Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 150

• 43 251
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Но, всяко правило си има изключения...
В момента, Малчева, така съм захапала мисленето по тема АБО, че  smile3515 приличам на кипящ чайник. Simple Smile))

# 91
  • В Града на липите
Привет  wavey
Който е казал, че първия ден след отпуск е отвратителен, е много прав. Моя беше точно такъв  ooooh!
Едва сега намерих време да ви изчета и прослушам.
Няма да вземам отношение по повдигнатите въпроси, защото съм се изказвала не веднъж и два пъти и ще заприличам на развален грамофон.

Бях обещала на някой, не помня на кого  Embarassed презентация на кусурите на Керим.

1. Импулсивен е, често първо действа, после мисли за последствията.

- Абе какво ще им давам сега обяснения и ще разпитвам. От три километра си личи, че още го обича тоя михлюзин. Я да отида аз малко при тати, да ме утеши, че направо язва ще ме хване от ядове.

Тук много добре биха прилегнали моментите, когато скъса роклята, когато хукна да се разправя с Ердоан, а попадна на Мустафа, когато отиде да се разправя с Мустафа а попдна на Кадир... и още подобни, но не намерих гифчета, а не съм се научила да ги правя  Grinning

2. Самонавива се - обикновено за Мустафа. Не че нямаше право, но понякога наливаше масло в огъня.

- Фатмагюл, спри да го защитаваш, че си контузих големия пръст на крака от яд и три път си прехапах езика..

- Виж сега, не ми обяснявай ти на мен пиян ли съм или не съм. Колкото и да отричаш, не можеш да ме заблудиш. Обичаш го, и това е! На себе си ли да вярвам или на теб???

- Ама как ще говориш с него по телефона, бе???? Защо направо не отиде да му занесеш една тава с баклава и един бюрек със сирене, като толкова много си се затъжила. Даже ако искаш, аз ще те закарам. Хем да му извия врата на това говедо веднъж завинаги.

- Ей, и от гроба успя да ме вбеси тоз идиот. Пълни простотии, направо ми иде да го накъсам на парченца, ама... Я по-добре да го изгладя, да не ядосвам допълнително жената.

3. Експанзивен е. Избухва за секунди и да не си край него.  

- Пуснете ме, бе. Пуснете ме, да ги скалпирам тия идиоти. Обещавам да не ги убивам, само ще им пренаредя зъбите.

- Имаш късмет, че още не съм се научил да минавам през решетки. Наскоро гледах един филм /Х-мен/, смятай ако им владеех номерата, дали щеше да си още жив.

Съд-мъд, охрана-мохрана, кой ще ни спре момчето, падне ли му пердето.

- Абе аз на вас казах ли ви да не ми се мяркате пред очите??? Ей сега ще ви гримирам, че нещо ми се виждате погрознели.

- Значи така, а? Ще му сервираш айрян на Мустафа? Аз пък ей сега ще ти преподредя мебелирвката, че нещо тия фотьойли ме дразнят.

4. Малко наивен, на моменти. И се влияе. Визирам случая с наркотиците.

- Ейййй, какви сме орли само. Неее, гларуси сме. Или май патароци. Голям смях.

- Що пък да не опитам, я как се забавляват Ердо и Вурал. Ама страхотни приятели си имам.

5. Пиянството му е досадно. Въобще алкохола му действа депресиращо и започва да се самосъжалява и да мрънка.  

- Виж сега, Кадир аби, мен никой не ме обича, никой. Аз съм чооок нещастен и искам да ме върнеш обратно в кръчмата. Ще си поговорим с чашата, тя поне не ми отговаря, нито ме упреква  Cry

- Нееее, не ме прекъсвай. Чакай да ти обясня какви ги свърших. Обаче нещо езика ми е пораснал и ми пречи да говоря. Оффф, защо ме прекъсна, загубих си мисълта.

- Ей, човек не може и да се напие на спокойствие. Все някой му диша във врата и го дебне. Ако ще ми четеш конско, отивам да спя.

6. Разхвърлян, ама не много. По-скоро обичайното. Дрехите му висят по легла и столове, а понякога са метнати и на земята

- Да му се не види и смотаното яке. То е виновно, че не поканих Фатмагюл в стаята, как пък няма да го закачам в гардероба. На земята му е мястото, тъпо яке такова.

- Абе какви дрехи да сгъвам и прибирам с тия 24-ри часови дежурства зад пердето?  

- Абла, не ми се карай, че съм разхвърлян. На мен главата ми е пламнала ти ме занимаваш с битовизми.

П.п. За следните кусури, не прилагам доказателствен материал, не че няма, а не ми се търси:

- Понякога е твърде краен - примерно за Мерием. Прав беше да й се сърди, но доста я измъчи.
- Понякога твърде доверчив - за Вурал, до последно вярваше, че ще ги подкрепи.
- Прекалено търпелив. Визирам отношението му към терора на Мука над Фати. Трябваше да я постави още в началото на мястото й и да не и позволява да си вее толкова байряка. Или поне да изпуска случайно нещо тежко от втория етаж върху нея, ей така без да иска, само за отрезвяване от време на време.
- Един два пъти съм го хващала в прекалено покровителстване към Фатмагюл. Сега се сещам за случая на рождения му ден. С това "Тя не пие", малко ми прилича на една наша бивша първа дама  

# 92
  • Разград

# 93
 wavey wavey  Hug Hug love001   love001
Kолко имам пак да чета! ooooh! ooooh!

Последна редакция: вт, 04 сеп 2012, 06:28 от Goni

# 94
Привет  wavey
Който е казал, че първия ден след отпуск е отвратителен, е много прав. Моя беше точно такъв  ooooh!
Едва сега намерих време да ви изчета и прослушам.
Няма да вземам отношение по повдигнатите въпроси, защото съм се изказвала не веднъж и два пъти и ще заприличам на развален грамофон.

Бях обещала на някой, не помня на кого  Embarassed презентация на кусурите на Керим.

Скрит текст:
1. Импулсивен е, често първо действа, после мисли за последствията.

- Абе какво ще им давам сега обяснения и ще разпитвам. От три километра си личи, че още го обича тоя михлюзин. Я да отида аз малко при тати, да ме утеши, че направо язва ще ме хване от ядове.

Тук много добре биха прилегнали моментите, когато скъса роклята, когато хукна да се разправя с Ердоан, а попадна на Мустафа, когато отиде да се разправя с Мустафа а попдна на Кадир... и още подобни, но не намерих гифчета, а не съм се научила да ги правя  Grinning

2. Самонавива се - обикновено за Мустафа. Не че нямаше право, но понякога наливаше масло в огъня.

- Фатмагюл, спри да го защитаваш, че си контузих големия пръст на крака от яд и три път си прехапах езика..

- Виж сега, не ми обяснявай ти на мен пиян ли съм или не съм. Колкото и да отричаш, не можеш да ме заблудиш. Обичаш го, и това е! На себе си ли да вярвам или на теб???

- Ама как ще говориш с него по телефона, бе???? Защо направо не отиде да му занесеш една тава с баклава и един бюрек със сирене, като толкова много си се затъжила. Даже ако искаш, аз ще те закарам. Хем да му извия врата на това говедо веднъж завинаги.

- Ей, и от гроба успя да ме вбеси тоз идиот. Пълни простотии, направо ми иде да го накъсам на парченца, ама... Я по-добре да го изгладя, да не ядосвам допълнително жената.

3. Експанзивен е. Избухва за секунди и да не си край него.  

- Пуснете ме, бе. Пуснете ме, да ги скалпирам тия идиоти. Обещавам да не ги убивам, само ще им пренаредя зъбите.

- Имаш късмет, че още не съм се научил да минавам през решетки. Наскоро гледах един филм /Х-мен/, смятай ако им владеех номерата, дали щеше да си още жив.

Съд-мъд, охрана-мохрана, кой ще ни спре момчето, падне ли му пердето.

- Абе аз на вас казах ли ви да не ми се мяркате пред очите??? Ей сега ще ви гримирам, че нещо ми се виждате погрознели.

- Значи така, а? Ще му сервираш айрян на Мустафа? Аз пък ей сега ще ти преподредя мебелирвката, че нещо тия фотьойли ме дразнят.

4. Малко наивен, на моменти. И се влияе. Визирам случая с наркотиците.

- Ейййй, какви сме орли само. Неее, гларуси сме. Или май патароци. Голям смях.

- Що пък да не опитам, я как се забавляват Ердо и Вурал. Ама страхотни приятели си имам.

5. Пиянството му е досадно. Въобще алкохола му действа депресиращо и започва да се самосъжалява и да мрънка.  

- Виж сега, Кадир аби, мен никой не ме обича, никой. Аз съм чооок нещастен и искам да ме върнеш обратно в кръчмата. Ще си поговорим с чашата, тя поне не ми отговаря, нито ме упреква  Cry

- Нееее, не ме прекъсвай. Чакай да ти обясня какви ги свърших. Обаче нещо езика ми е пораснал и ми пречи да говоря. Оффф, защо ме прекъсна, загубих си мисълта.

- Ей, човек не може и да се напие на спокойствие. Все някой му диша във врата и го дебне. Ако ще ми четеш конско, отивам да спя.

6. Разхвърлян, ама не много. По-скоро обичайното. Дрехите му висят по легла и столове, а понякога са метнати и на земята

- Да му се не види и смотаното яке. То е виновно, че не поканих Фатмагюл в стаята, как пък няма да го закачам в гардероба. На земята му е мястото, тъпо яке такова.

- Абе какви дрехи да сгъвам и прибирам с тия 24-ри часови дежурства зад пердето?  

- Абла, не ми се карай, че съм разхвърлян. На мен главата ми е пламнала ти ме занимаваш с битовизми.

П.п. За следните кусури, не прилагам доказателствен материал, не че няма, а не ми се търси:

- Понякога е твърде краен - примерно за Мерием. Прав беше да й се сърди, но доста я измъчи.
- Понякога твърде доверчив - за Вурал, до последно вярваше, че ще ги подкрепи.
- Прекалено търпелив. Визирам отношението му към терора на Мука над Фати. Трябваше да я постави още в началото на мястото й и да не и позволява да си вее толкова байряка. Или поне да изпуска случайно нещо тежко от втория етаж върху нея, ей така без да иска, само за отрезвяване от време на време.
- Един два пъти съм го хващала в прекалено покровителстване към Фатмагюл. Сега се сещам за случая на рождения му ден. С това "Тя не пие", малко ми прилича на една наша бивша първа дама  

[/spoiler]
 hahaha  Joy Joy Joy
Е сега вече се питам защо Фатмагюл се влюби в Керим! Simple Smile))))

# 95
  • В Града на липите
Цитат
Е сега вече се питам защо Фатмагюл се влюби в Керим!

И аз не спирам да се чудя newsm78

# 96
Цитат
Е сега вече се питам защо Фатмагюл се влюби в Керим!

И аз не спирам да се чудя newsm78

Това като провокация към развиване на защитна теза за Керим ли да го тълкувам? Simple Smile)) Няма да се хвана, щото в момента беснея в Уърд по повод сценария на АБО. Simple Smile)) Чак забравих да поглеждам тук известно време - така се запених. Simple Smile))

И не ми поствай сладките му муцунки. Simple Smile)) Вече съм казала, че е клепоухо, гърбавоносо цигане. Simple Smile) Ако му вземеш очите, ще го подминеш в който и да е филм! Simple Smile))

(Марица заляга ниско в джоджена, и нахлупва каска с пълното съзнание, че сега вече всички фенове на Енгин ще скочат с вик "Разпни я!") Simple Smile))

# 97
Хриси,аз съм тази на която разказваше за недостатъците на Керим-аз те бях "провокирала",защото аз въртях суках и не можах да му намеря повече от два три.Но като гледам въпреки дългия ти пост и те не си му намерила кой знае колко-можем да приемеч,че недостатък 1 и 3 са горе долу едно и също,2 и 4 приемам,пиянството му не е чак толкова лошо,защото не става агресивен,е и не е толкова разхвърлян де-виж от тези кимизарници какви къщи и стаи спретна момчето.Виж якето е нещо друго-добре че не последва съдбата на сватбената рокля Joy Joy Joy.Така че момичета,има за какво да се влюби човек в този мъж,вервайте ми.

# 98
  #2gunfire smile3505  newsm28

Р.Р. Липсата на коментари ме стресира!!!  smile3511

За да ви омилостивя, ще постна едно свое стихотворение, като извинение за лошите ми думи по адрес на Енгинчо. Плиййййз форгив ми! Simple Smile)))))

ТВОЯ

Опънала на струни сетивата –
до отказ, чак  до скъсване почти,
потъвам през очите ти в душата.
Напипвам пулса... Знам, че те боли...
Превръщам се за теб в лечебна капка,
разтворила невинност и тъга,
понасям се по пътя на кръвта ти
за да открия точно онова
разнищено, закърпено, закрито,
измъчено, изгубено сърце,
което за любов вече не пита,
което се отказва да зове.
Обвивам го със светлата магия
на мойта вяра. Нежно – ръб след ръб –
с търпение и обич ще изтрия
там белезите, вдялани  от скръб...
Изчистила изгарящите рани
ще се превърна в пареща сълза,
очите ще измия пожелани,
ще ги целуна... и ще се стопя...

Последна редакция: пн, 03 сеп 2012, 21:34 от marytza

# 99
Маричке,значи клепоухо ,гърбавоносо цигане,а?

# 100
Хриси,аз съм тази на която разказваше за недостатъците на Керим-аз те бях "провокирала",защото аз въртях суках и не можах да му намеря повече от два три.Но като гледам въпреки дългия ти пост и те не си му намерила кой знае колко-можем да приемеч,че недостатък 1 и 3 са горе долу едно и също,2 и 4 приемам,пиянството му не е чак толкова лошо,защото не става агресивен,е и не е толкова разхвърлян де-виж от тези кимизарници какви къщи и стаи спретна момчето.Виж якето е нещо друго-добре че не последва съдбата на сватбената рокля Joy Joy Joy.Така че момичета,има за какво да се влюби човек в този мъж,вервайте ми.

ИМА, ИМА!   love001

ПП Марица, много е красиво стихотворението, нежно, трогателно, и с толкова любов вътре, че се смутих!  smile3501

# 101

Имал съм бил недостатъци!!!

# 102
Маричке,значи клепоухо ,гърбавоносо цигане,а?

Велянче, на твоето онагледяване мога само да отговоря с:
Виноват!!! Осъждам се на доживотно покаяние с обожаване на Енгин Акюрек! Simple Smile))

# 103
Приема се твоето покаяние-ти си се изкупила с това прекрасно стихотворение-само не ми хареса един стих от него,че сърцето не пита вече за любов-никога и за никоя любов не е късно.

# 104
  • В Града на липите
velijana, значи ти си била  Hug
Ами ок, щом си решила да си сляпа за кусурите му, коя съм аз, че да те карам да проглеждаш  Joy  Joy  Joy
Но те съвършените мъже по принцип са скучни, а и не знам дали съществуват. Керим е адски дразнещ понякога, но точно в това му е чара. През повечето време прилича на малко, изгубено момченце, което иска единствено да го обичат.

Марица newsm51 със сигурност си била влюбена като си го писала. Прекрасно е.

Общи условия

Активация на акаунт