Бързо времето лети, Септемврийче скоро при мама ще спи!

• 27 359
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
Честито Стаси! Много радост да ви носи това малко детенце и от сега нататък да е много послушна!

Мама Monikka21 снощи в 12 без 5ч. е родила своята дъщеричка- Теодора- 3650гр и 51см. Всичко е минало много бързо и лесно  Party

Стаси за протокола кога се води, че е родила 2 или 3-ти?  Blush

# 136
Фейт, ти да беше питала майка си още овреме, не да се шашкаш  Joy  Моята отдавна си призна, че ни е родила и двечките със сестра ми на термин, така че аз за това и си трая Simple Smile Даже било подобна ситуацията - никакви признаци докато не й изтекли водите. Ако си е ген, какво да го правиш?!  ooooh!

Ехееее, докато пиша и се роят бебета! Simple Smile Да е жива и здрава малката Теодора и майка й Моника бързо бързо да влезе пак във форма!   bouquet

# 137
  • Бургас
Фючърче, на колко станахте? По принцип аз с Никола бях на поискване - когато отвори гърлягата, давах да цоца. Към то 3 месец вече бяхме междинното хранене към 3ч. сутринта. Помня, че в клиниката, където раждах, съветваха от начало да се свиква детето да спи вечер и акос  ебуди да му с едава водичка. Щом си спи, би трябвало да е ок. Сорка, ако си писала - кърмиш ли или сте на АМ? Защото АМ по принцип и повече засища от кърмата. Peace

Честито бебче, на мама Моника
Айде,за първи работен ден на седмицата, взеха да излизат трудоваците  hahaha Joy

# 138
  • Бургас
Честито бебе на мама Моника   bouquet

# 139
Честито на Моника!Тази седмица се започва ,дано вземем че се класираме и ние в нея.
Лъки-на 2ри е родила Стаси Heart Eyes

# 140
Честита Александра на мама Стаси  bouquet
Честито бебе и на мама Моника     bouquet

Последна редакция: пн, 03 сеп 2012, 09:13 от zornitsa85

# 141
  • София
Добро утро още кафе не сме пили  Party
Заповядайте   Wink

Честито  мами Стаси и Monikka21  Hug

# 142
Фючърче, на колко станахте? По принцип аз с Никола бях на поискване - когато отвори гърлягата, давах да цоца. Към то 3 месец вече бяхме междинното хранене към 3ч. сутринта. Помня, че в клиниката, където раждах, съветваха от начало да се свиква детето да спи вечер и акос  ебуди да му с едава водичка. Щом си спи, би трябвало да е ок. Сорка, ако си писала - кърмиш ли или сте на АМ? Защото АМ по принцип и повече засища от кърмата. Peace

Айде,за първи работен ден на седмицата, взеха да излизат трудоваците  hahaha Joy
Мели, ние сме само на кърма. И мен това ме посъветваха с водичката. Тази нощ пробвах. Станах веднъж , защото мрънкаше. Но и беше наакан. Смених го и малко водичка. Спа си до 7 ч.
Сега към 10 очаквам включване.
Много заспива на гърда, бутам, галя, гъделичкам;))) заспи ли, няма събуждане. Давам и от двете гърди по 10-15 мин макс. Всяка.

# 143
Да е жива и здрава Теодора на мама Моника. Здрава, щастлива и да изпълва дома им с весел смях;)

# 144
Добро утро момичета!
Виждам, че бебчетатат се роят  Hug  Да са живи и здрави всички новопоявили се сладури.
Аз днес бях на преглед бебка е 3850 гр а плацентата ми още не е чула за остаряване. Доки каза, че докато дойде време за раждане ще порасне още и е по-добре в крайна сметка да сме секцио.
Вика ме в на 9ти сутринта гладна и жадна. Толкова ми се искаше да е естествено раждане, но малката ако наистина мине 4 кг до раждането ще ме разкъса, а и нали имаме увита пъпна връв.
Е това е от мен. Успех на всички!

# 145
Честита дъщеря на мама Моника!

# 146
  • Бургас

Мели, ние сме само на кърма. И мен това ме посъветваха с водичката. Тази нощ пробвах. Станах веднъж , защото мрънкаше. Но и беше наакан. Смених го и малко водичка. Спа си до 7 ч.
Сега към 10 очаквам включване.
Много заспива на гърда, бутам, галя, гъделичкам;))) заспи ли, няма събуждане. Давам и от двете гърди по 10-15 мин макс. Всяка.

те всички в началото много заспиват:) Иска се голямо търпение и упоритост. А като имаш предвид, че  малкото цоца едвааааа по 30-40 мл....., на много майки им се струва, ч ене си залужава усилието. ooooh! Само не се предавай. А ако си го научиш да спи по цяла вечер - спестяваш си голяяяяяямо усилие за по-късен етап. HugЩом имаш пълен памперс и мокри пелени, значи си хапва детето. Браво!

# 147
Мина визитаци, бясна съм, назначението ми е търпение.
Вече съм убедена че ме изнудват за пари, да, ама не. Не ме познават, предстои голям скандал....

# 148
Честити рожби на Стаси и Моника. Да са здрави за радост на мама и тате.

Фючър, бебето ще си покаже, ако е гладно. Щом спи, значи е добре. Аз в болницата имах дни, когато ядеше в 6.30 сутринта и се будеше после в 2 следобяд. Казваха ми да не се тревожа, че пропуска едно хранене. Но вкъщи не го прави вече. Буди се на 3 часа, а вечер между 10 и 12 дори не може 3 часа да изкара. И мен ме посъветваха, ако не се буди за нощното хранене да не я събуждам.
Радвам ви се за първата разходка. И на мен много ми се ще вече да излезем. Ние с теб  в един ден родихме  Simple Smile Ще видим дали ще се престраша и аз утре. Страх ме е чисто организационно как ще се справим с храненията –нали се цедя.

Скай, знам каква мъка е цеденето. С първото ми дете се хранехме на шише и се цедих 6 месеца. И то със скапана помпа тип спринцовка. Но предпочитам да си причиня тази мъка пред това да давам АМ. Утехата ми е, че все пак се храни с кърма.

# 149
  • Бургас
Мина визитаци, бясна съм, назначението ми е търпение.
Вече съм убедена че ме изнудват за пари, да, ама не. Не ме познават, предстои голям скандал....

Ти сигурна ли, че не си забравила да си свалиш девствения колан, та Саши може да 'лопа отвътре, ама кой да му отвори:whistle:
Ако искаш запиши се и при Октомврийки, а? Мн ще ни липсваш тук, ама като гледам......... Hug Hug Hug Hug Joy Joy Joy
Шегичкаааааа Heart Eyes Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт