Анатомията на Грей - Тема №17 "В очакване на 9-ти сезон"

• 48 460
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Бебе видях, че Бумър ти  е обяснила какво  имам в предвид Peace
Щеше ми се  да има  отговор на това:
Цитат
ОК обясни ми защо човек ще се насилва да гледа нещо, което не му харесва???

bouquet

# 196
А да видим във втория епизод дали ще ни покажат какво се е случило в гората, дето са се борили цяла седмица, или ще остане висящо...
Няма нищо да  остане висящо. Шонда каза, че в 3 ти  епизод ще ни върнат в гората Peace

# 197
  • в сърцето на един мъж...

Next Thursday, the doctors go back in time and remember the fatal plane crash that changed their lives forever.

# 198
Бебе видях, че Бумър ти  е обяснила какво  имам в предвид Peace
Щеше ми се  да има  отговор на това:
Цитат
ОК обясни ми защо човек ще се насилва да гледа нещо, което не му харесва???

bouquet

Дадох отговор, който си важи за мен конкретно, при другите не знам как стоят нещата. Peace

Бум,

Скрит текст:
аз не правя сравнения със Спешното. И аз съм му фен. Бих се насилила да гледам, защото съм свикнала с героите, дори и по-голямата част да ги махнат, все ще остане някой от старите; следила съм го много време и искам да видя някакъв край.

Разбирам те и аз не харесвам постоянно негативни мнения,  особено пък от едни и същи хора (не визирам никого, защото не съм следила темите) и тогава наистина смятам, че трябва да се приключи с гледането. Дразни ме поставянето на етикети. "Като не ти харесва, гледай турските". Tired

Лично за себе си мога да кажа, че обожавам всеки от 8-те сезона, преживях и Бърк, и О'Мали, и Изи. Просто не възприемам да изчезнат толкова любими персонажи наведнъж. Не знам как ще се развие 9-ти сезон, засега не ми хареса. Надявам се по-нататък да започне да ми харесва.

# 199
Все пак може ли помощ с тези субтитри, пробвах какво ли не и не тръгват.

# 200
С какъв плейър се мъчиш? Сега пуснах с bs; търси си он лайн, излизат поне 5 бг и още 20 английски субове.

# 201

Да не би самият файл нещо да се е повредил... Ще кача в Докс-а тези, които аз използвах и си бяха ок. Wink

http://dox.bg/files/dw?a=7a82e8e05e

# 202
Шонда за Аризона и Джесика
 http://www.shondaland.com/content/405293

# 203
Благодаря ви. )
С бс се мъчих, но после пуснах с друг плейър и тръгнаха. )
Най-накрая и аз да изгледам серията.

Ами не е толкова лоша, след драматичния завършек, трябваше да има някак си по-плавно начало на следващия сезон.

# 204
  • Ню Йорк
Ето ви идея за сюжетна линия съответсваща на новото развитие на нещата. Изи се завръща в Сиатъл. С Алекс след дилги и драматични сцени решават да се съберат пак, защото разбират че са един за друг. След като се събират рака на Изи се връща и тя умира.

# 205
Ето ви идея за сюжетна линия съответсваща на новото развитие на нещата. Изи се завръща в Сиатъл. С Алекс след дилги и драматични сцени решават да се съберат пак, защото разбират че са един за друг. След като се събират рака на Изи се връща и тя умира.
Не става. В спойлерите се говори че на Алекс ще му излезе късмета.

# 206
Аз съм напълно съгласна да му излезе с мен Simple Smile . И да пострижат Джаксан!

# 207
Аз съм напълно съгласна да му излезе с мен Simple Smile . И да пострижат Джаксан!

Абсолютно! Само загрозяват момчето с тая вълна на главата...

# 208
  • Ню Йорк

Абсолютно! Само загрозяват момчето с тая вълна на главата...

И аз съм за Simple Smile

# 209
ИСКАМ ИЗИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!  Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт