Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 150

• 43 207
  • 747
  •   1
Отговори
# 30

Ей, момиче! Simple Smile)) Ако мислиш, че тук е по-малко чаровен и ще се успокоя, много се лъжеш! Simple Smile))

# 31
Привет в новата тема!

борбата на едно силно момиче

Много ми харесва тази снимка . А всичко беше различно , нали??  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Всеки имаше представа за бъдещето си, но всичко се обърка тотално....

# 32
Момичета - весел ден!
Време е да сменя заниманието. Simple Smile) Отивам да хрускам бонбони, а вие можете да ми завидите - не ми се отразява на талията. Wink))

# 33
  • софия
Привет в новата тема!

борбата на едно силно момиче
Скрит текст:
[

Много ми харесва тази снимка . А всичко беше различно , нали??  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

красиви, млади,интелигентни, богати - имат всичко на този свят.

могат да създават или да унищожават - могат и двете, трябва само да поискат!

# 34

Когато Фати си представи какво би било , ако не я бяха хванали четиримата, а просто беше отминала , това беше уникална сцена и хрумка. АКо се беше случило така, Фатма нямаше да погледне Керим, беше сгодена, щеше да с ожени за Мустафа, да му роди дете и д апрекара живота си в Илдър, чакайки любимия си да си дойде 5 пъти в годината. 

Джанъм, Hug
това не беше представа на Фати, дори и на Керим не беше....

интересна сцена, която всеки тълкува по свой начин....

Hug Hug

Аз мисля, че беше представа на Фати, защото във следващия кадър дадоха Фатма , която се усмихва.
Според мен тя си помисли, че ако се беше случило по този начин, нямаше да е с Керим, щеше да го игнорира и да поеме по пътя си с Мустафа. Затова тя се усмихна след тази сцена. Защото тази сцена е само в главата й, а всъщност съдбата макар и по жесток начин , я събра с Керим.  Simple Smile Simple Smile

# 35
  • Разград

# 36
  • Пловдив

Добър ден с убийствен поглед.....

# 37
Добър ден!
Връщам се от кошмарен първи работен ден  smile3511 smile3515 smile3514

Добре,че е темата,вие,Керим,Мустафа Булут,ЕНнгин.
Радвам се ,че ви има момичета.Повдигнахте ми настроение с клипчетата.

# 38
Момичета, тъй като днес няма да обсъждаме епизод, можем да си измислим някаква тема за обсъждане до края на деня, за да се получат дискусии.

Приемам предложения за теми, които са ни интересни.
 Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 39
Сега ще ви кажа нещо , с което не знам дали сте много съгласни.

Моето мнение е,че Селим , Еродан и Вурал можеха да имат съвсем друга съдба. Те в крайна сметка имаха всичко, което един човек на тяхната възраст може да мечтае. Бщха образовани, от интелигентни семейства с възможности. Това предполага един добър старт на живота за реализация.

Също така е вярно, че те бяха супер разглезени от богатството и си мислеха, че света им е в краката. Познавам такова поведение отблизо, но повярвайте ми при тези хора това е просто едно раздуване като балон, , показност, която е просто смешна. Но не означава че извън тази показзност, хората са лоши, неморални и тн. Просто се главозамайват малко повече от необходимото.

Да те пиеха, водеха динамичен начин на живот, не зачитаха мнението на другите, бяха пълни лекета откъм поведение, но гова е типично поведение на разглезени богаташки синове. Нищо повече.
Въпреки това и тримата имаха някакви граници, макар и неочертани, според мен не биха изнасили момиче, не биха убили  Чак толкова лоши не бяха. Точно това искаха да ни покажат Едже и Мелек. Алкохол плюс наркотици е смъртоностна комбинация и нещо брутално. Можеше да се закачат с Фатма, но не мисля, че щяха да я изнасилят, ако бяха трезви или просто пияни. Един миг невнимание или нехайство(в случая взимането на алкохол плюс наркотици) може да доведе до непратими последствия и да съсипе живота ти)

# 40
  • софия
Скрит текст:

Моето мнение е,че Селим , Еродан и Вурал можеха да имат съвсем друга съдба. Те в крайна сметка имаха всичко, което един човек на тяхната възраст може да мечтае. Бщха образовани, от интелигентни семейства с възможности. Това предполага един добър старт на живота за реализация.

Също така е вярно, че те бяха супер разглезени от богатството и си мислеха, че света им е в краката. Познавам такова поведение отблизо, но повярвайте ми при тези хора това е просто едно раздуване като балон, , показност, която е просто смешна. Но не означава че извън тази показзност, хората са лоши, неморални и тн. Просто се главозамайват малко повече от необходимото.

Да те пиеха, водеха динамичен начин на живот, не зачитаха мнението на другите, бяха пълни лекета откъм поведение, но гова е типично поведение на разглезени богаташки синове. Нищо повече.

Да те пиеха, водеха динамичен начин на живот, не зачитаха мнението на другите, бяха пълни лекета откъм поведение, но гова е типично поведение на разглезени богаташки синове. Нищо Въпреки това и тримата имаха някакви граници, макар и неочертани, според мен не биха изнасили момиче, не биха убили  Чак толкова лоши не бяха. Точно това искаха да ни покажат Едже и Мелек. Алкохол плюс наркотици е смъртоностна комбинация и нещо брутално. Можеше да се закачат с Фатма, но не мисля, че щяха да я изнасилят, ако бяха трезви или просто пияни. Един миг невнимание или нехайство(в случая взимането на алкохол плюс наркотици) може да доведе до непратими последствия и да съсипе живота ти)

мда...няма да се съглася ...не и в техния случай.
Защото тяхното престъпление не свърши с изнасилването. Напротив - разви се с цялото им поведение след това.
За разлика от много от вас аз не смятам Мукадес и Мустафа за главтните престъпници в този филм. Моите виновни са други - Яшаран, начело с Мюнир и Решат. в живота си те винаги са постъпвали мръсно без да имат причина, водени само от собствените си страсти и амбиции.
Ако за някои от вас случайно е останало неясно защо съм съосновател на клуба Мукадесин - ето я причината. Hug

# 41
Скрит текст:

Да те пиеха, водеха динамичен начин на живот, не зачитаха мнението на другите, бяха пълни лекета откъм поведение, но гова е типично поведение на разглезени богаташки синове. Нищо Въпреки това и тримата имаха някакви граници, макар и неочертани, според мен не биха изнасили момиче, не биха убили  Чак толкова лоши не бяха. Точно това искаха да ни покажат Едже и Мелек. Алкохол плюс наркотици е смъртоностна комбинация и нещо брутално. Можеше да се закачат с Фатма, но не мисля, че щяха да я изнасилят, ако бяха трезви или просто пияни. Един миг невнимание или нехайство(в случая взимането на алкохол плюс наркотици) може да доведе до непратими последствия и да съсипе живота ти)

мда...няма да се съглася ...не и в техния случай.
Защото тяхното престъпление не свърши с изнасилването. Напротив - разви се с цялото им поведение след това.
За разлика от много от вас аз не смятам Мукадес и Мустафа за главтните престъпници в този филм. Моите виновни са други - Яшаран, начело с Мюнир и Решат. в живота си те винаги са постъпвали мръсно без да имат причина, водени само от собствените си страсти и амбиции.
Ако за някои от вас случайно е останало неясно защо съм съосновател на клуба Мукадесин - ето я причината. Hug

Решат И мюнир са си изпечени лъжци и измамници. Но аз говорех за Вурал, Селим и Ердоан, които може да са всякакви , но не биха си усложнили живота с едно осъзнато изнасилване, имат мозък поне за това.  Съгласна съм с теб, престъпленията им почнаха след изнасилването- защото бяха доста слаби, за да си признят истината, нищожни , решиха да се защитават с цената на всичко. Моята теза е, че те не биха изнасилили Фатма, ако бяха трезви. . Ужасени от постъпката си и прибавяйки гадните им характери те тръгнаха по пътя на спасяването на всяка цена със цената на всичко и всички.

# 42
  • Пловдив

Можем също така да проследим пътят на цветенцето - как от плетено, изпуснато и забравено от Фатмагюл стана златно. Какъв прекрасен символ на търпение, колко дълъг път извърмя като символика....

# 43
А забравяте ли моментът с Фг,вадеща овцата от водата и Селим,Вурал,Керим и Ердоан,наблюдаващи  тази ситуация!? Дали ако Керим не бе тръгнал с колата,нямаше да се случи същото?
Аз лично не мога да ги оправдая! Peace

# 44
  • софия
Пияни или дрогирани няма значение. факт е че такива престъпления се случват всеки ден. За него няма извинения. Тези момчета се чувстват всесилни, всичко което поискат могат да получат. В нашия случай бяха дрогирани, може би за да приеме по-лесно аудиторията този факт, все пак цвета на нацията е това. но аз съм убедена че биха го направили и при други обстоятелства без алкохол и наркотици. Това е и каузата на този филм - насилието е навсякъде около нас, не да помагаме на жертвите е каузата, а да се борим жертви да няма.
за това и тълкуването ми на сцената в която Керим и Фати разговарят в онази нощ е по-различна.
но за това може би утре....

п.п.  "ужасен от постъпката си" беше само Вурал.

Последна редакция: пн, 03 сеп 2012, 15:29 от freespirit

Общи условия

Активация на акаунт