Анатомията на Грей - Тема №17 "В очакване на 9-ти сезон"

• 48 407
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • Разград-София
Промо следващ епизод ...

Скрит текст:

# 571
 еее как може хубавите ябълки все прасетата да ги ядат!Сори ама малко ми идва черничка жената на Карев Crossing Arms

# 572
  • sf
еее как може хубавите ябълки все прасетата да ги ядат!Сори ама малко ми идва черничка жената на Карев Crossing Arms

ааааааааааааа расизъм нещо, май  Naughty

# 573
Има разлика м/у расизъм и лични предпочитания за външен вид.И аз не намирам за секси тъмнокожи  Rolling Eyes

# 574
Бе то тъмнокожи има секси колкото щеш,но тая специално не е грам от тях.Поне според мен.Ма нали Каревчо си я харесва,това е важното!

# 575
  • UK
Аз тъкмо щях да пиша обратното - че жената изглежда къде къде по-хубава от него  Laughing Карев никога и грам не ми е харесвал като визия,  нищо мъжко и нищо привлекателно не виждам в него. Дори гласът му не ми харесва. Иначе и аз не харесвам черни мъже, но жени си признавам, че има много красиви  Simple Smile
Със сигурност си я харесва, я глей колко много са ги подредили  Mr. Green

# 576
Ако на някого е харесала, да се чувства поздравен  Peace

# 577
За епизода:
Скрит текст:
Много "стажантски" този епизод. Е, поне стана ясно защо идва сестрата на Дерек.

За промото:
Скрит текст:
Коледната сватба на Бейли... И пак ще хукне нанякъде по пациенти сигурно. Явно казват нещо притеснително за бременността на Мер, щом толкова си навива, че ще пометне. Пък Криситина що казва, че иска развод, нали Оуен вече ѝ поиска. Ама нали в осми епизод нищо по сторилинията не се случи.

# 578
# 579
За серията
Скрит текст:
Чудесна!!!
Хлапетата ми харесват все повече, героинята на Тина си ми е любимката, точно новата Мер! Тъмнокожата е като Кристина, а Принцесата като Блонди... само натегачката да беше мъж, за да е по-балансирано!
Хареса ми как показаха какво е важно за да си учител точка за Ейприл срещу Кристина и Мер...
и Джаксън като лошо ченге - смЕх  Laughing

Нийв Кембъл  Heart Eyes дано се позадържи, могат да я вкарат като психолог/психиатър в болницата за цял куп нови истории след като свърши Практиката се оголва този ъгъл... пък Шонда обича да спасява кариери

За промото
Скрит текст:
Твърде ясно се вижда, че може да няма сватба, значи ще има  Joy Joy Joy

# 580
  Ялта, жистоко парче!
  На мен тази серия много ми хареса, свежа е!

# 581
Мене от стажантите много ме дразни оная муцунестата, дето се натягаше пред Кристина и състезаваше с чернокожата. Малко ме дразни и момчето като пусне оная мазния физиономия.
Мислех, че Тина Маджорино няма да ми хареса, но напротив, тя и принцесата са ми най-симпатичните.

# 582
  • UK
Много приятно епизодче, добър паралел на настощите стажанти и нашите си едновремешни стажанти. Принсцесата ми е любимка, лека полека се заформят нещата между нея и Алекс.
Сигурна съм, че Кали ще се пребори за ръката на Дерек.
Мер и Кристина са велики!

# 583
Епизода беше много готин, напомнят ми за преди нашите стажанти какви бяха. Браво на Кепнър, тя единствена даде много добър урок на своя стажант, за разлика от Кристина и Мередит, които нищо не направиха. Интересно става.
Сигурна съм, че Кали ще се пребори за ръката на Дерек.
И малко в кръга на шегата Grinning това ми прозвуча леко смешничко.

# 584
  • UK
Няма лошо!  Party

Общи условия

Активация на акаунт