Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква информация има за срещата на майките от ТУЕС с децата?
Какви са впечатленията от откриването на учебната година в ТУЕС?
Какви са изискванията и предизвикателствата за учениците в ТУЕС, които се специализират в областта на компютърните науки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква информация има за срещата на майките от ТУЕС с децата?
-
Какви са впечатленията от откриването на учебната година в ТУЕС?
Впечатленията от откриването на учебната година в ТУЕС бяха смесени. Родителите бяха впечатлени от програмата, която изглеждаше изчерпателна, докато учениците се чувстваха малко нервни поради новата среда. Имаше и положителни моменти като раздаването на химна и снимките по класове. Освен това наличието на моркови за учениците беше новост за някои родители.
-
Какви са изискванията и предизвикателствата за учениците в ТУЕС, които се специализират в областта на компютърните науки?
Учениците в ТУЕС, специализиращи се в областта на компютърните науки, са изправени пред изисквания и предизвикателства като писане на програмен код, редовно предаване на проектите си на своите учители, работа по курсови проекти, полагане на контролни изпити и дори държавен изпит по специалността. Това изисква значителни усилия и ангажираност от страна на учениците.
-
Какви са впечатленията от срещата на майките на ТУЕС ученици?
-
Кога обикновено започва изучаването на руски език?
, и разбира се, си отнесли конското!

А за колата направо се учудвам, че е устискала до обяд.
. Поговорихме и ние доста по-дълго от друг път .Беше изумен когато му казах да не пие водата от чешмата,когато го питах харесало ли му е езерото...Ама,мамо откъде знаеш всичко!
Много по-спокойно ми е като заедно сглобяваме картинката и не се притеснявам да гадая какво ли се случва.
. Като го питах за водата отговора беше - "как ще е мръсна тази хубава изворна вода". За английския каза че ги изпитвали устно
Днес са имали тест по английски, спорт /лицеви опори 7 с мъка / Нали ми е баскетболист и слабичък
схванал се е . За водата са питали дали става за пиене. Вечер ги събирали в 21,30 ч. не ми обясни точно защо. Добре си пекаарват както се вижда от общия преглед до тук.
Тази сутрин му звъннах, за да го предупредя ако излизат да се облече добре. Като го попитах защо не ми е звъннал вчера, той учудено попита - "не съм ли?". За теста каза, че е бил лесен, направил 40 лицеви, а като го питах дали са им се карали, че са се прибрали от езерото преди останалите, той категорично отрече.
Мислех си, че е хубаво, че не вдигат и не се обаждат. Ако не беше хубаво там и не бяха доволни със сигурност щяха да са обаждат час по час. През нощта се будих от вятъра много пъти и си мислех, мале, какво ли е там. Надя, благодаря ти от все сърце, че ме светна за якето!! Не знам какво щяхме да правим иначе!