Бързо времето лети, Септемврийче скоро при мама ще спи!

• 27 528
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
Moмичетаааа Party.Имаме си ЧУДОВИЩЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!
Честито на Стаси!!!Малката Александра се е появила !НАААЙ-СЕТНЕ!!!Тежи 2750гр и е висока 48 см.Същински сладък миньон!Мисля да я взимам за снаха цяяяла вечер и получих смс-а newsm44.На мама Стаси пожелавам почивка..определено си я заслужава,а на мъничката-повече решителност в живота  hahaha.Силни прегръдки и за двете!!!

# 106
  • Stara Zagora, Bulgaria
Браво на Фейт, много ги усеща нещата, вече за пореден път познава Laughing
Честито на Стасито, тя милата толкова се измъчи Hug!

# 107
Ехеееее айДЕЕЕ ЧЕСТИТО ЧУДОВИЩЕ НА МАМА СТАСИИИИ

# 108
... обаче и Стаси не е влизала от 08,30 сутринта  Crazy  май нейното "Чудовище" пак е решило да я води в болницата  Mr. Green

Ейййй .... тамън си го помислих и най-накраяяяяяяяяяяяяяя  Mr. Green

Честито Стаси ... измъчи те това детенце, но вярвам, че в момента изобщо не мислиш за това  Hug Да ти  жива и здрава госпожицата, а теб те чакаме с разказче  Hug

И все пак ме изпревари   smile3516 smile3534 smile3503    Hug Hug Hug

# 109
[b]Честито бебче на Стаси! Heart Eyes Ей най-накрая излезна малкия инат! Mr. Green Да и е жива и здрава ![/b]

# 110
Ще го дръпна и аз този филм.
Изхвалих ли ви се, че купихме малко дрешки на бебко и му подредих най-после скрина. И за изписването е готов (само да го докараме до там). Сега се занимаваме със секцията и леглото на батко му. Добре става. Докарам ли я до 15ти септември ще стягам и багажа да е готов, но вече започнах да складирам неща по темата. С две думи леко започва да ме тресе.
Момичета ще се изтормозите с това цедене. Идея нямате колко по лесно е да дремеш, а бебето до теб да суче. Незнам защо си го причинявате, но по скоро се борете да си сучат нормално. Минах през непрестанно цедене 2 месеца и възпаление на сухожилие на дясната ръка и деня в който махнах помпата беше празник за мен.
Сантекс на база на какво решихте с педиатъра, че кара по тежка жълтеница. Пускахте ли изследвания някакви? Или тя просто го погледна и реши, че е много жълт и има тежка форма? Питам защото понякога решават на общо основание и плашат доста майките.
Агирче не съм съгласна с теб. Ти дали би искала да ти правят сложна коремна операция само на общо основание. Нямаш причини освен страхът, че иначе може да се случи нещо си. То принципно рискът не е по малък. Как решиха точно този риск да поемат? Никак! Пак на общо основание. И тримата лекари казват - Да, как да не може да родиш нормално всичко е наред. Ти нали нормално роди предния път?" Казвам "не, ето тъкмо белега гледате." "ООО не, не може тогава. Ами ако...." и почват да ме плашат с вещици и духове. Хич не ми сака душата секцио на мен.

# 111
Да и е жива и здрава малката прелест и много да я слушка Hug Hug

# 112
Честита Александра на мама Стайси, роди се най накрая това детенце...измъчи мама  Simple Smile Бързо възстановяване   bouquet

# 113
Тъкмо се чудех дали има и други кукувици като мен, пък то голяма седянка!  Joy

Честито на мама Стаси! Време й беше след всичкото! Да й е жива и здрава манекенката!  
bouquet

Скайче, не бе, душо!  Sad Аз не казвам да си съгласна с докторята, дето ги е шубе да поемат риска на нормално раждане след секцио. Даже хич не съм съгласна! За мен секциото си е голям риск само по себе си и не мога да го разбера ако няма изрични медицински причини. Никого не искам да обидя. Не че мен не ме свива под лъжичката при мисълта, че не знам какво ме очаква и понякога наистина ми се приисква да ме приспят и да се събудя, когато всичко вече е свършило. И тогава си казвам, че не е оправдано заради малодушието ми.  ooooh! Просто, много е трудно да се вземе решение, когато знаеш за рисковете. Sad Това исках да кажа.

# 114
 newsm18 Имаме си бебе! newsm18

Най-сетне, бе Стаси! Честита ви Александра!!! newsm44

Ама верно е била малка, имало е защо да си стои вътре. Sunglasses

# 115
  • София
Честито на Стаси
Moмичетаааа Party.Имаме си ЧУДОВИЩЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!
Честито на Стаси!!!Малката Александра се е появила !НАААЙ-СЕТНЕ!!!Тежи 2750гр и е висока 48 см.Същински сладък миньон!Мисля да я взимам за снаха цяяяла вечер и получих смс-а newsm44.На мама Стаси пожелавам почивка..определено си я заслужава,а на мъничката-повече решителност в живота  hahaha.Силни прегръдки и за двете!!!

Честито на Стаси Да и живо и здраво малкото "чудовище"
Миленка ти няма ли да ни "изненадаш" вечеееее

# 116
Ехааа, честито на мама Стаси!!! Отсега нататък само приятни мигове да имат с малката госпожица!   bouquet
Скай, разбирам те, затова и ти предложих пак да говориш с лекаря си - сподели му, че наистина много искаш да родиш нормално, че те е страх втори път да те режат, попитай го да ти обясни точно какви са рисковете от нормално след секцио - например ако ти каже, че има опасност от руптура на матката, го питай в какъв процент това се получава (аз съм чувала за порядък от под и около 1%, но и не съм чела специално де, каквото случайно ми е попадало само). Обсъдете евентуално възможността за нормално раждане с епидурална - евентуално за да се дирижира по-лесно раждането, а и да има възможност при проблем или закучване на нещата да се премине лесно и бързо към секцио... Това ми идва на ума засега...

Аз кукувам тази нощ явно  smile3556

# 117
  • Варна
Честита госпожица на мама Стаси!

# 118
Честито на мама Стаси и Александра!!! Hug Heart Eyes

# 119
Честита Александра на мама Стаси! Да е жива и здрава и много смела занапред Simple Smile

И аз кукнах по никое време. А досега спах!
Sky* бях чела за някоя мама от ла лечето, която след 2 секция родила нормално - ама им цъфнала с 9см разкритие и само се хилела и обяснявала, че си чака доктора - а дежурния екип се видял в чудо - седалищно и естествено е родила и беше много щастлива от факта Wink Дано ги убедиш да преместят секциото за по-късно и ама наистина в последния момент да отидеш - а един разгивир с доктора също...

kami2004 ще раждаме ли, какво става  Mr. Green Аз едвам се тътря, ама пусто му сега като седнах и хапнах малко и спряха болките - пак! Накрая ще тръгне и няма да я усетя  Joy
F.a.t.e. Стаси ни отсрами за 2-ри - с нашите мързеливци. Гадничко е малко де  smile3515
Аз днес вече спрях скайпове и други, защото не се търпи, а и някои пускат такива малоумни коментари, че...

Общи условия

Активация на акаунт