Анатомията на Грей - Тема №17 "В очакване на 9-ти сезон"

• 48 368
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  Правят, но не постваме линкове тук. Може би трябва да го правим.

# 631
  • в сърцето на един мъж...
Мине се, не мине и се почва един и същи спор - пишехме си със спойлери докато излязат субтитрите, новите неща по сериите също се криеха в спойлери. На мен лично не ми пречи изобщо, но има хора, които не влизат, защото се разказват нещата предварително. Малко уважение и съобразяване не вреди Peace

# 632
  Аз гласувам за събота след 12:00 на обяд. Simple Smile

# 633
Съгласна съм с Хапка Simple Smile Аз не казвам хич да няма скрит текст, но в нормален брой дни.

# 634
  • UK
  Аз гласувам за събота след 12:00 на обяд. Simple Smile

Съгласна. Peace

ПЕТЪК - цял ден скрит текст за коментари по епизода, от събота вече свободно. Само коментари по промото и други спойлери в скрит текст. Peace

За Адел - време и беше на нея. Много любим персонаж, ама да направи път за мамата на Ейвърито. Пък и Шонда вече 7-8 епизода никой не е утрепала, та сигурно я сърбят ръцете. smile3508

# 635
Извинете ме, че нахлувам в темата, но искам да попитам субтитри откъде намирате? Голяма фенка съм, но искам да се насладя на филм със субтитри, а не разбрала недоразбрала.
Благодаря!

# 636
В коментарите в Замунда има линкове, ако отваряш Замунда. Wink

# 637
За съжаление не отварям замунда, до сега линковете бяха към DMCA-removal-from-Google, но напоследък нещо много се бавят там, още чакам за осмия епизод субтитри Sad
Друго място дали има, където се публикуват?
Мерси

# 638
# 639
Златна си, благодаря, отивам да гледам Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 640
Ох, че ми липсваше тази тема страшно много. Напоследък нямах никакво време да чета и коментирам, но си наваксах.
orchidblossom, добре си дошла в хубавата ни тема, която пък за съжаление напоследък стана много тиха.
Аз съм напълно ЗА това да има скрит текст в петък и от събота да почва свободен маратон. Но за неща, които издават какво става в следващия епизод (който примерно още не е излъчен) съм също за и да се слага в скрит текст и същевременно да е написано отгоре, че този скрит текст разказва неща за промото или част от все още неизлъчения епизод. Надявам се да няма сърдити, така наистина е честно. Simple Smile Пък и с това ще се избегнат спорове между нас, а колкото по-мирна е темата, толкова по-добре е.

# 641
Аз винаги първо влизам тук да прочета "скритото" и така сякаш още повече потръпвам от удоволствие ,че ще гледам Грей HugТ.е. на мен не ми пречи нищо,така,че както го решите.Ако изобщо имам право на глас,то това до събота на обяд да е скрито ми допада.Ако не е тази тема,направо ще забравя за сериала.Имам чувството че новия сезон се точи доооста тегаво,и все имат огромни почивки.
Весели празници момичета!

# 642
Преди малко повече от месец (мисля) свалих целият сериал, от първи сезон и го почнах на ново. От тогава гледах по 4-5-6 серии на ден, колкото мога. До днес. Днес изгледах последните 3 серии на 9ти сезон, които са излезли. И с ръка на сърцето мога да кажа, че този 9ти сезон няма нищо общо с нито един преден сезон на сериала. Разликата е от земята до небето, с такава мъка ги изгледах тия 3 серии.
 Мисля, че Шонда трябваше да се примири ( и ние също) и да свърши с предния сезон, та дори и с оная ужасна катастрофа......пак щеше да е по-добре от сегашното дередже.
 Не че ви интересува всъщност, ама ми се искаше да си го кажа  Rolling Eyes

# 643
  • Ню Йорк
Преди малко повече от месец (мисля) свалих целият сериал, от първи сезон и го почнах на ново. От тогава гледах по 4-5-6 серии на ден, колкото мога. До днес. Днес изгледах последните 3 серии на 9ти сезон, които са излезли. И с ръка на сърцето мога да кажа, че този 9ти сезон няма нищо общо с нито един преден сезон на сериала. Разликата е от земята до небето, с такава мъка ги изгледах тия 3 серии.
 Мисля, че Шонда трябваше да се примири ( и ние също) и да свърши с предния сезон, та дори и с оная ужасна катастрофа......пак щеше да е по-добре от сегашното дередже.

За съжаление си много права. Нищо общо няма сериала вече с това което беше. По някога е най-добре човек да се усети кога да спре. Много добър пример в това отношение е "Отчаяни съпруги", сценариста реши, че се е изчерпал и приключи сериала с достойнство.

# 644
  • До морето

За съжаление си много права. Нищо общо няма сериала вече с това което беше. По някога е най-добре човек да се усети кога да спре. Много добър пример в това отношение е "Отчаяни съпруги", сценариста реши, че се е изчерпал и приключи сериала с достойнство.

Амиииии! Аз пък сега първите сезони на Съпругите и си спомних защо съм го заобичала този сериал. Последните 2 сезона бяха абсолютна боза, трябваше да свърши максимум след 6ти, а не след 8ми сезон.

За Анатомията за съжаление сте абсолютно прави!!!

Общи условия

Активация на акаунт