Бързо времето лети, Септемврийче скоро при мама ще спи!

• 27 279
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Пробвах ама нищо не става. Гледам в нета пише да се слага лекичко по корем за малко. Ще пробвам следващия път.
Момичетата, които кърмят, как са ви гърдите? Болят ли ви леко като се напълнят. Моите взеха да ме понаболяват преди кърмене и започнах и повече мляко да цедя пак за същото време 10-тина минути.

# 406
Сентекс и мойто бебче е като твоето, лакомо и не ще да се оригне накрая. А това с хълценто вече не ми прави даже впечатление...Редовния номер е да върне, но вече му свикнах.Снощи даже мога да се похваля, че нието е връщал, нито е хълцал, а даже не съм го уригвала, понеже сучим и спим легнали. Важно беше да оставим татито ни да се наспи, че днес има важна среща в работата и да е наспан милия. Някой ще каже, да спим отделно с таткото, да ама няма как да стане, не се разделяме, а и малкия така го разнежва. По- хубаво от това да ви целунат и гушнат с бебчо докато спинкате няма   Flutter

# 407
  • Бургас
Всичко ми е разрашено и сутринта един страхотен  luvbed ей почувствах се като на 18г. то си било хубава работа Mr. Green

Ами фоР мИ?

# 408
  • София
Фор ю  - фащай мъжо на къс пас и действай - моя само чакаше да му се даде зелена светлина и беше забравил, че го е страх да не стане нещо с бебето - човещинка Laughing

# 409
добро утрооо и от мен Hug да ти кажа Албенче и аз съм така хахахах толкова плодове ям ,че постоянно съм си в надупен вариант хахахха

# 410
  • София
добро утрооо и от мен Hug да ти кажа Албенче и аз съм така хахахах толкова плодове ям ,че постоянно съм си в надупен вариант хахахха
а аз пак чувам гласове-Миленка май май вече е родила:))))
айде чакаме да кажееееееее Crazy Crazy Crazy
Хихихи тебе май звездите ти говорят - ама тапъни се малко па кажи по една две думи за всички ни  - коя, как и кога - да не се разправяме bash

# 411
хахахах не е родила Mr. Green не са ми верни звездите хахахахахахаххах няма да давам грешна заспала информация хахахах

# 412
edna ot nas и аз стискам палци да се подредят нещата по най-добрия възможен начин!

От плодовете е - праскови, сливи, диня и каквото дойде.
Моя не можах да го убедя тази сутрин за  luvbed

Вече се чудя какво да правя днес - ей го на свършиха ми плановете за преди раждане - освен да се почесвам  newsm78

# 413
  • София

hahaha

# 414
  • София
Добро утро мили мами!
 Да се запиша и аз при мамите с контракциите, вече втора вечер ме почват, но на сутринта-нЕма никой Thinking. Аз да си призная с първата бременност не се сещам да съм имала подготвителни или поне не съм ги усещала, и сега ми е много странно  Blush.
 Ариел, мила, не го мисли- бебенце само ще си каже кога ще е  Дъ Дей  Simple Smile
 Сентекс  ще ти постна един линк относно оригването, защото е доста плашещо, това, което ви се е случило
http://www.moetodete.bg/vuprosi-i-otgovori/zashto-e-vajno-bebeto … sled-hranene.html
 Изпращам положителни емоции на Мартичка и всички мами, които днес ще се срещнат с рожбите си Hug

# 415
Добро утро ранобудни мами! Hug Как така хем до късно стоите хем толкова рано ставате Rolling Eyes!
Айде да видим днес колко бебенца  baby_neutral ще си имаме, но едва ли ще са повече от вчера Grinning
Аз ще ходя на доктор в 13.30 да видя как сме и ще пиша.
До тогава може и да има едно две бебенца  Heart Eyes
Лек и спокоен ден от мен  Heart Eyes

# 416
Нещо необичайно затишие настана  Rolling Eyes Всички ли отидохте да раждате?
Една от нас обади се!!!

# 417
Забравих да ви питам  Mr. Green някоя от вас пила ли е арника  newsm78

# 418
  • София
Нещо необичайно затишие настана  Rolling Eyes Всички ли отидохте да раждате?
Една от нас обади се!!!

А не никой не ражда седим си 2 в 1 Laughing

# 419
Здравейте и от мен.Аз сега се връщам от док.Бебчо е добре , продължава да си расте момчето и няма никакви намерения да излиза.Вече е 4200гр.Плацента 1-ва степен на зрялост, води -много.Абе добре си му е вътре.Доктора ми за първи път заговори за секцио..май май ще се наложи , много е голям плода ,а и неще да излиза.Много ме е страх от операции, но съдба...Утре ще ходя до Окръжна болница да ме видят и там и ако преценят да ме приемат за секцио. Weary

Общи условия

Активация на акаунт