Бързо времето лети, Септемврийче скоро при мама ще спи!

• 27 245
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
Aнтония,bydik   стиснати палци и от мен  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed всичко ще е наред  Praynig чакаме ви с хубави  новини  Heart Eyes
Milena_87, на мен пренасянето не ми действа никак добре, много ми е тъжно  Sad Ха, водите  Praynig това е супер, хайде взимай чантето и беж да те няма, чакаме те да се похвалиш  Heart Eyes
sky , от къде е намери тази настинка сега, бързо да се оправяш  Hug
Честит рожден ден на мама зайка  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 05 сеп 2012, 07:02 от eva_82

# 616
Леле, Миленски, сега като прочетох и ми стана едно... Дано всичко да мине бързо и леко, по Фейтски
Антония, Будик, мислете позитивно, че това е на практика последната нощ с тазгодишния тумбак. Стиснати палци и от мен
Скай аз съм с хрема от началото на бременността, направо кошмар, няма оправия, чакам да родя, че тая бременност големи бъгове получих. На теб бързо оздравяване. Моя приятелка се беше разболяла точно преди да роди и в момента в който й приключи секциото и оздравя като по чудо. Така че, малко остава
И аз съм се ококорила в 5  doh, сега поне няква закуска ще забъркам
Малко останахме бременните, ама като гледам как преносвате, спрях да се бутам  Mr. Green

И не на последно място....
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ОБЕБЕЛИ СЕ МАМИ!!! МНОГО ЩАСТЛИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦА!
Vasilena P нещо ми се скатаваш, по мои сметки, тия дни ти е секшъна - много успех, душко, и да мине гладко Hug

# 617
Честито и на мам Голди!
Миленка леко и бързо раждане!
Бъдик стиснати палци и за теб не остана, след малко ще гушкаш 2 бебета!

# 618
Добрутро!

Успех днес на Bydik и Антония Hug
Чакаме Миленка с пресни новини  bouquet
А защо не и някоя вече родила мама да се разпише newsm78

# 619
  • shumen
Добро утро,момичета.Аз след малко отивам на ЖК и при доктора,който искам да ме изражда.Стискайте палици всичко да е ОК.Като се върна ще пиша.

# 620
elio  и аз бях с такава хрема предния път. Мина ми с раждането. Сега вирус съм лепнала. И тогава така в 38ма седмица, но много усложнения имаше при бебето от тоя вирус. Сега съм емнала чайове и цитруси и мед, дано се похваля до довечера, Че почнах и темп да вдигам, а не е добре така.

# 621
Bydik и Антония  Flowers Four Leaf Clover късмет момичета и леко да мине.
Миленка, айде и на теб  fingerscrossed да хванеш работните дни  Hug
Честита Стефи на мама Голди  newsm30
Аз съм се настроила за преносване отново и така се туткам и моткам с приготовленията, все едно че няма да раждам аз  Mr. Green
Желая ви интензивен бебевалеж днес   Hug

# 622
Честито на всички ниви мами!

# 623
ОО,Миленче,стискам ти палци,освен ако вече не си и родила Simple Smile Милата вчера цял ден викаше че няма да раждаш..дано всичко е ок вече  Heart Eyes

# 624
  • София
Добро утро  Hug

Много бебета много нещо,ама така трябва  Simple Smile

Честито на мамите и бързо възстановяване

Миленче
fingerscrossed Ти си герой,не лигла като мен  Hug

# 625
Ха, добро утро и от мен! Нощта ми беше кратка - сън не ме хваща, а се чувствам добре. Изпратих ММ на работа и седнах да ви почета. Гледам - то бебета, бебешочи и бебешори , направо си е бебевалеж stork-girl stork-girl stork-girl. Много се радвам , че вече започват да излизат бебенцата, здрави и сладки фастъчета - мммм, искам и аз вечеееее! Ама има още поне 2 седмички - ще си чакам търпеливо Crossing Arms Успех на МИленката днес, а Фейт направо ни направи показно по раждане! Е, нека всеки го сполети такова разтоварване.
Моля ви, споделете какви и по колко дрешки сте взели за първо време за бебоците - ританки, бодита, гащеризони, камизолки, шапки и не знам си още какво, че тези дни ще купувам всичко и ми се иска хем да няма излишък, хем да няма недостиг. Пижамки за спане?! Къси или дълги ръкави? И се чудя, тъй като бебка се очертава голямооо момиче (около 4 кг прогнозни) дали да не взимам направо 24 номер, а не 22 (нали той беше най-малкия?)?! Уфф, много въпроси.
Отивам да давам кръв и урина за последни контролни изследвания и се връщам да чета - днес съм "Свободна България" и може и да изтрещя smile3534
Хубав и прохладен ден!

# 626
  • Бургас
Добро утро момичета!
На мама Голди да и е жива и здрава рожбата!
Melly  в замундата има ледена епоха, но е с малко кофти качество. Ако не си гледала Американски пай, последната част -дръпни го.
Днес бях на да давам кръвни изследвания за секциото. и след малко отивам да меря морската Simple Smile

# 627
уу много сте писали бре:))
и нощни птици има  Sunglasses

Будик,късмет мила днес,стискаме палци Simple Smile  Hug

Миленка, за филма аз пуснах линк за онлайн гледане у фейсо,ако искаш и тук ще пусна Simple Smile)

# 628
Добро Утро   food010

Честито на всички мами обебили се вчера   bouquet
какво стана вчера ....много бебета изгубих им бройката  Blush
Чакаме ви с разкази и снимчици  Hug

Bydik , Антония , Миленка  стискаме палчета за вас  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

si.lina на мен от каката са ми останали малко дрехи който мога да ползвам и все розови т.е. нищо .За първо време съм взела много малко дрехи . 3 камизолки ,3 бр. ританки, чорапки и т.н. .... май всичко по 3  Crazy  , не ми се зарива с дрехи от сега после и като ми подарят малко и съвсем стават много и доста остават неизползвани даже ,ти си прецени все пак  Hug  Разбира се че ще купя и аз но след като се роди  Heart Eyes  Иначе аз съм взела дълъг ръкав защото все пак идва захлаждането така че няма да можем с къс ръкав .

# 629
Добро утроо  newsm03
Немога да ви изчета от снощи, вчерашния ден наистина е бил много плодороден smile3521
Честито на всички мами, гушкащи вече свойте бебоци, да са им живи и здрави и много да ги радват!!! На гордите мами- бързо възстановяване и много  Hug
[/size]
Aнтония,bydik-стиснати палчета, всичко ще бъде наред Hug Praynig Praynig Hug Praynig
Ние вчера цял ден изкарахме в София, взех си с мен и документите ако реши бебка да излиза.
Но всичко мина добре, все още я чакаме newsm09.....нямаме търпение..нито болки, нито контракции, май и при нас нещата миришат на преносване newsm78

Общи условия

Активация на акаунт