Анатомията на Грей - Тема №17 "В очакване на 9-ти сезон"

• 48 400
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
# 601
От промото се разбира, че чак на 10 януари ще излъчват следващия епизод... Наистина ли, така ми се иска да съм разбрала погрешно...........

# 602
Пробвах 10 епизода и на всичките ми изписва  ''Sorry, there are no links available for this episode.''
На  друго място има  ли  ги?

# 603
RadostYT, вярно е, следващият епизод ще се излъчи на 10 януари.

# 604
Сватбата ще се състои все пак,но нали трябва да има драма...А Джаксън и Кепнър мисля няма да ги бъде.Някак Шонда не показва да има между тях друго освен сексуално задоволство.При Мер и Дер имаше тръпка.Тук не я виждам.Въпреки ,че тая черничката не ми е особено симпатична. newsm78

# 605
Скрит текст:
Явно Адел наистина ще бъде жертвата този сезон. А тъмнокожата след като си направи косата стана супер мацка. Кепнър май ще увисне  hahahaА другата стажантка е най- бездарната актриса, която съм гледала напоследък.  ooooh! Ама кво да се прави. Радвам се за Кристина и Оуен. Най- после хубава новина. Бейли беше във вихъра су тази серия и затова съм доволна  PeaceСега един месец почивка... кой като тях, актьор да си в Холивуд Simple Smile.

# 606
Скрит текст:
Щом има нещо хубаво между Оуен и Кристина сядам да гледам всичките 432546756563 серии, които не съм гледала  Laughing

# 607
Скрит текст:
И аз ги харесвам. Има такава невероятна химия между тях!Само когато е с Оуен Кристина показва,че е човешко същество,а не само студената кариеристка. Е,и с Мередит показва човешко лице,но с Оуен сякаш се разкрива напълно

# 608
Хора някой има ли идея за торент тракер, съдържащ HD форматите на последните 2-3 епизода? Преди ги качваха 720п в арена, но сега ги няма, а замунда се качва само скапано качество и един на 5 епизода HD.

# 609
Хубава серия беше. Имаше драма, наблегна се на взаимоотношения които са ми интересни. Доволна съм. Засега само 8-ма не ми допадна.

Обаче няма да гледам промото щом пак ще се чака...Шонда знае ли къде е 10 януари  Crossing Arms

# 610
Скрит текст:
Гледах сега сериите. На 8-а не ми стават субтитрите, та нея я оставих и попрехвърлих 9-а.  Оуен и Кристина   Blush Heart Eyes Ох, получих сърцетуп, много ги харесвам.
Не харесвам визията на актрисата, но само на нейните сцени съм се чувствала така.Заради сцената с първата и целувка с Бърк загледах сериала.И с Оуен са невероятни  Heart Eyes Влюбена съм  Joy и мисля да ги сънувам тази нощ  Laughing

За Ейприл и Джаксън-за мен 200% ще се съберат, Той я обича, тя само е малко ненормална, но го обича също.Просто комуникацията куца.Ще започне да ревнува от негърката и ги виждам заедно.

# 611
  • София / Пловдив
Момичета,знаете  ли къде мога  да  гледам всички излъчени епизоди (8/9 season)до сега ,online?

8 сезон го има във В Бокс-а с Бг аудио.

# 612
  • Ню Йорк
Един месец ли ще се пише в скрит текст  newsm78

# 613
  • UK
Един месец ли ще се пише в скрит текст  newsm78

smile3521 И аз това се чудя. Предлагам само в петъците да се пише със скрит текст, макар че за мен е излишно, преди да изгледам епизода не влизам в темата въобще!

# 614
  • софия
 Като излязат бг суб.  би трябвало бързащите да са го гледали вече. Аз например гледам още в петък. Понеделниците предлагам вече да не пишем със скрит текст. Кой гледал , гледал -  3 дни са пре достатъчни.

Общи условия

Активация на акаунт