Анатомията на Грей - Тема №17 "В очакване на 9-ти сезон"

• 48 449
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Някой има ли проблем със субтитрите, защото при мен не тръгват?

При мен бяха окей. Wink

Бум,

Скрит текст:
аз не правя сравнения със Спешното. И аз съм му фен. Бих се насилила да гледам, защото съм свикнала с героите, дори и по-голямата част да ги махнат, все ще остане някой от старите; следила съм го много време и искам да видя някакъв край.

Разбирам те и аз не харесвам постоянно негативни мнения,  особено пък от едни и същи хора (не визирам никого, защото не съм следила темите) и тогава наистина смятам, че трябва да се приключи с гледането. Дразни ме поставянето на етикети. "Като не ти харесва, гледай турските". Tired

Лично за себе си мога да кажа, че обожавам всеки от 8-те сезона, преживях и Бърк, и О'Мали, и Изи. Просто не възприемам да изчезнат толкова любими персонажи наведнъж. Не знам как ще се развие 9-ти сезон, засега не ми хареса. Надявам се по-нататък да започне да ми харесва.

# 181
Леле, не  подозирах, че си имаме сезон! Веднага тегля. Дори устоях на спойлерите за пръв път Simple Smile .

# 182
  • UK
Питам се аз, как така целия сезон щял да бъде само с хубави неща, любов, романтика и положителни емоции. Това което видяхме в 1ви епизод нямам как да се подмине или да се заглади, че нещата да станат хубави. Как да е щастлива Мередит след като загуби сестра си и мъжът и може повече никога да не оперира? Как да е щастлива Кали, която загуби бащата на детето си и най-добрия си приятел, както и получи партньор в живота с един крак? Нима Шонда смята, че всеки един от героите и просто ще махне с ръка и ще забрави всичко което се е случило и ще заживее щастливо? Ако си го мисли явно нещо не е наред с главата. И за какво е тази гавра с Бейли, честно не го разбирам това. Можеше да и посмекчат образа поради факта, че е влюбена, ама чак да я направят на такава идиотка нямаше нужда. Честно казано едвам се въздържам да пиша в туитър.

Ох, ами честно казано точно в това е смисъла! Шонда докара героите си до пълен крах и срив и сега ТОЧНО НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО е как ще се съвзеамат, дали ще успеят да превъзмогнат случилото се, естествено тази трагедия ще ги бележи завинаги, но нека видим кой как ще се справи, и имено в това е изкуството, това прави Шонда гениална! Ако всичко е цветя и рози въобще няма да е интересно!

И съм напълно съгласна с Бумър, че ми омръзна да чета едно и също, че Шонда се е изчерпала! Не, не се е! И няма как 10 години да гледаме едни и същи актьори без никакви промени! 66,6% от първоначалният каст още е в играта - Мер, Дер, Крис, Алекс, Уебър, Бейли. (Само Изи, Джордж и Бърк) ги няма. Всички останали реално са пришълци!

Така че айде вече стига сме дъвкали едно и също, а да коментираме все пак серията!

# 183
  • Ню Йорк

Ох, ами честно казано точно в това е смисъла! Шонда докара героите си до пълен крах и срив и сега ТОЧНО НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО е как ще се съвзеамат, дали ще успеят да превъзмогнат случилото се, естествено тази трагедия ще ги бележи завинаги, но нека видим кой как ще се справи, и имено в това е изкуството, това прави Шонда гениална! Ако всичко е цветя и рози въобще няма да е интересно!

Да, наистина ще е супер интересно ако може да го измисли. Но за мен това да се съвземат хората след толкова тежки психически травми граничи с фантастика. И не толкова това да се съвземат, колкото да изпаднат в безкрайно щастие.
Вариант 2, да се затрият всички стари персонажи /или просто да се изтикат на заден план/, а да гледаме безкрайното щастие на някакви съвсем нови герои, не само че не е гениално ами е меко казано тъпо. Безкрайно жалък опит за копиране на "Спешно отделение", където обаче никога не е царяло щастие и романтика.
Дано наистина ни изненада Шонда, защото ако нещата станат такива каквито изглеждат "анатомията на Грей" е на път да се превърне в пародия.

# 184
Някой има ли проблем със субтитрите, защото при мен не тръгват?

Аз!  Peace Тъкмо щях да помоля ако има някъде други?  Thinking Тези са с различно име от филма ми и не тръгват на плеъра,а като им сменя името изобщо не искат да се отворят,сякаш блокирам архива!  ooooh!

Та,моля някой да помогне,че вече толкова се спойлирах,че искам да си го гледам!  Embarassed

Е кое му е трудното да си смениш името на субтитрите и да го направиш със същото име като на филма? Или направо хващаш субтитрите и ги пускаш в плейъра,докато тече епизода и си готова.  Peace

# 185
 -A., а да се сетиш случайно, че това е изпробвано и не става?
Иначе нямаше да тръгна да питам има ли други, при които не тръгват субтитрите.

# 186
Офф, влезнах да изкоментирам епизода, а то десет страници спорове и налагане на мнения. На мен пък ми е сериала, който за нищо на света няма да зарежа, докато има поне един от старите. Всеки един от тях ми е адски любим. Няма персонаж, които да не обичам от времето до Ейвъри, включително. Но, да, с това масово изтребление на главни ми пада все повече нетърпението за нови серии. Но го обожавам и ще гледам. Пък и турски гледам, латино гледам. Нека съм си ограничена умствено.

За епизода:
Скрит текст:
Всичко беше очаквано. Плаках за Марк, макар да знаех, че така ще стане. Беше логично и правилно, но много ще ми липсва образът му. Знаех си, че Алекс ще остане, сега чакаме и Кристина най-после, знаех си, че Ейприл пак ще се върне. Само за Аризона бях  Shocked Cry Confused! Умирам от яд за тая развръзка. Нямам търпение да видя как се е стигнало до тези последствия и защо Мер е станала такава харпия. Не я харесвам така. А от тези фръцли нито една не ми допада за Алекс. Поне физически. Твърде е добър за тях.

# 187
Но за мен това да се съвземат хората след толкова тежки психически травми граничи с фантастика.

За съжаление в живота на човек му се налага понякога да се справят с такива, а и с доста по-тежки неща и да продължава да съществува, диша, да се грижи за себе си и близките си и в някакъв момент да се научи отново да се смее, да изпитва радост от живота. Шонда в тази посока ще забие най-вероятно. Освен това да не забравяме, че романтиката и щастието за нея са доста разтегливи понятия и тя определено не робува на общоприетото (бих казала направо, че си е яко twisted, ама нейсе Simple Smile)

# 188
Е, чак пък такива страдания не мисля че се случват в животите на много хора. Да не изброявам от началото на сериала досега какво са преживяли. Аз щях да сън тотална развалина вече, за радост и щастие не ми се помисля. Rolling Eyes

# 189
-A., а да се сетиш случайно, че това е изпробвано и не става?
Иначе нямаше да тръгна да питам има ли други, при които не тръгват субтитрите.
Аз няма как да знам какво си изпробвала и какво не,не се ли сещаш? Давам ти идеи.  Simple Smile

# 190
Е, чак пък такива страдания не мисля че се случват в животите на много хора. Да не изброявам от началото на сериала досега какво са преживяли. Аз щях да сън тотална развалина вече, за радост и щастие не ми се помисля. Rolling Eyes

Е нормално като е филм, да са по-"концентрирани" трагедиите и да се случват по-начесто, все пак е драма и Шонда трябва да ни стиска за гушите Simple Smile

Аз лично познавам хора с по-драматичен живот от този на героите от сериала, но да не отклонявам темата в друга посока Simple Smile

# 191
  • в сърцето на един мъж...
Аз пък не мога да разбера що да е фантасмагория? Хората страдат в самолетни катастрофи, наскоро пак имаше масови убийци, земетресения стават нон стоп, катастрофи също, случва се да боледуват от рак, да се наложи да ги оперират, да загубят ръка, крак, пръсти..., разделят се, развеждат се, партньори умират, ей така без да се знае защо, влюбват се отново и разлюбват... Защо трябва да са чак толкова нещастни, че да не могат да се съвземат? Това му е хубавото на тоя сериал, че всичко е взето от живия живот, не е фикция на сценариста. И е нормално все в един момент на хората да им се случат хубави неща, че и да им се усмихне щастието. Чак пък толкова странна Шонда не е Peace

# 192
Такива неща се случват,но обикновено на различни хора.На един човек да му се случат два вида трагедии от сериала,максимум.Иначе трябва да си някакъв огромен карък..да живееш примерно в Ирак или и аз не знам къде,където ежедневно я бомба,престелки,свалят ти самолета,някой изперка и ти влезе в къщата.
Дори на някой от нас са ни се случвали някои от нещата,но не всичко това накуп.
Но си е сериал,без дпза фантазия не може.То ако беше твърде реалистичен,може би щеше да е скучноват.

# 193
Е, естествено, че всичките тези неща се случват на хората, че може и по-лоши, но мисълта ми беше, че рядко се случва да се взриви бомба на 5 метра от теб, почти да се удавиш, да си дариш част от черния дроб, да направиш спонтанен аборт, да застрелят мъжа ти, да катастрофираш със самолет, сестра ти да умре, забравих и болната от Алцхаймер майка. Това всичкото на Мер, плюс всички гадости, които се случват на близките й хора. Не знам дали пропуснах нещо, ама все се надявам това да не се случва на един човек, защото аз не бих оцеляла. Rolling Eyes

# 194
Не съм ви чела назад, признавам, но да си изкажа мнението за епизода.

Всичко беше тотално предвидимо и точно, както очаквах.

Скрит текст:
Ясно беше, че ще започне напред във времето и че Марк ще е на поддържащи системи и ще си замине. Очакваше се и Кристина да си е заминала, но да ѝ е гадно там и да очакваме да се върне. Знаех си, че на Аризона кракът ѝ ще е отрязан, а Дерек ще се бори с травмата на ръката.

Нещо, което не очаквах, а ми беше много смешно, беше да видя Ейприл по забрадка водеща прасе във фермата. Направо толкова комично беше. Но се очакваше да се върне и тя.

Интриги с новите стажанти, ясни.

Беше ми малко странно новото амплоа на Бейли, новият ѝ прякор определено ѝ отива на новото поведение, но не ми се връзва с образа ѝ.

А да видим във втория епизод дали ще ни покажат какво се е случило в гората, дето са се борили цяла седмица, или ще остане висящо...

Общи условия

Активация на акаунт