Бързо времето лети, Септемврийче скоро при мама ще спи!

• 27 249
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Честито на многото нови мами:)

# 586
Ggoldie Да е жива и здрава малката Стефания!

matzko с тебе засега си преносваме! И Eva_82 ако днес не сколаса Wink
И аз се радвах като свършиха на другите отпуските - ама сега пак идват 4 почивни дни  smile3511

Agira имаш още един ден - къде се буташ в нашата лига  smile3534

teta014 давай все така - почивай си още малко, докато можеш, че и да ти помагат - то дотам ще си останем, - после ще има да тичаме по мишоците

# 587
  • shumen
Честито на новите мами.Да са им живи и здрави дечицата.
Аз днеска се бях разгнездила.Голямо подреждане на гардероби ме беше обзело,че чак сега Ви изчетох.
Стискайте палци.Утре съм на ЖК и след това при доктора,с който се уговорихме да ме изражда.После ще пиша как е минало.

# 588
Мартичка,maimunkata1, @1eks@, Gora, Криси, Силви и Голди честити бебенца, да са ви живи и здрави и много да ви радват!!!  Hug
Днес много бебоци, много нещо!!!
Май наистина забожна същинския бебевалеж!!!
Антония стискам ти палци!!!  Praynig

# 589
И на мен си ми е добре. Малко ми е тежко, лесно се уморявам и съм бавна, но не ми пречи толкова. Единствено проблем ми е слизането по стълби, щото не ги виждам  Laughing Но и аз се будя по гръб. А цяла нощ имах контракции, сутринта също, но даже не ми пречиха да спя. Аз се надявам на по-скорошно раждане, защото бебето е голямо, но както дойде. Честно казано малко се бях притеснила през нощта, че мъжа ми беше на работа...

Успех на всички чакащи!

Аз днес се отдадох на готвене, че пак сме изяли всичко Wink

# 590
Silvyyy, честито! Да ви е здрава и щастлива!
Честито и на Ggoldie!!! Да й е жива и здрава малката!!!

# 591
Мартичка,maimunkata1, @1eks@, Gora, Криси, Ggoldie  И Silvyyy Честити бебенца!!][/img] [/size]

# 592
  • Варна
@1eks@ благодаря за подробната информация  Simple Smile
Мишони , късмет ти пожелавам  Simple Smile

# 593
  • София
Момчета умряла съм от притеснение. Утре ми е секциото и хем нямам търпение да си видя мишлетата хем ме е шуубе малко. А пък  в тая болница незнам как ще се спи тая нощ. Аз по принцип
 не съм от притеснителните нъ това чакане ме смазва. . . то време не минава.
Честито на всички родили днес ей това се казва бебевалеж Simple Smile
Антония стискам ти палци и на теб
 Praynig Praynig  Praynig

Последна редакция: ср, 05 сеп 2012, 00:27 от bydik

# 594
maimunkata1, @1eks@, Gora, Криси,ФЕЙТУТИ ,СИЛВИ, ГОЛДИ , честити бебета, много здраве и щастие на вашите мъници!
Антония,  bydik , стискам ви палци, всичко ще е наред!

# 595
Ихаа ,тука се множим главоломноо:) Прекрасно е.Само вече да взима да идва и нашия ред ,че досадих сама на себе си вече с това нетърпение;).
Голди,Силви-да са ви живички и здравички девойчиците!!!
Aнтония,Bydik-Стиснати палци ,всичко ще мине като по вода!Чакаме бейби вести!
Леки контракции,слабо болезнени при мен.Напредък си е,след цялото това НИЩО:).Чакаме  Praynig,утехата е ,че все ще дочакаме:)) Скоро!

Честит рожден ден на Зайчето.След като получи своя безценен подарък-малкото сладко Мише,мога да и пожелая само да е много щастливо маменце с много здравичко бебенце Hug!

# 596
Mиленче, ти тук ли си още?  hahaha

bydik, желая ти късмет. Легни и си мисли хубави неща, може и да поспиш...

Лека нощ и от мен  smile3524

# 597
будик стискам палци, днес ще се срещнеш с твойте съкровища. Почини си да имаш после сили за да се възстановиш по - бързо. Лека и спокойна нощ на всички.

# 598
Aми тук съм ,за съжаление;).3 дни според всякакви изчисления,но 5 спореед документи до термин.Дано поне през тия дни се случи...Преносващи девойки-вие как сте?Аз съм склонна да откача от сега,за вас просто не знам;).
Ние с ММ ще гледаме филмче ...лека нощ и леко ако ще има раждащи из нощята Hug

# 599
  • Бургас
Антония,bydik, късмет утре, момичета! Hug Hug Hug Всичко ще е наред Heart Eyes Hug
 Айде и аз у леглото, да се натискам на мъжо. Може докато е сънен да ме огрее Laughing

Общи условия

Активация на акаунт