Анатомията на Грей - Тема №17 "В очакване на 9-ти сезон"

• 48 362
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
И какъв е проблема да продължи като Грей е ментор на зайците???
Като е свършило ученето да не и свършва живота?

# 661
Така би било логично, но казвах, че не ми се иска всичко да се завърти около новите и старите постепенно да изчезнат от екрана.

# 662
  • Ню Йорк
И какъв е проблема да продължи като Грей е ментор на зайците???
Като е свършило ученето да не и свършва живота?

Живота не свършва, но сериала трябваше да свърши. Точно тук му беше времето и мястото. А за новите да си беше измислила друг просто.

# 663
Ми аз пък не искам да свършва никога! Колкото и да не ви е за вярване, все още има хора, които обожават всяка серия на сериала. На мен не ми е омръзнал и грам. Признавам, че преди имаше повече интрига, но толкова обичам тоя сериал, че не желая никога да свършва. "Докато свят светува". Не ми е скучен. Дано има друг сезон Praynig На мен ми се гледа.

# 664
Бе то още един сезон..няма чак толкова лошо, но актьорите, които играят стажантите са твърде скучни.Само негъра, макар, че не харесвам чернокожи мъже...той ми е единствения по-забележителен.Другите не ми изглеждат като лица, които да поддържат цял сериал.   
Няма нужда някой хубав сериал да се омазва с някакви второразрядни глупости.  Като Сексът и градът, който е велик..с тия нови простотии за Кари в училище  ooooh!  Същата глупост ми изглежда този предполагаем нов сезон на анатомията.

# 665
  • в сърцето на един мъж...
Нещата са много прости - няма рейтинг, няма сезон Mr. Green А и стажантите са същите каквито са били Кристина, Мер, Дерек, и сие, просто сме имали 9 сезона да свикнем с тях Wink

# 666
Серията ми хареса.
Кали как се обади на Дерек Joy, преди щеше да се обади на Марк.

Стажантите са ми безразлични честно казано.

# 667
  • До морето :)
Скрит текст:
Аз пък не исках Джаксън да спи с негърката.  Crossing Arms сега интригата ще е Джаксън, негърката, Рос и Ейприл?
Иначе ми харесаха Карев и стажантката. Те ще са много хубава двойка.
Биваше серията, ама можеше да дадат повече неща, много излишно имаше.  Grinning

# 668
Нещата са много прости - няма рейтинг, няма сезон Mr. Green А и стажантите са същите каквито са били Кристина, Мер, Дерек, и сие, просто сме имали 9 сезона да свикнем с тях Wink
Не мисля така. Има персонажи,които като ги видиш и вече си се омаял от тях ,както беше с нашите герои от самото начало,докато тези са ми толкова скучни,че не е истина.

# 669
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Сигурна съм, че има хора, на които новите пък им харесват Peace

# 670
Интересен феномен се получи с мен и този сериал. Мярках го години наред по ТВ, но никога  не седнах да го загледам (същото и с Хаус, още не съм го гледала из основи, знам кой е иначе). Та лятото, по неведоми пътища, една нощ, като заседнах.......всичките сезони, ден след ден, нощ след нощ, просто като хубава книга - като я хванеш, няма пускане. Бях тотално плувнала в анатомии (ха, ха, супер метафора!), докато не дойдоха онези моменти с Кали и катастрофата и последвалите песнопения и глупости и може би още няколко епизода или сезон след това, ми се догади буквално (може би аз и буквално прекалих!!) и зарязах филма и вече не ми е любим. Снощи гледах случайно Бейли как се жени епизода и преди това малко около самолетната катастрофа. Омръзва филма, депресарски е много на моменти, но на Шонда мога да сваля дълбоко шапка за фантазията и нещата, които и ражда главата! Страхотна мацка. Винаги, когато някой ми стане интересен, започвам да чета за него, докато не разбера почти всичко около този индивид. Останах очарована, че е толкова млада (когато е започнала историята със сериала). Браво на нея за фантазията (защото това са пълни фантасмагории), за упоритостта и нека се радва на милионите си. В пари и почитатели Simple Smile

# 671
Сигурна съм, че има хора, на които новите пък им харесват Peace
Разбира се.Казвам при мен как е поне Simple Smile

# 672
  • Пловдив
Като се появиха мотористите се ококорих - помислих, че съм объркала сериала / в момента съм на "анархична" вълна   Mr. Green /

# 673
  • Ню Йорк
Интересен беше епизода, това с мотористите наистина беше забавно Wink Но най-много съм се смяла на превода, имаше такива шедьоври, че чак до сълзи се смях /като ми остане време ще споделя някои/  Joy

# 674
Интересен беше епизода, това с мотористите наистина беше забавно Wink Но най-много съм се смяла на превода, имаше такива шедьоври, че чак до сълзи се смях /като ми остане време ще споделя някои/  Joy

Мда, най-вече букетите. Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт