Прием в детски градини в Пловдив - 4

• 43 044
  • 774
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Бележката,че не дължим данъци и такси се издава срещу 10 лв.Общо за двамата родители 20 лв.С таксата ми се струва,че са прекалили

# 691
Бележката,че не дължим данъци и такси се издава срещу 10 лв.Общо за двамата родители 20 лв.С таксата ми се струва,че са прекалили
Е то това се проверява и електронно.. Как пък 10 лв - не ги е срам Sad

# 692
Вади се удостоверение за платени или дължими данъци? Защото и таксите са им различни...

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 10:29 от dendoli

# 693
Zolka много малко точки си събрала,защо така?

Ами това са си нормалния брой точки при един неработещ родител  и друг, работещ в района, без да имаме привилегии откъм работещи в системата, военни и т.н. Аз си мисля, че доста ще има с тези точки и вероятно ще сме на жребий, ще видим де.

# 694
  • Пловдив
Shocked
то данъка може да е по-малко /ако нямаш имот/ отколкото таксата за бележка .............
Много са прекалили!

# 695
  • Пловдив

Та и данъците като са вдигнати, що пък да не ни вземат и по едни 10 лв. такса за бележка. Май месец всички като се юрнем да изкарваме бележки /дано де, че ако не са приети децата за какво ще са ни/, това ехееееее - все за хазната пловдивска.   Laughing

# 696
Че какво-ще построят ясла, градина, може и няколко. Аз още си чакам със статус чернова, все се надявам да започна работа до крайния срок. Всъщност трябва да го проверя-върти ми се 4 април Thinking

# 697
  • Пловдив
Е то това се проверява и електронно.. Как пък 10 лв - не ги е срам Sad
това е в случай.че я искате за 1 ден
Ако почакате 5 дни-цената е 5лв на човек,в понеделник поисках справка,днес си я взех.Платихме 10лв за 2-та
А долкото си спомнямбележката за задължения на фирми се издава безплатно  Confused
В ГРАО(Район Централен)-справката за настоящ адрес за 1 ден е 3лв(става за 10мин),а за 3 дни е 1лв

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 14:02 от mannuella

# 698
  • Пловдив
Октомври от Община Тракия изкарвах бележки за настоящ адрес за мен и детето - от днес за утре - по левче бройката Peace

# 699
До 19ти май било срока за подаване на заявление по интернет. Ако някой като мен се чуди и не му се търси Laughing

Между другото, защо, когато отида на избор на класиране възможносттите са ми 2012/2013-11април и 2013/2014- 1май, ако срока е до 19 май Thinking

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 14:47 от Zolka

# 700
  • Пловдив
Класирането за 2013/2014 не е ли на 22 Май? Аз така съм си отбелязала newsm78

# 701
Мдам, сега проверих, така е, но като трябва да избирам за кой прием да пусна пише първи май, затова се чудя.

# 702
  • Пловдив
Мдам, сега проверих, така е, но като трябва да избирам за кой прием да пусна пише първи май, затова се чудя.
Ами то друга опция за 2013/2014 няма. Едното е април, ако не се лъжа, другата си е 2013/2014. Аз съм задала точно това 2013/2014.
А вие сложихте ли отметка, че сте съгласни да кандидатства за по-голяма група, ако не е прието в 1-ва?  newsm78

# 703
  • Пловдив
А вие сложихте ли отметка, че сте съгласни да кандидатства за по-голяма група, ако не е прието в 1-ва?  newsm78
Аз -да, но всъщност едва ли ще се приложат някъде подобни смесени групи- те са краен вариант.

# 704
  • Пловдив
А вие сложихте ли отметка, че сте съгласни да кандидатства за по-голяма група, ако не е прието в 1-ва?  newsm78
Аз -да, но всъщност едва ли ще се приложат някъде подобни смесени групи- те са краен вариант.
Аз много се чудих, прочетох в упътването за кандидатстване пише, че не е задължително.
В крайна сметка, не го маркирах.

Общи условия

Активация на акаунт