Бързо времето лети, Септемврийче скоро при мама ще спи!

• 27 302
  • 734
  •   1
Отговори
# 270
tanya_d  Честита среща с Мария   bouquet Имате чудесни мерки  Hug

el_sol ти със секцио ли ще раждаш ? и защо да си стимулираш зърната  #Crazy не мога да вържа нещата  newsm78

# 271
Браво Fate, Честито да ти е жив и здрав, изчака до края!
Бързо възтановяване и скорошно изписване!!!!

# 272
Моля за малко помощ: Взех си Арника 9ch. Тези които пият биха ли споделили по каква схема?
2 пъти на ден по 5 зрънца под езика се слагат  Hug
а по време на раждането се пият на 1-2 часа по 5 зрънца, както и деня след раждането.  Peace

Честито, Фейт! Жив и здрав да расте малкия Пламен!

Последна редакция: пн, 03 сеп 2012, 17:43 от diva_free

# 273
  • София
Честито, Фейт! Да сте живи и здрави:)

# 274
Бравоооо! newsm44 newsm44 newsm44 Честит Пламенчо на мама Фейт! smile3525 newsm51Точно на време си дойде бебето, само дето толкова чакаше и тя!
Бързо възстановяване и пожелавам и чакам да разказва как е минало !  love001

# 275
Леле Фейт колко е бърза Laughing
ЧЕстито на нея и на другите мамчета от днес   bouquet newsm67

# 276
  • София
tanya_d  Честита среща с Мария   bouquet Имате чудесни мерки  Hug

el_sol ти със секцио ли ще раждаш ? и защо да си стимулираш зърната  #Crazy не мога да вържа нещата  newsm78

Ми засега се надявам да е нормално, ама ако кажат, че не може, няма да се правя на героиня. Отделял се окситоцин - сигурно си мисли, че искам вече да раждам моята лекарка.

# 277
  • където мечтите се сбъдват
Браво на Фейт  smile3501 Честито щастие  Simple Smile И толкова бързо и изневиделица  Shocked Така става,когато най-малко очакваш  Grinning

# 278
Фейт Честито    bouquet Ето че и твоята мечта се сбъдна  smile3525  Видя ли колко послушно детето като са му казали термин 2 никакво излизане по -рано .
Бързо се оправяй и те чакаме пак на линия  Hug

# 279
Браво на Фейт! Тя заплаши Пламенчо с фризьора и взе, че роди  Grinning Да и е жив и здрав малкия юнак, а на нея бързо възстановяване! Дай Боже и ние чакащите така лесно и бързо да родим Praynig Честито и на другите мамчета, родили бебчетата си днес!  bouquet

# 280
Fate,честито мила!Ама наистина много бързо си се справила.Чакаме те с разказ!Мнооооооого весели моменти на цялото семейство smile3525 smile3525 smile3525

# 281
ХЕХЕХЕХЕХ АМА ДАЛИ НЕ И ГО ПОЖЕЛАХ ДНЕС СУТРИНТА ПРЕДИ ДА ТРЪГНА ПО ЗАДАЧКИ
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА ФЕЙТЧЕ,МИЛИЧКА МНОГО ЩАСТИЕ ТИ ПОЖЕЛАВАМ,МНОГО КЪСМЕТ И НЕЗАБРАВИМИ МИГОВЕ С МАЛКОТО ТИ СЛЪНЧИЦЕ Hug ДО СЕГА НЕ ТИ БЯХ ДАВАЛА ЗОР И ПОЖЕЛАНИЯ,АМА СУТРИНТА ТАКА ТЕ УСЕТИХ,НЕ ЗНАМ ЗАЩО...И СЕГА КАТО ПРОЧЕТОХ НАСТРЪХНАХ Crazy МНОГОООО СЕ РАДВАМ ЗА ТЕБ

# 282
Леле ФЕЙт просълзих се,най-накрая миличка,радвам се че е толкова бързо раждането и не си се мъчила ,толкова го чака,много много здраве ви желая на двамата и ще те чакаме с нетърпение!!!
МИИ,честито бебче!
Таня Д и на теб честита Мария!
МИЛЕНКА къде си,май ми намирисва на още едно 3-то септемврийско бебче

# 283
el_sol  и аз мисля че е рано ,ти си с мен на една дата  .Моята док каза че поне до 15 е хубаво да не бърза са излиза за да узреят дробчетата . А за другото друга мама не беше споделяла това за предизвикване на раждане за това и много се учудих  Hug

# 284
  • shumen
Честито на всички нови мами.Да са им живи и здрави и много послушни малките съкровища.
Фейт,ти си направо майка-героиня.Как успя да родиш толкова бързо Пламенчо.
Аз сега си записах час за сряда за 11 часа за доктора,а за 10.20 съм на ЖК.Да видим какво ще ми кажат.И очен трябва да мина тогава.

Общи условия

Активация на акаунт