Бързо времето лети, Септемврийче скоро при мама ще спи!

• 27 246
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
Честито на новите майки! Много спокойствие и хармония им желая, а на бебчетата радост и веселие!
Аз съм болна нещо. Хрема, дере ми гърлото не мога да легна даже да спя. Голям тормоз. Пия чайове и хапвам мед с лимони. Къде ми трябваше пак болест на финала.

# 601
  • Бургас
До тук със съня Shocked Брееееей, няма и няма Shocked
Скайче, оправй се по-скоро!
Момичета, от къде, аджеба, го дръпнахте тоз филм (Очаквай неочакваното?) Гледам, гледам и не виждам.

# 602
И аз го търсих, ама нъцки!  newsm78

Скайче, да се оправяш по-бързо!  newsm17

Ариел, как къде - ей, ме на! Виж ми лентичката!   smile3515

# 603
  • Бургас
И аз го търсих, ама нъцки!  newsm78

Намерих го в Арената. Сега дърпам, след малко ще кажа, дали е ок качесвото .  Иначе има и субтитри

# 604
Aз от замунда дръпнах...Мъжа заспа ,а аз исках с него да гледам "The perfect host".Aз съм го гледала,та сега няма смисъл...Ще си диря друг Whistling

# 605
  • Бургас
Нема го у замунда. "Залости" ли са го, гадините.  А някой да е срещал "ледена епоха4"?
П.п Миленке, оти не спиш ма Laughing
Значииии, загледах се по заглавната картинка на Непобедимите 2 - то едни мъже, с едни големи пушки, то туй Джейсън Стейтъм..аууууу отиде ми съня. Едно ми е влажноооо Laughing Mr. Green

# 606
Хах значи навреме съм го дръпнала,преди да го залостят.Миленке щото и ти не спиш Joy Joy Hug

# 607
  • Бургас
Какво нещо е телепатията между Милените - направо цял Милениум Laughing Тъпча се с грозде, пикая през 5 минути и за капак, шибания филм явно ще се сваля до утре. Освен туй имам и контракции Crossing Arms

# 608
Поне с нещо полезно се тъпчеш,аз мисля да нападна едни вафли...Ми като няма плодове!!!:)).Контракции нямам особени ама малкото нещо иска да излезе през корема ми,такова бушуване ...и ме боли..онуй място.Дори секс не ми се прави Tired

# 609
Айде сладки...водичките ми си заминаха.Ще почакам поне да ме позаболи и да стане 5-6 и тръгваме...Стискайте ми палци...

# 610
  • Бургас
Адаш, да не ти изтекоха водите Grinning

# 611
да адаш,омокрих света.събирам се да тръгваме...малко ми е притеснено

# 612
Milena_87, стискам ти палци за леко и бързо!

# 613
Ехааа, ето защо съм се събудила по никое време - за да сгащя Милената с прясно изтекли води - хайде, успех, чадо, много леко и бързо да мине  Hug  Praynig
Честито на всички мами и бебешоци - страхотна компания днес - загубих ви бройката, ще ме извинете, а и в този ранен час... Много много да са ви здравички и всички бързо да се възстановявате.   bouquet
Ние се смеем тук с таткото, че сме станали като двойка дъртаци - в 4.30 сутринта и двамата сме се опулили изведнъж будни и не ни се спи - той си разчарколяса някакъв мултицет да си го калибрирал, аз изпих цялата вода на вселената и седнах да ви изчета  Joy  hahaha
Иначе да се отчета - контракциите ми засега си минаха и заминаха, много ми се успокои коремчето, сега пък глава ме боли - ей така, да има нещо  Laughing Като я чета Мацко, че и тя е имала контракции в началото на 9 месец, а сега преносва, и на нея ще и е второ раждане... А пък ние така се бяхме стресирали, че командировахме малко Камен при баба му  hahaha Но поне ще си починем малко  Mr. Green

# 614
Ох няма спокойствие за моята душа. То сополи, то гърло, то кашлица. Всички лекари в отпуска, Не можах да устискам още две седмици да не се разболявам, А и нямаше да се тревожа толкова ако предния път не си докарах всички адски мъки с един вирус в 38ма седмица.

Общи условия

Активация на акаунт