Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е действието на глюкозата в кърмата на бебето?
Какви са препоръките за грижа за пъпчето на новороденото?
Какви са признаците на колики при новородените и как могат да бъдат облекчени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е действието на глюкозата в кърмата на бебето?
-
Какви са препоръките за грижа за пъпчето на новороденото?
-
Какви са признаците на колики при новородените и как могат да бъдат облекчени?
-
Какви са препоръките за кърмене и грижи за гърдите след раждането?
-
Как се изчисляват 15-те дни за бащата след раждането?
.Имаме си ЧУДОВИЩЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!
.На мама Стаси пожелавам почивка..определено си я заслужава,а на мъничката-повече решителност в живота
.Силни прегръдки и за двете!!!
!
май нейното "Чудовище" пак е решило да я води в болницата
Ей най-накрая излезна малкия инат!
Бързо възстановяване 
Аз не казвам да си съгласна с докторята, дето ги е шубе да поемат риска на нормално раждане след секцио. Даже хич не съм съгласна! За мен секциото си е голям риск само по себе си и не мога да го разбера ако няма изрични медицински причини. Никого не искам да обидя. Не че мен не ме свива под лъжичката при мисълта, че не знам какво ме очаква и понякога наистина ми се приисква да ме приспят и да се събудя, когато всичко вече е свършило. И тогава си казвам, че не е оправдано заради малодушието ми.
Просто, много е трудно да се вземе решение, когато знаеш за рисковете.

Дано ги убедиш да преместят секциото за по-късно и ама наистина в последния момент да отидеш - а един разгивир с доктора също...