ТУЕС – 2 тема Вече сме големи, но сме осмокласни зайчета засмени

• 41 350
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
  • София
А вашите споменаха ли нещо за чешмяната вода?
Моят заек смотолеви нещо, че течала мътна, но не можах да изкопча инфо дали има минерална вода на лавката!

# 91
  • София
Моя нищо не е споменал, дано гледат все пак какво пие. А в лавката май снощи ми каза, че има и минерална вода. Но с какво ли готвят, ако водата не става за пиене?  newsm78 newsm78

# 92
Изключително се радвам, че ви има. Ако ли не, щях да се чудя какво правят. На мен също не ми вдига телефона, а ако сбърка да вдигне, само повтаря "хайде чао". 
От краткия разговор, който проведохме снощи, разбрах, че е много доволен. За поход обаче не е споменавал. newsm78

# 93
  • София
Мерси, Надя, за допълненото инфо!

Дай да не се филмираме допълнително Wink - може само в стаите да не е била източена, предполагам, че преди това не е имало никой в станцията.  newsm78
А и те са си умнички, нали, все са се сетили за минералната... Joy

# 94
  • тук и там където дойде
Здравейте,

днес сутринта го чух както и вашите деца така и моя гледаше да ме отрежи набързо. Успях да науча за похода днес и че вчера са учили английски. Преподавателите били "Готини" но не са техните и учат общо а не по паралелки. Толкова засега от мен. Довечера се надявам да разкаже повече

# 95
  • София
Ехаааа, дет се вика клюкообмена тече с пълна сила. Много благодаря за споделената информация. Така от всеки по сричка, ще вземе пък и да сглобим едно изречение.  Hug Колко се радвам, че ви има.   bouquet

# 96
Здравейте и от мен.
И на мен ПОНЯКОГА ми се вдига телефона. Разговора е кратък. Разбрах, че се чувства много добре в средата в която е попаднал и е доволен. Другото няма значение за мен.
Аз се чувствам малко гадничко- сама без деца, но знам че е за добро.

# 97
  • София
bp Олеле, какво ли ти е.... Порасналите ни деца, защо ли се натъжаваме от това понякога.
Mimi75  Hug  Grinning Купона да върви....

# 98
Току що се чухме. Каза, че "ходили 5 часа до някакво тъпо езеро". Иначе им било весело.
В сградата работело парното. Навън било хладно. Само това успях да изкопча  Laughing
Купона тече  Tada

Последна редакция: ср, 19 сеп 2012, 16:59 от adisimi4

# 99
  • София

Наистина тече. Извадили са картите и играят, а ние ги притесняваме с някакви телефонни разговори.  Mr. Green Mr. Green Наистина от утре го дават, че се захлажда доста рязко. Максималните температури щели да са 19 - 20 градуса. А сутрин 5 - 7 градуса. Добре, че са се сетили да им пуснат топло.   

# 100
  • София
Добро утро на всички. Току що се чух с моя красавец - точно три изречения. "В 9 часа пак тръгваме на някъде!". А на въпросът ми за английския - отговорът беше "Какъв английски!!?"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green И последното изречение "Хайде, че се оправям" и край  Mr. Green Mr. Green
УСмихнат ден на всички и дано изгрее поне малко слънце   bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

# 101
  • София
Добро утро!

Аз снощи се чух с моя хубавец, и оооо чудо! Проведохме относително дълъг разговор - беше разпитан, думите му ги вадех с кука! Явно се беше скатал някъде от другите, за да се обади, защото беше тихо около него  Mr. Green
За вчерашния поход (разходка според нашия Laughing) отзивите са, че не било зле, съжаляваше, че не взел фотоапарата да снима на езерото.
Ноооо, на връщане той и още няколко шемета чак бягали надолу пред групата, щото другите много се бавели, и .... забележете оправданието, то било късно, щели да припаднат от глад  Joy, и разбира се, си отнесли конското!
Интересно инфо - сутринта лавката била заредена с кола, която на обяд, въпреки цената от 2 лв., била свършилаааа! hahaha
Жалваше се също, че вечер ги проверявали в 10 ч. дали са си легнали (щото не били бебета Mr. Green), пък сутрин ги вдигали под строй рано! И не че на него му е кофти, щото няма проблем със ставането, но му било жал за другите! Joy
Въпреки това, звучеше добре, каза, че храната му стига, за днес не знаеше какво ще правят.
Рапорт даден!

Хубав ден от мен!

# 102
  • София
Смях се на глас тук в работата като Ви четох.  Hug Hug И аз снощи някак си проведох по-дълъг разговор, въпреки че му се спеше много и се прозяваше непрекъснато, бяха играли баскетбол точно, английски нямало този ден. Като му казах, че го обичам и че ще го гушна като се прибере той отговаряше само- и аз, и аз....  Embarassed Embarassed Embarassed Това е строго поверително, да знаете.

# 103
Много сте сладки!
Уж децата ни са големи вече, ама друго си е мама да чуе своето гласче.
Аз като разказах на моя за прочетеното, той ми каза: "мамо, запомни. като сме заедно и предимно момчета, с майките не се говори"  newsm78
Та така.
И аз съм като вас. Щом не е при мен, все искам да го чуя.

# 104
Привет на всички,
Аз на моя синковец днес не съм му звъняла, защото каза, че си оставя телефона в стаята, та ще се чуем довечера. Но от вчера знам, че след похода са имали физическо, после е играл дартс и шах. Купил си е минерална вода за пиене, което означава, че има от къде да се купи. Явно трябва по-малко да им висим на главите, децата се оправят.
Здрави нерви на всички и хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт