Анатомията на Грей - Тема №17 "В очакване на 9-ти сезон"

• 48 437
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
ми май не става Sad ма на- ей сега пак ще пробвам  Peace
https://www.facebook.com/GreysAnatomy
става Peace
Скрит текст:
Марк умира ли или така ми се струва? Кристина пак е откачила Sad Мердер -ОК

# 121
Днес ли трябва да я има серията в Замунда?

# 122
Днес ли трябва да я има серията в Замунда?
Серия 1 от сезон 9 вече я има, но не и във замунда до този час аз си я изтеглих от арената.

# 123
# 124
Ето я и в замунда:    http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=324756&hit=1
Приятно гледане  Simple Smile !

# 125
  • софия
Аз лично очаквах мноооого по-силна серия!!!

интересен замисъл, закачливо на моменти, нооооо....но си го няма духа на нашата "аматомия". Нищо не е същото. При мен везните клонят повече към "разочароващо".

Как ще дочакам другия петък, и до следващия и до по следващия в очакване поне малко да се завърне нашия си сериал с всяка следваща серия?

# 126
Основното от епизода:

Скрит текст:
Дерек се опита да оперира, но ръката му изтръпна по време на операцията. Кристина е в Минесота, но си личи, че не и харесва. Алекс не замина за Хопкинс, защото новия завеждащ на педиатрията иска да махне програмата където вземат деца от Африка и ги лекуват. На Кали и се е наложило да отреже крака на Аризона. Марк беше на животоподдържащи системи, но ги спряха. Хънт отиде при Ейприл и я връща в болницата. Мередит тормози стажантите, а Бейли е много щастлива с Бен.

# 127
  • Габрово
Прякора на Бейли..  hahaha

Иначе и аз очаквах по-силна серия. Щеше ми се да видя какво се случва след самолетната катастрофа, историята да продължи от там, където беше спряла в края на предния сезон, а не да прескачат във времето.

Но все пак пуснах някоя сълза де.  Crazy

# 128
Другата серия ще видим и това

# 129
  • UK
Малко се спойлирах, но не съвсем! Wink Серията май ще я оставя за довечера!

# 130
Изгледах и аз серията. Не беше изключителна, но ми хареса все пак. Сега малко ще си пострадам. Тюх да му се не види!

# 131
Има ли английски субтитри? Не мога да гледам със звук Sad

# 132
  • До морето
Аз пък си поревах
Скрит текст:
за Марк, а Аризона какъв злобарски глас изкара  Shocked

# 133
Забравих да коментирам smile3555

Скрит текст:
Брутална просто брутална ШОНДА!!!
Обичам я и я мразя тая жена, винаги ще ме накара да се замисля!

Кали, ох Кали,  Tired  Heart Eyes харесва ми идеята как сега ще станат приятелчета с Дерек
Аризона - знаех си  Blush, BTW напълно я разбирам, още не е минала психологическите фази (Отрицание, Гняв, Пазарене, Депресия и Приемане). Минало е толкова време, а е още на гняв... Сценаристите има да го точат поне 10 серии този проблем!
Мередит - страхотна е като кучка!!! 8 сезона кифла и сега я обръща на 180 градуса - още една добра идея  Peace
Алекс - ей пак се уреди с най-готиното момиче  Mr. Green
Кристина - нямаше ли предложение от по-добра болница, че се е забила на село?!
Ейприл  и Бейли Joy

# 134
  • софия
Забравих да коментирам smile3555

Скрит текст:
Брутална просто брутална ШОНДА!!!
Обичам я и я мразя тая жена, винаги ще ме накара да се замисля!

Кали, ох Кали,  Tired  Heart Eyes харесва ми идеята как сега ще станат приятелчета с Дерек
Аризона - знаех си  Blush, BTW напълно я разбирам, още не е минала психологическите фази (Отрицание, Гняв, Пазарене, Депресия и Приемане). Минало е толкова време, а е още на гняв... Сценаристите има да го точат поне 10 серии този проблем!
Мередит - страхотна е като кучка!!! 8 сезона кифла и сега я обръща на 180 градуса - още една добра идея  Peace
Алекс - ей пак се уреди с най-готиното момиче  Mr. Green
Кристина - нямаше ли предложение от по-добра болница, че се е забила на село?!
Ейприл  и Бейли Joy

на 200 % съгласна! как добре си го казала. Точно написаното ме кара да си мисля че сезона ще е интересен и то много, макар че очаквах много по-силно начало и това ме разочарова. Но пък виждам потенциала...Много ама много ми харесва новата представа за Мередит. Всъщност това май най ме пленява. Дано и занапред така бъде!
Абе забавно е.

Общи условия

Активация на акаунт