Бързо времето лети, Септемврийче скоро при мама ще спи!

• 27 251
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Ми, да! Нищо не ме боли, никъде не ме опъва, лекинко ме подбутва и като съм в период без киселини и безсъние, сутрин се будя по гръб и чак на 3тата секунда осъзнавам, че съм бременна. Сядам, ставам, навеждам се, клякам ... никакви проблеми. Така се е наместила удобно, че не ми пречи да дишам вече. Голям кеф!  Joy То се е видяло, че ще е слонче...

# 571
Честито на новите майчета и бебоци!!!  Heart Eyes
Вече се омотах кой кога роди.... Hug

Баси, дайте да се преброим, че май верно не останахме неродили Rolling Eyes

Споко, септември сега започва.  Grinning
А  има и като мен -  днес влизам в 9-ти месец, къде е тя...  Whistling Mr. Green

Петък ми беше последния работен ден и не съм се спряла. Страхотен кеф да разполагаш с
времето си.  Party Mr. Green Утре плануваме и разходка до съседен град.  Sunglasses

Днес попаднах на новооткрит магазин за детски дрехи 2-ра ръка  Flutter , срахотни нещица си
накупих и за каката и за неродената мома  Laughing . Много съм доволна.

Мама–зайка , страхотни снимки !  Heart Eyes

# 572
  • София

Аз съм от преносващите, вече трети ден май, на първи ми беше термина.

А с първото дете пак ли преноси?

Оле, мамита, какво стана днес?
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОДИЛИ ДНЕС МАЙКИ !!!
ВИЕ СТЕ НАШАТА ГОРДОСТ.

Пожелавам от все сърце да сте здрави, щастливи и обичани  newsm04  action032

# 573
Ми, да! Нищо не ме боли, никъде не ме опъва, лекинко ме подбутва и като съм в период без киселини и безсъние, сутрин се будя по гръб и чак на 3тата секунда осъзнавам, че съм бременна. Сядам, ставам, навеждам се, клякам ... никакви проблеми. Така се е наместила удобно, че не ми пречи да дишам вече. Голям кеф!  Joy То се е видяло, че ще е слонче...
[/quote}

все едно аз съм го писала,само че корема си ми е високо..а иначе и аз нощем като почнат киселини ужас,като спя сутрин и се чудя..бех ли бременна,нищо не усещам  Joy Joy Joy

# 574
Облак, аз забравих да кажа - това с корема се оказа фалшива тревога!!! Просто се била наместила някак по-иначе. Седи си все така високо и моят. Абе, все едно никога няма да раждам.

# 575
на лентичката ти пише - остава 1 ден до термин Simple Smile много готско,аз сигурно няма да мога да спя от вълнение  Heart Eyes

# 576
Ех, колко много бейби вести днес.
Честито на всички родили и гушнали своите бебчета !!!
мама gora  с бебе Деница, мама @1eks@ с бебе Никола, мама Мартичка с бебе Александър, мама maimunkata1 с бебе Виктория, мама Silvyyy с бебе Анабел,мама Ggoldie с бебе Стефания и мама Криси.
[
url=http://pozdravi.net/details.php?image_id=927][/url]

Ако съм пропуснала някоя мама моля да ме извини,но днес бейби вестите са много.
Честито и на всички чиито родители са рожденници.
Мама зайка благодаря ти за разказа.Подейства ми много положително. Имаш си много хубаво сладко зайченце, големи бонбончета сте и двамата.

Последна редакция: вт, 04 сеп 2012, 22:49 от teta014

# 577
- Скъпи, расте ми коремчето, струва ми се, че съм бременна...
- Ами да..Даже знам, кой е бащата.
- Кой? !
- Хлебозавода.  hahaha hahaha hahaha

# 578
  • София
И аз се чувствам небременна - даже на моменти аха да си легна по корем Joy
 Никакви болки като младо сърне съм Mr. Green
Абе кво става - наистина не останахме много- май да се записваме при октомврийки или за по сигурно ноемврийки - пък дано дядо Коледа да донесе и нашите бебоци - великани Joy
Губи ми се Еvvvaaa......................

# 579
Ggoldie, честито бебенце!  newsm32

Антония, не се притеснявай, всичко ще мине перфектно. Стискам палци  fingerscrossed

Аз се чувствам бременна определено, някой ми е пуснал копчето за забавен каданс и се движа малко като в матрицата, но не бързам да раждам още. Тя док си ми каза, че и до Октомври може да отнеса...хаха...

# 580
О, ще спя като бита аз! След малко отивам да се изкъпя, че каталясах от толкова ходене. А как облещих една продавачка тая вечер!  hahaha  Питам дали орехите са сурови и тя ми вижда корема и вика:
"Аз ще Ви сипя, на Вас не Ви се полага да се разпъвате много" (Ядките на високо поставени)
А аз: "Ма, моля Ви се, ДЪРЖА да се разпъвам, време е да излиза вече".
И тя: "За кога Ви е терминът"
Аз: "За утре" .... момичето направо се спря насред крачката си и ме изгледа като луда.  Shocked
И аз продължавам: "Аз за това ДЪРЖА да се разпъвам - ДА ВЗЕМЕ ДА ИЗЛИЗА ВЕЧЕ!"  ooooh!

# 581
  • София
Миленке и теб те няма - бързо се разпиши smile3516

# 582
Ggoldie Честита принцеса Стефания   Heart Eyes
А и Silvyyy родила  Crazy уж чета а съм пропуснала бейби вестта  :lol Crazy
Silvyyy , честито бебче и на теб мила  Heart Eyes
matzko ,  Hug кофти е с това пренасяне  Rolling Eyes и аз вече на там вървя...освен ако не родя нощеска или утре  Praynig Искам да вия  newsm45 искам да го гуша това мое  слънчице вече.....ама божа работа....
Сега ще си пусна нещо смешно да гледам, дано се разведря   Tired

# 583
Честито на мама Гголди!!!
Флайбъл и аз от 3 дни съм 9-тия но вече всички ме питат айде кога ще раждаш,даже и облози за дати има че има казах че искам Девичка да е.Не я пускам преди 17-ти да излиза,ама то като гледам пренасящи в нашата тема бол,та верно да не отидем към Коледа  Laughing Laughing Laughing

# 584
Антония стискам палци за утре и ще чакаме чудесната новина за бебче.
Даная80  стискам палци и на теб, какво стана с кръвното,как са изследванията?
Момичета аз така си свикнах с коремчето, че  ми е нереално някак си че ще трябва да раждам. Всички ми обръщат голямо внимание супер си е. Станала съм много спокойна както никога досега. Нямам никакви болки и киселини само дето не мога да се навеждам, ама и това е някакъв плюс другите ми помагат. Като си легна в 24,00 ставам в 12,00 на обяд и после след обяд пак си поспивам абе голям мързел голямо спокойствие. Като се роди малката не знам как ще свиквам дано и тя е със същия режим.

Общи условия

Активация на акаунт