Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 54

• 67 384
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
  • Софето
От сайта на mothercare дават ли проследяващи номера ? Гледам , че нямам  newsm78
Дават, когато ти е изпратена поръчката.

# 631
От сайта на mothercare дават ли проследяващи номера ? Гледам , че нямам  newsm78
Дават, когато ти е изпратена поръчката.
Изпратена ми е , но нямам! В смисъл излиза ми грешка.

Последна редакция: нд, 25 ное 2012, 00:52 от FlooooWeRRR

# 632
  • Luxemburg
искам да поръчам от английския сайт на Некст. Можете ли да ми препоръчате фирма до София. Тези които знаех се занимават само с превоз вече и не се занимават с поръчки, а искам да е някоя която е изпитана и няма проблем с нея ,не просто да си избера от 1стр. Благодаря ви!

# 633
Момичета, някоя от вас поръчвала ли е от http://www.clothingattesco.com/f+f-bow-faux-fur-booties/invt/kg222260/ ако може да ми измери стелката размер до 6-12м

# 634
искам да поръчам от английския сайт на Некст. Можете ли да ми препоръчате фирма до София. Тези които знаех се занимават само с превоз вече и не се занимават с поръчки, а искам да е някоя която е изпитана и няма проблем с нея ,не просто да си избера от 1стр. Благодаря ви!

kdshopping Peace
имат общи поръчки ...във вторник и петък...виж им условията...моята поръчка пристигна за 3 седмици

# 635
  • Варна
Да се самоцитирам от другата тема, че там никой не ми е отговорил, а ми е спешно. Знам, че доста момичета са поръчвали от nextdirect, нямам време да чакам за общите поръчки, че са ми спешни нещата и искам да поръчам, но ми е за първи път от този сайт и ми е малко объркано. Моля за помощ  Praynig
Регистрирах се в сайта, че съм си набелязала някои неща за поръчка, но при въвеждането на адреса на първия ред ми иска само номер , а на следващия ред е името на улицата и като цяло ми изглежда доста "рзхвърлян" адреса - ето по този начин:
82 - POSTBANK
BUL.VLADISLAV VARNENCHIK
VARNA
и никъде при адреса не ми се вижда името  newsm78
на първия ред телефон, после номер, улица и т.н. При вас така ли е? И на чекаута ми се вижда по този начин, без име  ooooh!
При вас също ли е так, предполагам, че няма да има проблем с доставката после  newsm78 . Между другото, с DHL ли идват пратките и имат ли проследяващ номер?

А сега да попитам за следните блузки дали някой ги има и мнение, ако може: тази и тази Трябват ми малко по-плътни блузки, не от тези тъничките и мисля, че тези са такива - леко ватирани.

# 636
smile29, поръчвала съм от nextdirect няколко пъти, адреса ми там изглежда така:

088ххххххх
номер, името на улицата, вх..., ет...
град Х
област Х
BULGARIA
п.код  

така че - спокойно. Да, без името го показват, и на мен ми беше странно, но няма да имаш проблеми с доставката. Доставят ДХЛ за 3 работни дни, и ако не са сигурни за адреса ти, ще ти звъннат на гсм-а, който си предоставила, така че няма как да не си получиш пратката. Не си спомням да съм следила в сайта на ДХЛ, просто защото нещата пристигат за отрицателно време.

# 637
Здравейте,
има ли някакакъв код за теско играчки?

# 638
  • Чукарландия
Колко е цената за доставка на nextdirect до България? Hug

# 639
  • София
Колко е цената за доставка на nextdirect до България? Hug
Безплатна е Peace

# 640
Здравейте момичета интересува ме от сайта на Clarks дали има някакви кодове за отстъпки, някой дали е срещал. Благодаря ви  Hug

# 641
  • Wolwedans
Здравейте момичета интересува ме от сайта на Clarks дали има някакви кодове за отстъпки, някой дали е срещал. Благодаря ви  Hug
http://clarksmail.com/?jRAEQ1J7FfM2ibxek-Lv4pN1MnOMGVNzj

# 642
  • Обетованата земя
Ще ви следя!  Peace

# 643
Момичета в сайта на Дисни стор някой скоро да е пуснал поръчка без посредник?Опитвам се с Пей пал да го излъжа,но засега не ми позволява

# 644
Здравейте.
Търся момичешко дебело зимно яке, дълго до под дупето. Моля, ако някоя от вас се сеща за такова от УК, да ми препоръча. Мерси   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт