Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 10

• 25 698
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Себи ,защо им фрагман на английски те и на турски си го разбират. hahaha Joy Joy Joy Joy
За тях по важно е да се докопат до Джансел. hahaha Joy Joy Joy Joy
Да му мислим ние дето не разбираме турски ,пък и Джансел само на картинка. hahaha Joy Joy Joy

# 76

Ох....Иф Heart Eyes права си Thinking Thinking те са на ясно какво става и какво ще става и само гледат да се лепнат на Джансел , а той горкия в тез костюми и патъци  завира , а те с голи рамене  Shocked Shocked ShockedДа се покрият  поне малко  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 77
 Rolling Eyes  newsm03

Понеже ,аз наистина харесвам Шюкран  от самото начело искам да кажа защо-Тя  не е красива , не е и много висока ,не е  и известна.
Тя е с нетрадиционна красота ,дори на пръв поглед няма  харизма  , но има изключителен поглед и нестандартно  фатално излъчване.
Струва ми се дори ,че малко хора ще я харесат от раз, но харесат ли я - ще са много добри приятели

Такава е Шукран- от супер държанката/Облака/,през селянката Нуран до супер маникенското  излъчване което има на колажа по-горе Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 78

Ох....Иф Heart Eyes права си Thinking Thinking те са на ясно какво става и какво ще става и само гледат да се лепнат на Джансел , а той горкия в тез костюми и патъци  завира , а те с голи рамене  Shocked Shocked ShockedДа се покрият  поне малко  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Здравейте,

много весело тук, браво на вас, искрено се забавлявам докато ви чета.

Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

# 79

Себи, Красотата на гледания е в очите на гледащия. На мен ми харесва Шюкран. И в Облака ми харесваше, нищо че игра неприятен образ.

# 80
  • София
Гави  Hug така е , ама браво на Шюкран щото аз ненавиждах Бахар почти колкото стария Аслан Stop Mr. Green

# 81
  • София
Нуран  Hug Шюкран няма  Joy Joy Joy

# 82

Ох , на мен ми се приискаха и футболни вълнения около Джансел -или ще кажите - ангажиран  newsm78 .

А , ако тренира и играе в кой ли отбор ще бъде newsm78

# 83

Като гледам ,как добре се справя Джансел и в реалния живот и в ролята на Кенан като режисьор
   си лягам спокойно да спя.Лека ви нощ! smile3524

# 84
# 85

Добро утро.

# 86
  • София
Добро утро  Hug

Иф   Hug

Последна редакция: вт, 04 сеп 2012, 08:28 от Shatzi

# 87
# 88
Добро утро. Hug Hug Hug
Shatzibouquet

Кой ще ни е конкуренция по другите тв, някой знае ли? newsm78

Усмихнат ден. Heart Eyes Hug

Последна редакция: вт, 04 сеп 2012, 08:34 от ·٠•Snejka•٠·

# 89

HugДабро утро Hug

Шатци Heart Eyes тази сутрин съм по-ранобудна Wink и едва дочаках кафето  Laughing Laughing Laughing
Но то пък едно кафе-чудесно и със шоколадче,а като гледам и гифчето с Джансел  Hug тръгвам по задачи с прекрасно ностроение.

Иф  Hug
Хубав ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт