Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква информация има за срещата на майките от ТУЕС с децата?
Какви са впечатленията от откриването на учебната година в ТУЕС?
Какви са изискванията и предизвикателствата за учениците в ТУЕС, които се специализират в областта на компютърните науки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква информация има за срещата на майките от ТУЕС с децата?
-
Какви са впечатленията от откриването на учебната година в ТУЕС?
Впечатленията от откриването на учебната година в ТУЕС бяха смесени. Родителите бяха впечатлени от програмата, която изглеждаше изчерпателна, докато учениците се чувстваха малко нервни поради новата среда. Имаше и положителни моменти като раздаването на химна и снимките по класове. Освен това наличието на моркови за учениците беше новост за някои родители.
-
Какви са изискванията и предизвикателствата за учениците в ТУЕС, които се специализират в областта на компютърните науки?
Учениците в ТУЕС, специализиращи се в областта на компютърните науки, са изправени пред изисквания и предизвикателства като писане на програмен код, редовно предаване на проектите си на своите учители, работа по курсови проекти, полагане на контролни изпити и дори държавен изпит по специалността. Това изисква значителни усилия и ангажираност от страна на учениците.
-
Какви са впечатленията от срещата на майките на ТУЕС ученици?
-
Кога обикновено започва изучаването на руски език?
тук съм. Чета Ви всеки ден от вторник вечер, откакто се върнах, но тия дни имам доста ангажименти и не съм Ви писала, че от чертане ми се изморяват ръцете. Иначе и моя вдига телефона рядко. Тази сутрин ми каза, че днес имали ден за безопасност на движението. Звучеше добре гласа му, беше доста весело около него.
му дадох фотоапарата, имаме опит вече върна един счупен
. Сутринта ще му звъня и ще ви пиша ако наука нещо ново и ако вдигне телефона