Бързо времето лети, Септемврийче скоро при мама ще спи!

• 27 360
  • 734
  •   1
Отговори
# 285
Честито бебче Никол на мама Skoklinata
Miii Честито за малкия Владимир
Таня да ти е жива и здрава малката Мария  

# 286
Честити бебчета на Фейт, Miii, Skoklinata и tanya_d!!!! Момичета, да са ви живи и здрави малките съкровища!!! Да изпълват домовете ви с детския си смях!!! Да имат едно прекрасно щастливо детство!!!!  smile3525 newsm51 smile3541 baloni
Колко много прекрасни бейби новини имаме днес!!!

# 287
Фейт, браво мила, това се казва раждане  Heart Eyes  Честит Пламенчо жив и здрав и много радости да ви носи  Heart Eyes а на теб мила бързо възстановяване  Hug Heart Eyes чакаме те да ни разказваш  Heart Eyes newsm68

# 288
Виждам всички знаят за хубавата новина за Фейтиту и Пламенчо   bouquet Преди малко се чух с нея и направо настръхнах, на това му се вика раждане, кога отиде и кога роди, писах с нея на лични по обед, пък сега звъни, че се обебила... newsm51 (аз нали съм с бебе и докато си стигна до телефона, то моето нали все е гладно, пак ядохме и се цапотихме ooooh!
Мама Фейт обеща, като се прибере и се пооправят с малкия да се включва отново при нас, така че бързо прибиране  и възстановяване и на двамата lovekiss

# 289
Както си писах днес с Фейт, я пратих да ходи да ражда, а тя взе че отиде наистина Joy Joy Joy
Супер  Heart Eyes

# 290
ФЕЙТ БРАВО МИЛА, НАПРАВО МЕ РАЗПЛАКА. ПЛАМЕНЧО ТИ ПРОВАЛИ ПЛАНОВЕТЕ ЗА ПРИЧЕСКА УТРЕ, НО СЪМ СИГУРНА ЧЕ НЕ МУ СЕ СЪРДИШ. МНОГО ПРЕГРЪДКИ И ТЕ ОЧАКВАМЕ С РАЗКАЗ.
ЛЕЛЕЛЕЕЕ КОЛКО БЕБЕТА СИ ИМАМЕ ДНЕС

# 291
Франчи, няма да се разберем с теб така  Simple Smile да взимаш да ни пожелаваш и на нас скорошно раждане и леко  на всички дето сме до термин или пренасяме, че не се търпи  Simple Smile Hug

# 292
  • Бургас
Еее то човек д ане опъне търнаците и се спукахте да раждате;

Честито и на ФейтитУ, ТаняД и Мии! Много да ви радват малките съкровища

п.п. Таня, разкажи къде и при кого ражда Hug
Фейт, голям спринт бе момиче! За час и половина! Евалата!

# 293
  • Варна
Честито бебенце на Фейт! Жив, здрав и много да радва мама и тате малкия Пламенчо!
Хайде щом той реши да излезе, сега може и моята кокона да реши да се пръкне!

# 294
  • Варна
Фейт,много се радвам , че тази дългоочаквана среща най-после се осъществи. HugБъдете и двамата много щастливи ....Чакам да разкриеш как роди толкова бързо  Whistling Heart Eyes .

# 295
искам рецептата за 1,30 минутно ражданееее  Laughing Laughing
ФЕЙТ  Heart Eyes

# 296
искам рецептата за 1,30 минутно ражданееее  Laughing Laughing
ФЕЙТ  Heart Eyes
Аз мисля че знам рецептата..Многооо движение и изкачане на тепетата Mr. Green

# 297
ееее честито на всички мами!
Фейт ме изуми... аз докато се осъзная, че тва са болките, докато си оправя косата, че едно червило да сложа да заприличам на човек... взех да се стряскам от тая скорост...
Оххх момичета, айде хвърлете по една мисъл и за мене, че нямам търпение и нервички да чакам вече....
Поколоко, пращай ме и менееееее  Hug

# 298
  • София
ФЕЙТ ни показа как се ражда,БРАВО на момичето!!!
 До преди няколко часа писа и се смя, напазарува си даже  Mr. Green,беше се настроила да пренася.
 Пожелавам ви по-бързо да се оправяте и да се прибирате в къщи!!!

# 299
  • София
el_sol  и аз мисля че е рано ,ти си с мен на една дата  .Моята док каза че поне до 15 е хубаво да не бърза са излиза за да узреят дробчетата . А за другото друга мама не беше споделяла това за предизвикване на раждане за това и много се учудих  Hug

Аз и по други причини не искам да е преди 15-ти. Тук повечето мами бързат, а на мен ми е мерак даже първите дни на октомври да е. Странно ми стана и на мен тва за зърната и не мисля да го правя, освен при секс, ма то там душито го прави де...

Общи условия

Активация на акаунт