Бързо времето лети, Септемврийче скоро при мама ще спи!

• 27 259
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Имааааа, имаааа неродили:) И тук ни е весело де;)

Силви, Голди честити ви принцеси!
Баси, дайте да се преброим, че май верно не останахме неродили Rolling Eyes

# 556
нещо много драстично намаляваме май...да си не кукам накрая сама  Praynig

# 557
Еехххаааа...днес май е рекорден ден-7 бебета до тук  newsm44 newsm44 newsm44
Честито на мама Ggoldie!!! Да й е жива и здрава малката Стефания и да расте щастлива и обичана!!!  newsm51 smile3541  party006

# 558
Честито на мама Ggoldie!!!

# 559
Имааааа, имаааа неродили:) И тук ни е весело де;)

Силви, Голди честити ви принцеси!
Баси, дайте да се преброим, че май верно не останахме неродили Rolling Eyes

Аз съм от преносващите, вече трети ден май, на първи ми беше термина.

Честито на всички мами и бебета от днес, аз им изпуснах бройката вече.   bouquet

# 560
А при мен няма и няма никакви признаци!  hahaha Вече съвсем рутинирано отговарям на въпроса "КАК СИ?" с "Все още бременна, благодаря!"  Whistling Днес цял ден трамбовам като гламава, та дано има ефект, ма няма. Даже тазът спря да ме боли!  ooooh!

Така че, matzko, да се броим към чакащите Simple Smile

# 561
Ехаааааа, newsm44 честито и на мама Ggoldie! smile3525Да е жива и здрава малката принцеса и много да я радва  Two Hearts
Брей, че хубави новини днес  newsm44! Дано всеки ден да е така!

# 562
Silvyyy ,Ggoldie ,честити принцеси!Бъдете здрави и много обичани newsm51

Антония,да си призная малко ти завиждам за утре.Аз ако бях на твое място нямаше да мога да спя от вълнение. Притеснението е нормално,не му обръщай внимание,това е важното!

Майка Зайка,страхотни сте!  smile3525 smile3525 smile3525

# 563
аз на въпроса : АЙДЕ ПУПИ, няма ли да идва това бебе вече...отговарям че няма да е този месец ,стига са ме питали че ми писна,вчера 10 км извървех и пак нищоооо  Crossing Arms

# 564
Ама ти, Облако, имаш още 18 дни, кво се буташ да раждаш, а? Наслаждавай се...
Аз в момента се чувствам много по-добре, отколкото в началото на деветия месец, когато бях постоянно с контракции. Направо започна да ми харесва ...  Laughing

# 565
  • Пловдив
 newsm06  Честито и на Silvyyy и на Ggoldie ! Да са им живи и здрави госпожиците!

# 566
искам да си я видя вече за тва се бутам..ама тя не иска..за 7 дена 100гр е качила и не иска да расте и да слиза надолу ,харесва и на топло у корема Simple Smile

# 567
Ама ти, Облако, имаш още 18 дни, кво се буташ да раждаш, а? Наслаждавай се...
Аз в момента се чувствам много по-добре, отколкото в началото на деветия месец, когато бях постоянно с контракции. Направо започна да ми харесва ...  Laughing

С изключение на контракциите, same story here!!!  ooooh! Толкова свикнах вече, че все едно цял живот съм бременна.

# 568
Уфф, аз пък не зная колко е голяма вече, и това лееко ме притеснява, да не стане твърде едра. Не е гледана близо два месеца май. А иначе я усещам вече на опашката и отпред между двете стави... но контракции няма. Мислех си, сигурно чака да свърши на свеки на отпуската, да е сигурна, че няма да може да дойде, хих. И тогава да се роди...

Агира, много хубаво усещане, нали?  Hug

# 569

Мартичка,maimunkata1, @1eks@, Gora, Криси,ФЕЙТУТИ ,СИЛВИ, ГОЛДИ и сигурно пропускам още ,но аз направо се шашнах Shocked ей тва се казва бебевалеж,браво на всички да са им живи и здрави дечица newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51та и много много да ги радват,божееее много съм развълнувана в момента Laughing

Общи условия

Активация на акаунт