ТУЕС – 2 тема Вече сме големи, но сме осмокласни зайчета засмени

• 41 355
  • 747
  •   1
Отговори
# 105

Ноооо, на връщане той и още няколко шемета чак бягали надолу пред групата, щото другите много се бавели, и .... забележете оправданието, то било късно, щели да припаднат от глад  Joy, и разбира се, си отнесли конското!
Интересно инфо - сутринта лавката била заредена с кола, която на обяд, въпреки цената от 2 лв., била свършилаааа! hahaha
...............
Рапорт даден!

Хубав ден от мен!

Рапорт приет     newsm10
И моят е бил от шеметите. Но за конското е скрил Close А за колата направо се учудвам, че е устискала до обяд.  Laughing

# 106
  • София
След обед щели да правят коремни преси и лицеви опори - да ги видели учителите по колко могат да направят, било без оценки  Mr. Green Mr. Green А по английски май никой не иска да им гледа знанията!!!  Mr. Green Mr. Green
Утре го дават много студено - максималната температура ще е 15 градуса, а сутринта при тях ще е 7, но ще се усеща като три. Явно има силен вятър. Дано се сетят да се облекат и да погледнат английския.  hahaha hahaha

# 107
  • София
Мамини слънца!!! Честно да ви кажа, тук все едно описваме едно и също дете  Joy
Но поне вие си чувате вашите, моят един смс не желае да ми напише. Явно му е трудно  Thinking
Дано по някое врем днес се сети да пише, че да ми е по-спокойно.  Praynig
Добре поне, че чрез вас научавам как се движат нещата там.

# 108
  • Sofia
Здравейте и от мен!
Вчера реших да си направя експеримент-не му звъннах нито веднъж . Обади се сам......в 23 часа! И то защото ги заключили по стаите и нямало какво друго да правят Simple Smile. Поговорихме и ние доста по-дълго от друг път .Беше изумен когато му казах да не пие водата от чешмата,когато го питах харесало ли му е езерото...Ама,мамо откъде знаеш всичко!  Laughing Laughing  Добре,че сте вие ,момичета! Hug Много по-спокойно ми е като заедно сглобяваме картинката и не се притеснявам да гадая какво ли се случва.
Явно и днес чак вечерта ще се чуем-та не мога да съм полезна с новини от днешния ден.

# 109
  • София
Mimi75 и аз това си помислих - все едно всички там са братя близнаци.
Bakerita и аз вчера му казах днес той да се обади, за да не го тормозя аз непрекъснато, познай дали се обади, както и да е - сега му звъннах, играят карти до дупка. А знаете ли последно кога си идват? Че чух и за петък, и за събота мнения? Бях му сложила една книга за всеки случай, но "още" не бил прочел нищо от нея. Е нищо, има време....

# 110
  • София
Преди да тръгнат говорих с нашата класна и тя каза, че съботата ще пътуват, но не знае след закуска или след обед. Май по-вероятно е след закуска, защото първият ден, когато пътуваха натам, имаха обед - значи 4 дни свършват със закуската в събота. Предполагам, че пак бавно ще пътуват и най-рано в ранния следобед ще са в СФ.

# 111
  • София
Благодаря, значи ще се видим, докато чакаме автобусите

# 112
  • тук и там където дойде
Здравейте,

като ви чета поне малко съм спокойна. Снощи след многократно звънене ми вдигна. Общо взето разговора беше като при вас. Беше много доволен играли баскетбол но отбора им паднал, след това победил на тенис на маса капитана на другия отбор. Това беше причината да ми се обърне малко повече внимание. Като ви чета сега за езерото май и ние сме от смъмрените понеже ми обяснява как тичал надолу  newsm78  . Като го питах за водата отговора беше - "как ще е мръсна тази хубава изворна вода". За английския каза че ги изпитвали устно  newsm78. Това е от мен днес телефона си звъни ама няма кой да вдигне.

ПП . Обадиха ми сее.... Party Днес са имали тест по английски, спорт /лицеви опори 7 с мъка / Нали ми е баскетболист и слабичък  ooooh! схванал се е . За водата са питали дали става за пиене. Вечер ги събирали в 21,30 ч. не ми обясни точно защо. Добре си пекаарват както се вижда от общия преглед до тук. Joy и последното инфо е че са намерили магазин за хранителни стоки.

Последна редакция: чт, 20 сеп 2012, 22:02 от Prima

# 113
  • София
Днес са правили входен тест по англ. 60 въпроса с отговори. Май са налучквали отговорите. Коментарът беше "Направих ги както ми звучеше добре." При липсата на знания не знам какво точно му звучи добре, ама ще видим. Бил направил 40 лицеви опори  Shocked Shocked Малко множко ми се виждат, ако ги прави както трябва ама  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 114
И ние току що се чухме. Тази вечер говорихме повече от минута.
Не сме шампиони, но каза, че е направил 25 лицеви опори. За теста по английски каза, че е бил елементарен. Устното изпитване е било под формата на представяне, да разкажат с няколко изречения за себе си.
Когато прочетох, че ги заключват доста се стреснах, това не е нормално!  Попитах го и бях успокоена, че няма такова нещо.

# 115
  • София
Привет. Нашия от вчера не вдига на никой. Вдигнал чак след като баща му му написал заплашителен смс, че пали колата и идва при него  Joy  hahaha Добре било, играели карти, защото било студено навън. Друго не е казвал нищо.
Ама като знам, че е добре, това ми е достатъчно.

# 116
  • Sofia
И ние току що се чухме. Тази вечер говорихме повече от минута.
Не сме шампиони, но каза, че е направил 25 лицеви опори. За теста по английски каза, че е бил елементарен. Устното изпитване е било под формата на представяне, да разкажат с няколко изречения за себе си.
Когато прочетох, че ги заключват доста се стреснах, това не е нормално!  Попитах го и бях успокоена, че няма такова нещо.

Извинявам се,че съм те стреснала,май не съм написала много ясно-цитирах думите на сина ми,но изобщо и не повярвах,че наистина ги заключват.Явно са ги прибрали по стаите,а те се чустват затворени несправедливо Simple Smile

# 117
  • София
Добро утро! Снощи телефонният разговор беше пак три изречения "Разчистваме стаята, че ще проверяват! Напръскахме с дезодорант, че да не мирише на обувки и чорапи! Чао!"
Днес ми се вижда доста студено тук, а за там .......... бррррррррр направо не ми се мисли. Дано се сетят да се облекат и да си седят на топло и да наблегнат на английския.

Усмихнат ден на всички

# 118
Добро утро.
Вчера цял ден не се обади. Sad Тази сутрин му звъннах, за да го предупредя ако  излизат да се облече добре. Като го попитах защо не ми е звъннал вчера, той учудено попита - "не съм ли?". За теста каза, че е бил лесен, направил 40 лицеви, а като го питах дали са им се карали, че са се прибрали от езерото преди останалите, той категорично отрече.  Thinking Ще видим тая работа   Crossing Arms
Както винаги разговора протече 30-40 секунди и то с правилно зададените от мен въпроси.  Joy

Успешен ден на всички

# 119
  • София
Сигурно отстрани сме много смешни... Голямата новина за магазина за хранителни стоки и на мен ме беше съобщена. Снабдили се с всичко най-необходимо- вафли, сухи пасти, солети и т.н. Иначе, докато правил лицевите опори не броил за да не се разсейва, защото иначе щял да направи по-малко! Явно му трябва съсредоточаване на човека. Направил повече, но казал 20, госпожата му казала, повече бяха, защо не си броил. Ами математиката не ни е любима, какво да правиш. Каза, че му се иска в събота по-късно да си тръгнат, което значи че не му се прибира много. Grinning Мислех си, че е хубаво, че не вдигат и не се обаждат. Ако не беше хубаво там и не бяха доволни със сигурност щяха да са обаждат час  по час. През нощта се будих от вятъра много пъти и си мислех, мале, какво ли е там. Надя, благодаря ти от все сърце, че ме светна за якето!! Не знам какво щяхме да правим иначе!  Grinning BP само теб те няма в общия клюкообмен. Не се тревожи, сигурно всичко е наред и с твоето момче. Като чета другата тема за осмокласниците, всички учат усилено и с пълна пара. Другата седмица сигурно и ние ще сме така.

Общи условия

Активация на акаунт