Анатомията на Грей - Тема №17 "В очакване на 9-ти сезон"

• 48 403
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Скрит текст:
Не мен пък сериата не ми хареса въобще. Историята на Принцесата е просто невъзможна- не и в Америка като се има на предвид таксите за колежите. Онази пък, която се състезаваше с чернокожата за операции с Янг ми е много антипатична. Другият чернокож- наистина прекално мазен и докато преглеждаше Дерек си помислиш, че още малко и ще започне да му целува ръката. Too much ми лигавщина ми дойде. Добре че бяха Мередит, Кристина и Кепнър, че да направят сериата поносима.

# 586
Скрит текст:
Мисля, че ако нещата продължат да се развиват в тази насока е много вероятно Шонда да направи Анатомията на Принцесата и да започне нов сериал с тези новичките. Добре че другата серия е посветена на Бейли, че много ми се губи напоследък, а тя е много колоритна.

# 587
Не е невъзможна на принцесата историята. Университетите от Айви лигата също предлагат пълни стипендии, но условията и конкуренцията са много тежки.

# 588
Скрит текст:
Не беше лош епизодът, но не съм впечатлена. Все още си ме вълнуват повече старите кучета, от колкото новите, а те някак остават на заден план. Интересна ми е и Мер с бременността, и раздялата на Кристина и Оуен, и Джаксън и Кепнър...някак всичките стажантски мисли и неволи не ме вълнуват толкова.
Дано не се завърти всичко около тях, а останалото да е помежду другото.

# 589
Скрит текст:
Все още си ме вълнуват повече старите кучета, от колкото новите, а те някак остават на заден план. Интересна ми е и Мер с бременността, и раздялата на Кристина и Оуен, и Джаксън и Кепнър...някак всичките стажантски мисли и неволи не ме вълнуват толкова.
Дано не се завърти всичко около тях, а останалото да е помежду другото.

Скрит текст:
Отначало и мен не ме интересуваше примерно като дойде сестрата на Мер, но постепенно свикнах с нея и я причислих към старите кучета. Мисля, че и с тия ще стане така Simple Smile

# 590
# 591
Ревю на епизода+промо за следващия
http://www.tvfanatic.com/2012/12/greys-anatomy-review-cold-feet-warm-heart/

Промото за следващия отделно Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=9o9lV6JuCsc

# 592
  • в сърцето на един мъж...
Джаксън, ауууч Shocked

# 593

Yesssss,
знаех си още
Скрит текст:
като я видях мацката с изправена коса...  Peace

# 594
Скрит текст:
Абе това стажанката ли беше?  Shocked. Това вече не го очаквах, ама нека й на невротичката Кепнър Simple Smile. Браво Джаксън. Май сватба няма да има, а Кристина здраво е загазила. М/у другото вчера излезе ли нов епизод?

# 595
Скрит текст:
Това с Ейвъри и стажантката надали ще продължи.С Ейприл са новата забавно-романтична връзкя от типа иди ми-дойди ми...ще се съберат в крайна сметка. 
А Бейли, въпреки че много я харесвам, ме дразни малко вече с това прецакване на връзките си.

# 596
  • До морето
Само на мен ли сватбата на Бейли ми беше като дежа вю на сватбата на Кристина с Бърк?

# 597
  • UK
Само на мен ли сватбата на Бейли ми беше като дежа вю на сватбата на Кристина с Бърк?

Има нещо вярно.
Аз много се разочаровах, че прецакаха сватбата. Crossing Arms

# 598
  • Ню Йорк
Ей знаех си, че промото е много подвеждащо. В промото излезе, че Кристина казва на Оуен, че иска развод. А както видяхме тя просто цитира него Wink . Като ги гледам май на събиране отиват работите. Може би ще се раведат фиктивно заради делото, а може би няма.

# 599
Момичета,знаете  ли къде мога  да  гледам всички излъчени епизоди (8/9 season)до сега ,online?

Общи условия

Активация на акаунт