ТУЕС – 2 тема Вече сме големи, но сме осмокласни зайчета засмени

• 42 190
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Jord  Simple Smile тук съм. Чета Ви всеки ден от вторник вечер, откакто се върнах, но тия дни имам доста ангажименти и не съм Ви писала, че от чертане ми се изморяват ръцете. Иначе и моя вдига телефона рядко. Тази сутрин ми каза, че днес имали ден за безопасност на движението. Звучеше добре гласа му, беше доста весело около него.
Успокойте се, щом нямат време за нас, значи си прекарват добре.

# 121
  • София
Преди малко осъществих връзка. Синчето звънна само - просто да не повярваш. Било топло при тях. Имало нещо като парно. Дори си били отворили вратата, за да затоплят и навън  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Според него нямало вятър.
Бил много впечатлен от учителя по физическо. Бил най-печен. А като го попитах за учителите по англ. - еми ....... нещо се измрънка, какво толкова да ме впечатлят  Mr. Green Mr. Green
Следобед към 4 часа пак щели да имат занимания по анг. А сега си почивали. Не знам само от какво са се преуморили толкова много. Започват учебната година много лежерно, да видим натам какво ще правят. 

# 122
  • София
Имало нещо като парно. Дори си били отворили вратата, за да затоплят и навън  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
.... нещо се измрънка, какво толкова да ме впечатлят  Mr. Green Mr. Green
Joy Joy

# 123
И на мен ми вдигнаха преди малко. Но за съжение разговора беше много кратък. Каза нали казах на тати, питай него. Сега не мога да говоря.
Надявам се довечера да се обади.
Някой има ли информация утре направо ще се прибират ли след закуска или ще ходят първо някъде и след това ще тръгнат към София?
Довечера ще се опитам и аз да изкопча информация относно прибирането им утре.

# 124
Току що ми звънна сина. Днес са ходили на поход до Панорамата ,там където се виждала и Пирин (така ми обясни). След малко имали физическо. Английския минал за днес. Набързо прекъсна разговора, че трябвало да ходи. Ако поседят още малко мобилните оператори ще фалират от тези кратки разговори  Simple Smile Simple Smile Simple Smile.

# 125
И аз да се включа, че само ви следя, но реално нямам какво да допълня Simple Smile
Весело им е на децата. Това е определено най-добрият начин за започване на новата учебна година.
Онзи ден на въпросът ми защо в сряда нямахте английски, получих отговор: Ами играхме федербал...
 Joy

# 126
Утре тръгването е обявено в 10,00 часа от Семково. Нямало да спират по обекти. Директно се прибират в София. Имали са тази вечер събрание до преди малко. Тези деца, които не ходели на поход имали домашно да пишат съчинения и ги чели на събранието  Simple Smile Simple Smile. Колко много инфо изкопчих тази вечер.  Laughing

# 127
  • Sofia
Пресни новини и впечатления от Семково Simple Smile Току-що се връщаме оттам! Прекрасно е! Слънце,никакъв вятър,полянки,припек...рай! Разбирам ги напълно децата,защо не им се тръгва!Нямаше как-трябваше да приберем нашия заради утрешното състезание.
Пътят от Белица до самото Семково е доста неприятен,тесен и с много завои,пътува се бавничко-това са около 20 километра..
Като пристигнахме-тишина, спокойствие...даже помислих,че сме сбъркали..викам си къде са 90 момчета??? все пак трябва да се чува нещо...Тези учители са направили чудо ,или умората от разходките и чистия въздух-но,факт- синът ми е кротък като агънце Simple Smile
Явно бяхме изпратени от същия учител по физическо за когото спомена някой вече в предишен пост-наистина съм впечатлена-прекрасно впечатление ми направи! Дано всички останали учители са като него и тази атмосфера между децата се запази и в у-ще!

# 128
  • София
Bakerita, това определено ме впечатли и мен. След като и на родителите им е направил добро впечатление учителят по физ., значи синът ми май има право  newsm78 newsm78 Тя и портиерката в ТУЕС казваше, че много лесно се оправя с момчетата и няма никакви проблеми с тях. А и децата ни са интелигентни и добри  Mr. Green Mr. Green
Няма да им се тръгва на децата, но времето си мина много бързо. Докато се обърнем и първата седмица от учената година мина. Дано са си прекарали страхотно децата. Като се върнат на спокойствие ще споделят впечатления. Моят каза, че ще тръгнат когато дойдат рейсовете - 9, 10 може и 11. Явно в движение ще се уточнява часът.  Mr. Green Mr. Green И ако някой е правил снимки на зеленото моля да ги разпрати по имейлите.  Praynig Praynig Моят отказа да си носи фотоапарат и няма да имаме снимки  Rolling Eyes Rolling Eyes
Лека нощ на всички  1crib 1crib

# 129
  • тук и там където дойде
Добро утро,

Моя син така и не се обади, добре че сте вие Благодаря ви. Присъединявам се за снимките, ако някой е снимал моля да изпратите. Този път пропуснах фотоапарата, като си знам детето  ooooh! му дадох фотоапарата, имаме опит вече върна един счупен Grinning. Сутринта ще му звъня и ще ви пиша ако наука нещо ново и ако вдигне телефона

ПП пресни новини. Събудих детето и успях да изкопча че ще тръгват в 10,30 - 3 часа бил пътя. В 8 часа им е закуската в 9,30 ще се събират за тръгване. Едва успях да изкопча това. Иначе на въпроса ходили на поход, отговора беше "ама ти откъде знаеш толкова много"

Последна редакция: сб, 22 сеп 2012, 07:49 от Prima

# 130
Добро утро! Hug
Моят син не си взе зарядно ,че батерията му издържала по цяла седмица - и както и очаквах от вчера е извън обхват.
Чета ви редовно, но нямаше какво да добавя към постингите - все едно за едно момче става въпрос.
Разчитам изцяло на вас за информация за пристигането  

Последна редакция: сб, 22 сеп 2012, 09:43 от Маня

# 131
Вече са качени в автобусите, всеки момент ще тръгнат.Казали са им, че пътя е около три часа.
Обеща, че като са близо до София ще се обади.

Добро утро! Hug
Моят син не си взе зарядно ,че батерията му издържала по цяла седмица - и както и очаквах от вчера е извън обхват.
Чета ви редовно, но нямаше какво да добавя към постингите - все едно за едно момче става въпрос.

Защо не е взел от някой зарядно, моя е с Нокия, сигурно и твоя...

# 132
  • тук и там където дойде
Здравейте,

децата са тръгнали сина ми се обади. Щели да пристигнат 13,30 14,00 но той каза по-вероятно 14 часа най-рано. Това е от мен ще се видим като ги посрещаме

# 133
Вече са качени в автобусите, всеки момент ще тръгнат.Казали са им, че пътя е около три часа.
Обеща, че като са близо до София ще се обади.

Добро утро! Hug

Защо не е взел от някой зарядно, моя е с Нокия, сигурно и твоя...
Нямам думи.. бая си мислех да го оставя да се прибира сам...

# 134
Моят син не иска да го посрещам. Каза, че си знаел пътя....

Общи условия

Активация на акаунт