да ме насочите към детски градини в кършияка, близо до дунав и в. Априлов.

Захарно Петле е на кръстовището на Дунав и Априлов.
Надолу по Дунав към Панаира е Весела.Пред нея Бреза и Бреза филиал
Пролет и ОДЗ Славей са  на кръстовището Априлов 6 ти септември

Според мен трябва да кандидатствате на ново.Частна в района не знам.Ние нямаме много частни

Последна редакция: сб, 09 мар 2013, 19:42 от ♥Elfita♥

# 634
  • Пловдив
Здравейте!
Днес получих имейл,че детето мие класирано в градината,посочена на 4-то място.И понеже няма никакви инструкции-знаете ли дали отва се отнася за септември месец или пък за този момент.Изобщо не ми е ясно

# 635
Здравейте!
Днес получих имейл,че детето мие класирано в градината,посочена на 4-то място.И понеже няма никакви инструкции-знаете ли дали отва се отнася за септември месец или пък за този момент.Изобщо не ми е ясно
За което класиране си посочила че участваш.

# 636
  • Пловдив
Според мен не е за септември.Нали правят класирания всеки месец.Явно от текущото класиране

# 637
  • Пловдив
Колко е голямо детето?

Аз мисля, че е нещо текущо, Елфитка ме е изпреварила.

# 638
  • Пловдив
Детето е набор 2010,януари месец.Тях ги класират за първа в група в този период и ги взимат във вече сформираните първи групи

# 639
  • Пловдив
На 3г и 3 месеца е
Доасега не съм получавала такива имейли и незнам трябва ли да правя нещо.По принцип съм работеща,избрала съм си 2 градинки в района ни,тази ,която е на 4-то място ми е длаче,но не е проблем.Простъо незнам,ако искам да сме в по-близка до вкъщи ДГ дали трябва да пускам нови документи или просто си чакам

# 640
  • Пловдив
Детето е набор 2010,януари месец.Тях ги класират за първа в група в този период и ги взимат във вече сформираните първи групи
елфита и в такъв случай какво се прави?

# 641
  • Пловдив
Ти не искаш тази градина,така ли?Тогава трябва да я откажеш и да продължат да те класират.Но как точно става това не знам.Няма ли инструкция някаква да прочетеш.Или попитай на телефона за въпроси.Май месец ще има повече свободни места.

# 642
  • Пловдив
В случай,че ще го вземат веднага-предпочитам да е в ДГ отколкото в ясли и нямам претенции
Но,ако няма да го вземат сега,а септември месец-бих предпочела да е в по-близка ДГ
Няма никакви инструкции само това:
   Система за електронно централизирано класиране за прием на децата
в общинските детски ясли, целодневни детски градини и обединени детски
заведения на територията на ОБЩИНА ПЛОВДИВ
Класирано дете
Име:    --------------------------
Детско заведение:    ЦДГ "----------
Група:    I-ва група
Поредно желание:    4
Не мога да приложа снимка,не мога да я запаметя

# 643
  • Пловдив
Ей сега се обадих,наистина става въпрос да вземат детето сега,със вече сформираната 1-ва група.Обясниха ми,че тези текущи класирания били направени с цел да не изостават дечицата,родени Януари и Февруару месец

# 644
  • Пловдив
А септември детето в тази група ли ще остане, т. е. ще е втора група с набор 2009 или ще бъде отново първа група с набор 2010?

Общи условия

Активация на акаунт