Бързо времето лети, Септемврийче скоро при мама ще спи!

• 27 260
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
Зайче и аз ти благодаря за разказа подейства ми много позитивно  Hug  bouquet
Франчи, на страничка 33 е разказа на Зайчето, някъде по средата е  Hug  love001

# 526
  • Бургас
Лелееее колко бебета! Браво!
На Гора и на Алекса честито! Да са ви живи и здрави рожбите! Да ви даряват с радост!

# 527
Момичета,искам да ви питам откъде да си взема клиентски код(ПИН?) за НОИ?За София става въпрос Embarassed

Последна редакция: вт, 04 сеп 2012, 19:49 от bel4eto

# 528
bel4eto от НОИ, което се намира до Мол София. Става за 5 минути.

# 529
Честити бебета на мамите Криси и Алекс!

# 530
Белче-105 стая в Нои ако не се лъжа,с лична карта и е мн бързо:)

# 531
Ееее,Миленка,не съм очаквала толкова подробна информация... Mr. Green
Ашколсум,машала,мацка  bouquet

# 532
Gora честито и на теб!
Много бебета днес всеки ден да е така

# 533
Бейби вест!!! Мама Silvyyy е родила днес 14.10 дъщеричката си Анабел,3020кг,52см. Родила е нормално с малки усложнения, но е добре!!!   newsm44 newsm51  ylinfant

Да й е жива и здрава малката принцеса и бързо възстановяване на мама Силви!!!  bouquet

# 534
  • Бургас
Честита дъщеря на мама Силви!

# 535
Първо честито на всички мамитаа! ЧЕСТИТО И НА МАМА СИЛВИ И СЛАДКАТА И ДЪЩЕРИЧКА!

Ето малко снимки  Heart Eyes

# 536
kalinas , честит рожденик   bigdance2 Снимките във фейсбук с половинчо са ви много хубави  Heart Eyes
Мама зайка, браво, много добре звучиш  Heart Eyes било е много леко а това с пеенето направо  Heart Eyes Зайче, малкия е много сладък бонбон  Heart Eyes
gora, честито  Heart Eyes
Аз преди малко се събуждам и се извинявам за изветрялата си глава ама не помня на кой честитих за бебече и на кой не  Embarassed ако пропускам извинявайте  Hug
ЛелеЕвка сори мила,ми пропуснах те,хайде бегом марш,и до довечера да ни зарадваш!!!Ред няма,само гледайте ние последните да не ви изпреварим smile3521
Като нищо  Crazy то тази моята мързеланка  Heart Eyes  Ама раждайте, раждайте, да намаляваме  Heart Eyes и нашите ще се появят като се престрашат  Heart Eyes  Grinning

# 537
Зайче, много сладък е малкия Мишо!!! Като ангелче е!!!  newsm07 newsm76
Калинче, честит ти рожденик!!! Скоро да го направиш горд дядо!!!  newsm67 Tada

# 538
Честито и на мама Сливи.
Олеееееее, Зайче, той голяма мишка този Мишо  Hug Да му нацелуваш дупето сладко  Heart Eyes

# 539
Силви, честита ти дъщеричка! Много късмет ви желая!   bouquet

Зайче, много сте сладки  Heart Eyes Изглеждате доволни и щастливи.

Вече родилите майчета, моля, погледнете първа страничка и сверете информацията. Ако има разминаване ми пишете да коригирам, че много бебчета тези дни  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт