ТУЕС – 2 тема Вече сме големи, но сме осмокласни зайчета засмени

• 41 348
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Naddya,
ние сме в 9-ти клас все пак. И днес е бил нормален учебен ден Simple Smile
Четири предмета и за всеки знаем какво ще ни трябва.

# 76
  • София
Naddya,
ние сме в 9-ти клас все пак. И днес е бил нормален учебен ден Simple Smile
Четири предмета и за всеки знаем какво ще ни трябва.

Oops, дааааа, вие бяхте 9 клас.  Embarassed Embarassed

# 77
Вчера на 8б клас им бе раздадена учебната програма, като на всеки предмет е изписано и името на преподавателя.
По повод г-н Френски, да той ще преподава на осмите класове по история през тази учебна година! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 78
По повод хотела и на моят син коментарът беше"става". Днес след обяд са имали часове по английски език. Надявам се да се чуем по-късно и да имам повече информация от синът ми. Компютър  не му разрешихме да носи, така че връзката ни е само чрез мобилния, който не винаги се вдига.

# 79
  • София
Е май ги оправих линковете. Дано работят вече  Peace Peace
За утре дадоха, че времето ще се пооправи - поне сутринта няма да вали, Такова ще е и за четвъртък. Дано успеят да се поразходят малко.
Приятна вечер на всички  Hug Hug

# 80
  • София
Супер, дано наистина се оправи времето.
От това, което му се отпусна да каже на господина - били по трима в стая, нямало нет (хващал се съвсем слаб сигнал от съседен хотел, от който не успял да върже скайп - той го има на телефона), има тенис на маса (отиваше да играе и само това успя да каже).

# 81
  • Sofia
По повод хотела и на моят син коментарът беше"става". Днес след обяд са имали часове по английски език. Надявам се да се чуем по-късно и да имам повече информация от синът ми. Компютър  не му разрешихме да носи, така че връзката ни е само чрез мобилния, който не винаги се вдига.
Определено ме успокои с последното изречение Simple Smile. Мислех,че само при нас не се вдига телефона и доста му се бях набрала...особено днес като до 13.30 не вдигаше. Оказа се,че са били  в църквата и затова било Simple Smile,ама откъде да предположим такива отклонения в маршрута. Аз бях разбрала,че посещението ще е друг ден.
Храната била "прилична" ,нямало барче или "лафка " наоколо-ще се разчита на порционите .Нашия си е ящен-затова се попритесни дали ще му стига  Laughing.
Утре рано тръгвали на поход и обещаха да легнат ей сега след малко  Joy
Май това са новините от нашия източник.

# 82
  • София
А според моя имало лафка, в която имало само вафли Хипер, безалкохолни напитки и алкохол.  Mr. Green Mr. Green Иди разбери каква е действителността. Синковеца не знаеше какво ще правят утре, но едно дете се провикна отдалече, че щели да ходят в планината утре. Моя пак не разбрал  Mr. Green Mr. Green

И аз се почудих защо толкова дълго пътуват - все пак са 200 км, а те пътуваха май 5 - 6 часа. Но явно са спирали и са разглеждали, но ако ги попиташ какво - май не си спомнят вече  Mr. Green Mr. Green

# 83
  • Sofia
 Ахаа,инфото за лафката беше от ранния следобед-явно после са все пак я "открили" .
Вафлите и безалкохолното хубаво,ама  да се надяваме да не им хрумват идеи за алкохол  ooooh! досега не е пробвал,дано не решат да се правят на големи.

# 84
  • тук и там където дойде
Здравейте,

На нашия клас 8г има листче в папката която са им дали с преподавателите и с програмата. От там знам за Френски.

Благодаря Ви за инфото моя син повече не се обади, днес ще звъня да питам как са, въпреки че вдига телефона разговорите са лаконични и кратки, не знам какво ще науча ooooh!

# 85
  • София
Eeйй,опасни сме. Нищо не може да ни убегне.  Grinning Grinning Не знам кой ми разправяше на срещата, че нашето поколение не било отгледано и възпитано с интернет и компютри. Едни истински ТУЕС-арски майчета. Само да докладвам, и за нас хотела "става", и ние не вдигаме телефона и за нас разговорите са - "Кажи" още с вдигането, по-кратко и да искаха не можеше. Все едно са се наговорили. Явно "да не се изложат" пред другите. Но звучеше добре, настроението му беше супер, шегуваше се. Днес не вдига. Нормално, дет се вика. Ми от моя източник - толкова. Grinning

# 86
  • София
Май наистина всички използват само едносрични, най-много двусрични думи  Mr. Green Mr. Green Били тръгнали нагоре по баирите, дори не успях да разбера за обед ще се връщат ли или си носят нещо за ядене. Май наистина ги е срам и гледат много много да не обясняват.

# 87
  • София
Едно познато дете от старото училище е в 8а клас и говорих с майка му, като го питала дали са се запознали- той казал - не се наложи. Тоест всичко става в движение, така го разбирам аз...

# 88
Харесва ми това, което пишете за децата и зеленото училище. Поход, а? Супер! Разказвайте. Като получите информация, разбира се.

# 89
  • София
Ми до Сухото езеро отишли, близо било, не било уморително, но не било никак сухо!

Общи условия

Активация на акаунт