Анатомията на Грей - Тема №17 "В очакване на 9-ти сезон"

• 48 366
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • в сърцето на един мъж...
На мен лично ми харесва сезона и ще си го изгледам до край. Мисля, че най-лесното е да спрете да гледате, като не ви харесва. Съпругите го разбозиха пети сезон, на мен не ми харесваше вече и спрях да го гледам. Някой ден ще си го догледам вероятно, но няма да е сега. Темата направо вече не мога да я позная, то през пост е някой мрънкащ - я за субтитри, я за вида на сериала, я за това, че се е изчерпала Шонда - ми снимайте и пишете вие, да видите лесно ли е. Има рейтинг сериала, гледа се, значи ще има още екранен живот. Започнах да избягвам темата заради такова мрънкане, че и не ми се и гледа вече... Confused То влизам да напиша нещо дето ми е харесало, вместо да напиша, погледна, помая се и си излезна Crossing Arms Ми досадно е Confused

# 646
Всеки път като вкарат нови хора ми е малко странно в началото, но после като свикна и започват да ми харесват героите. Серията, където Ейприл беше "бременна" ми се стори леко смешна, коя жена тича при партньора си да му казва, че е бременна, преди поне един тест да си направи, странна работа.
Но като цяло смятам, че най-доброто предстои. Аз лично гледам сериала, не само заради личните истории, ами и заради медицинските истории и моралните страни на нещата.

# 647
Geia, мислех, че всички теми във форума са за мнения-независимо дали положителни или отрицателни. Аз те уважавам много като потребител, благодарение на теб съм изгледала наистина много интересни филми   bouquet.
 Сериалът ще си го изгледам-голям фен съм, просто казвам, че не е това което беше и вече не ми е така интересен. Съжалявам, ако мнението ми не ти допада. Спрях да пиша в доста теми, явно и в тази ще е така.

Очаквам с нетърпение петък сутрин. Хубав ден на всички.

# 648
  • в сърцето на един мъж...
Емма, моля те, не съм казала махай се, просто в един момент започна да става досадно, темата се превърна в тема за оплаквания и вместо да влезе човек да се разтовари, повече натоварва. Нямам нищо против, че не ви харесва - всеки може да сподели мнение, било то положително или отрицателно, но непрекъснатото натъртване на едно и също дразни. На мен ми харесва всичко в сериала, нормално е да има и пикове, и спадове, все пак човек не винаги има муза, а и реалния живот не винаги всичко е цветя и рози. Но пък повечето мнения са, че след като е махнала Марк и Лекси, вече няма нищо интересно. Ми и те са хора, нормално е да не искат да се снимат докато свят светува, нормално е да дойдат нови герои. Все пак може да му се даде шанс и да се види как ще се развие. Ми то още от първата серия не спряха да валят глупостите за шунди и тем подобни Confused Просто малко повече умереност не вреди Peace
Ще се радвам да продължиш да пишеш тук Hug

# 649
Записвам се да следя темата, че отдавна не съм дискутирала един от любимите си сериали( фен съм на Шонда, в момента следя и трите й сериала).

Кристина ми хареса в последния епизод, когато призна на Оуен, че е искала да се съберат отново. Направо ми напълни душата, много беше сладка Heart Eyes

# 650
  • UK
Копирам си мнението от темата на Практиката!:

"Много ще ми липсва Практиката! Много! Просто израснах с тези сериали (Анатомията, Практиката) и за мен са едни от най-добрите! Обичам Шонда /колкото и да е брутална понякога/, обичам историите, които ми разказва и въпросите, които ми задава!"

Гледам Анатомията със същия интерес както преди 9 години! Аз пораснах и не съм същата пикла, Анатомията също порасна и се промени, да, не е същата - по-хубава е!

# 651
  • София
Записвам се да следя темата, че отдавна не съм дискутирала един от любимите си сериали( фен съм на Шонда, в момента следя и трите й сериала).

Мечо Пух, с риск да ми се смеете на въпроса - кой е третият сериал на Шонда?

# 652
# 653
На мен наистина ми липсват някои стари герои и причината, поради която започнах да следя сериала я няма.Само Кристина...
И наистина съм спряла да го гледам-седят ми изтеглени по 5 серии със седмици и накрая прехвърлям сцените, за да видя нещо интересно.и ги трия.   
Естествено, че трябва да има развитие и нови лица, но хората започват да следят един сериал заради героите от 1-и сезон.Клюкарката беше тотално окепазен, но си запазиха героите и си го гледах стоически.

Сега гледам анатомията само заради Кристина и Оуен и Ейприл...Много ми липсва Марк...Лекси също, Изи...тези тримата надали ще ги преодолея .   
Не е сериал като Спешно отделение, че да му върви с кови сезони с с повече нови лица, отколкото стари...илк като Отдаденост.
Ще продължа да си тегля сериите де, ще си гледам само сцените с Кристина и се надявам поне финалът да е хубав.

# 654
  • София
Момичета, има ли субтитри на 8 и 9 епизод, нещо не откривам Rolling Eyes

# 655
Момичета, има ли субтитри на 8 и 9 епизод, нещо не откривам Rolling Eyes

Виж в коментарите.

# 656
# 657
  • Ню Йорк
За съжаление явно Шонда наистина е решила да съсипе сериала. Sad  Много се надявах да не го прави.
http://tvabout.info/?p=3420

# 658
Какво им е на малките, пък?
Според мен са си супер  Peace
Хубаво е да има идващи и заминаващи,
не може да стоварва всичко което хрумне на сценаристите на едни и същи герои...

Не знам да стискам ли палци на Тина за новия сериал или не, но съм по-скоро ЗА  Peace

За серията  thumbsup
Скрит текст:
Зелени или сини очи, ще ме уморят  hahaha
Чудесен развод, точно по мой вкус,  Heart Eyes
а също Кали като се обади на Дерек Laughing

# 659
Новият епоозод ми хареса.

Хм, още един сезон след този, не знам дали искам. Не ми се ще историята да се завърти около новите. Според мен този трябва да бъде последният сезон. Показа историята на Мер (и Кристина) от първите стъпки до пълноправен доктор. Ако ще завърта нещата около някого другиго, по-добре да прекръсти и самия сериал, все пак е Анатомията на ГРЕЙ!

Общи условия

Активация на акаунт