Анатомията на Грей - Тема №17 "В очакване на 9-ти сезон"

• 48 410
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • UK
Новата е хубава, всъщност започнах да се радвам, че има нови, че нещо ги изтъркаха старите вече, предпочитам нещо ново и свежо на мястото на простотиите на Ейприл, например. И на Карев тръпките не са ми интересни вече, една си отива, друга идва, и така 9 сезона вече.

# 556
Симпатична е, но малко дърта ми се вижда за Алекс.На него си му отиват по-нежни жени. Може пък и Ейвъри да награби и Ейприл да се побърква.

# 557
Интревю с Патрик Демпси (Дерек) и Елън Помпео (Мередит):
http://www.tvfanatic.com/2012/12/ellen-pompeo-and-patrick-dempse … s-anatomy-future/

# 558
  • UK
Симпатична е, но малко дърта ми се вижда за Алекс.
И Адисън ми се видя дърта за него, ама и с нея имаха закачка. Да не говорим колко бях изненадана като разбрах, че актьорът има 3 деца, и за това ми се вижда млад още Simple Smile Тя и Кайлър ме изненада по тоя същия параграф  Laughing Иначе новата тогава трябва да я завъртят около Оуен, или пък Дерек, да насапунисат още по-добре сериала. Щом и Шефа го залюбиха даже. 

# 559
5 деца, Джъстин има 5 деца  Peace
Кайлър е "само" с 3  Simple Smile

# 560
  • UK
5 деца, Джъстин има 5 деца  Peace
Кайлър е "само" с 3  Simple Smile
Хаха, толкова мога да броя, толкова съм запомнила, пет вече са извън представите ми. Да са им живи и здрави.  Simple Smile

# 561
Всички така  Hug

# 562

Карали са до мъжко Simple Smile

# 563
  • sf
Лелел, и всички приличат на майката  Whistling
Аз позарязах сериала, прехвърлих се на свръхестествени същества, ама като ги убият, ще се върна при докторите  Joy  тъкмо да излезе целия сезон

# 564
  • Ню Йорк

Много хубаво семейство Simple Smile

# 565
  • София
Момичета, нали 7-ма серия е последната излъчена?
Много сладко семейство има Карев  Hug

# 566
# 567
  • софия
МНОГО ми хареса серията Simple Smile

# 568
МНОГО ми хареса серията Simple Smile
Kъде може да се гледа новата серия?

# 569

Общи условия

Активация на акаунт