Бързо времето лети, Септемврийче скоро при мама ще спи!

• 27 348
  • 734
  •   1
Отговори
# 300
Каквото и да си говорим Фейт е рекордьорка  Heart Eyes  Трудно ще е бие някой  Heart Eyes Simple Smile

# 301
Леле, днес поставихме рекорд по бебета.
Много ме развълнувахте, честито на всички мамчета, Фейт,Мии,Таня, да са живи и зрави бебенцата,много щасте ви желая. Фейтче, това се казва раждане мила, супер си. Много прегръдки на всички.

Боже, аз имам чувството, че никога няма да родя и да си гушна детето....

# 302
el_sol дано и като си накрая  да мислиш по точи начин, гледам имаш 28 дни още  Heart Eyes тепърва в 9  си влезнала   Heart Eyes Simple Smile  Hug

# 303
  • където мечтите се сбъдват
Тук повечето мами бързат, а на мен ми е мерак даже първите дни на октомври да е.
El sol,и аз съм като теб.Даже имам настройка,че няма да е скоро,в началото на октомври,защото термина ми е изчислен за 28 дневен цикъл,а моят е 33 дни.Обаче....като гледам,че нещата не винаги стават както си ги представяме се чудя дали да не избързам малко с подготовката.Макар,че най-много желая бебчето да е максимално близо до термин.

# 304
tanya_d, честито! Да ви е жива и здрава малката принцеса и много да ви радва!

Честито, F.a.t.e.! Да ви е жив и здрав Пламката.

# 305
  • София
el_sol дано и като си накрая  да мислиш по точи начин, гледам имаш 28 дни още  Heart Eyes тепърва в 9  си влезнала   Heart Eyes Simple Smile  Hug

Дано, на мен не ми тежи засега, никой не вярва в кой месец съм като ми види корема. Само гадните киселини. Когато дойде тогава, ама много ме притеснява тая глава огромна бе...

# 306
tanya_d Да е жива и здрава малката Мария! Много радости да ви носи!

F.a.t.e. Бравооооо! Да е жив и здрав Пламен и много, много да ви радва и слуша!

Айде и на мен да ми пожелаете да раждам вече  smile3534 newsm08

Aglaya хайде и ти, мила!  newsm20 babydust7 babydust7

# 307

Боже, аз имам чувството, че никога няма да родя и да си гушна детето....

Aаа без такива мисли ,сигурна съм че утре и ти ще гушкаш бебо   Hug

# 308
  • София
Разбира се, че всички ще ги гушкаме Heart Eyes

# 309
F.a.t.e, Miii, Skoklinata и tanya_d, честита радост както на вас, така и на семействата ви!  newsm44 Да са ви живи и здрави бебоците, само радост и усмивки да ви носят!!!  newsm04 Целувки и скорошно възстановяване!   love001  Hug

# 310
Moмичета виждам,че вече знаете Simple Smile
Честит син мила Фейт!!!
Толкова сладко ми звучеше по телефона милата,се едно не е раждала ами е ходила на кафе.Мъничкия сигурно вече да и го дали.
При мен днес на тоновете апарата отчиташе контракции на всеки 5 минути,но не ме боли...мамка му!После отивам при баща ми,че работи близо до  болницата....клякам да пишкам/тегавите тоалетни/ и усещам как си тече ,а аз не пишкам..Кво беше това не знам...Чакам болкитеее Praynig

# 311
el_sol, защо не пробваш това на мен ми помага когато имам и са с вкус на ягоди  Heart Eyes действа бързо  Heart Eyes

# 312
Ееее, браво, мами, честито на всички новородени и майките им; на Фейт специален поздрав за бързото раждане, не съм чувала за друго толкова скоростно.

# 313
Moмичета виждам,че вече знаете Simple Smile
Честит син мила Фейт!!!
Толкова сладко ми звучеше по телефона милата,се едно не е раждала ами е ходила на кафе.Мъничкия сигурно вече да и го дали.
При мен днес на тоновете апарата отчиташе контракции на всеки 5 минути,но не ме боли...мамка му!После отивам при баща ми,че работи близо до  болницата....клякам да пишкам/тегавите тоалетни/ и усещам как си тече ,а аз не пишкам..Кво беше това не знам...Чакам болкитеее Praynig

приготви се,съвсем скоро ще се гушкате:)

водите или тапата са били течащото Simple Smileстой нащрек

# 314
Фейт, изуми ме!!!! Браво на теб, само така да се раждат нормално бебетета - скоростно! Simple Smile Да ти е жив и здрав малкия боец и много да те радва!  

Hug  bouquet Hug

Аз днес бях на преглед при видно варненско АГ светило  - няма признаци за раждане. Бебе 3600, термин след 2 дни. Плацентата нормална, води достатъчно и ако така продължава да плющи, не знам какъв слон ще родя!  ooooh! Замериха тонове - перфектни, не й се излиза на момата и това е. Като чу "3600" акушерката пита: "Момче, нали?!", аз викам: "Не, момиче." и тя си замълча сконфузено жената...  newsm78  

Ggoldie, душица, вече щях да ти звъня да те проверявам до къде си, но както е тръгнало ще ме изпревариш.

Общи условия

Активация на акаунт