Анатомията на Грей - Тема №17 "В очакване на 9-ти сезон"

• 48 440
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Успях да гледам..
Ама супер тъпа серия ми се стори.. Не ми хареса като за начало на сезона  Crossing Arms
Отвсякъде цвъкнато по малко... и накрая едно нищо. Нещо като демо на сезона ми дойде  Crazy

# 136
  • в сърцето на един мъж...
Много ми хареса серията, и си поплаках, и се посмях, и някак си, това си е моя сериал. Ще гледам пак със субтитри, че не съм сигурна за всичко, но си признавам, изненада ме серията.

# 137
  • София/Бургас
Изгледах серията!
Скрит текст:
Шонда е за разстрел. Като се налага да убие някой е ненадмината! Имам чувство, че с кеф ги убива. Утрепа Лекси. Сега довърши Марк. Остави едно сираче ! През цялото време си мислех, за което (стана ми много кофти, защото това дете промени и осмисли живота на Марк). Наказа жестоко Аризона (и косвено Кали - освен това, че трябваше да преживее смъртта на най-добрия си приятел и довереник и мъжа на детето си). Съсипа един от най-добрите лекари (Дерек). Нашите любимци ми изглеждаха като мизерници, а не хора, които трябва да се радват на това, че са специализанти и да оперират с желание. Ще върне и това недоразумение Кепнър (с удоволствие бих я заменила за Марк). Сега ще напълни болницата с нови герои и то направо на боза замяза.
Това с прякорите ми дойде малко в повече, но мога да кажа, че Бейли точно на разгонена стажантка прилича.
Според мен все някога трябва да свърши сериала, и май това е време, защото ще загуби хубавата си слава.

# 138
Цоп и аз пак тук:) Чаках мълчаливо началото и се чудех дали да гледам въобще...доволна съм от развоя:)) Знаех, че това е най-правилното след края на предния сезон. Не съм гледала серията още...както и не гледах и последната серия на предния сезон. Laughing Слушам само коментарите. Напълно съм съгласна обаче с ChemistryLady-бозата взе да става голяма, май е време за последен сезон.

# 139
На мен пък ми хареса. Може би, защото с нетърпение я чаках серията, може би заради специфичния дух, който има само в този сериал, ама съм някак удовлетворена... Получих си дозата, 'дет се вика, даже ще гледам и втори път със субтитри, ей така за кеф...

# 140
Добре де никой не кара никого насила да гледа  Mr. Green

Обяснението на Шонда за Пийт от ПП, Марк и Лекси
 http://www.shondaland.com/photos/230249

# 141
Скрит текст:
Е не беше честно Марк да умре....
Изгледах я и аз серията, хареса ми, малко ми идват в повече новите, но ще видим как ще се развива по нататък.

# 142
И за да се  изкажа Laughingще сложа спойлерче за всеки случай

Скрит текст:
Да, Шунда е жестока и брутална, и винаги е била така, и за напред ще е така;
 след като в Практиката утрепа Пийт от нищото, бях подготвена, че тук ще е грозно... Радвам се  единствено, че Дерек е добре. Лекси и Марк, след трагичния финал някак го преживях...има си причини, напуснаха, можеше да е по безболезнено, но уви. Много, много жалко за Аризона. Чакам 3ти епизод, искам да разбера как се е развила катастрофата. И още нещо, който не му харесва да не гледа, има лесно.

# 143
  • Ню Йорк
Добре де никой не кара никого насила да гледа  Mr. Green

Обяснението на Шонда за Пийт от ПП, Марк и Лекси
 http://www.shondaland.com/photos/230249

Хич не ми се слушат на Шонда демагогщините  Crossing Arms Да се беше спряла на време, вместо сега да ми дави в бози. Много съм и сърдита.

# 144
Абе каквото и да си говорим,
Скрит текст:
друг по-подходящ изход за Марк нямаше. Така е най-логично-романтично да завърши неговата история. И аз ужасно го харесвах, много ще ми липсва като персонаж, поплаках си доста, но някак вътрешно в себе си не намерих друг завършек, който така да ми пасне.
Виж вече за крака на Аризона много избруталя Шонда. Доста, доста гадничко.........
И някак ми е нелогична Мер с новото си поведение, една ми е такава скумриеста... Не ми е естествена, но може би ми трябва време да свикна. Пък и никак не показаха да страда за Лекси, при коментара на Алекс дори Джаксън гледаше по-тъжно, все едно не за сестра й, а за някоя дружка става дума...
И последно тази новата, дето Мер я избра за операцията, ми е много анти- Нещо нИ мЪ изкефи... Ама като гледам, май около нея ще завърти Шонда интригата...

# 145
Цитат
Sources “close to Grey’s and ABC” tell E! that “the network requested budget tightening for the series going into the current season, and [showrunner Shonda] Rhimes was forced to cut down on the cast.”

The source goes on to say that, while Chyler “wanted to leave Grey’s,” as both Chyler and Shonda have said in interviews, and Kim Raver (Teddy Altman) was looking for more screen time so the decision for Teddy to leave was “mutual,” Eric “did not ask to leave the show.”

That seems to suggest that Shonda was forced to pick one big-budget actor/actress in her cast, and let them go whether they wanted to leave or not. Still, a source says that Shonda had “very legitimate reasons” to let Eric go. Plus, in interviews after the news of his departure broke, Eric seemed perfectly content about the decision.
Възможно е това да е вярно,не знам за какъв бюджет става въпрос. Сериала се радва на голям успех до момента, защо на Шунда не и стигат пари, че се наложи така да ореже каста, Теди, Марк...

# 146
  • София/Бургас
Скрит текст:
Да, Шонда винаги е била брутална, НО това да изгониш наложени и обичани лица и да вкараш цял куп нови е голям риск от съсипване на сериала. Вече един път се доказа, че това не е много успешно (говоря за тези от Мърси Уест).
Също така като стана онова клане в болницата, имаше един психолог, с който се сваляше Теди (уж най-добрия, нищо, че повече размяташе панталони из болницата, ама май малко им помогна). Сега нищо. Всичките са една голяма емоционална каша. Даже се учудих, че тези в болницата на Кристина и предложиха такава помощ.

# 147
На мен ми хареса епизодът. В крайна сметка това за 9 години. Анатомията няма нито един слаб сезон, но нека бъдем реалисти в очакванията си. Аз не следя спойлерите и не знам кой по каква причина отпада от каста, но дори и Шонда да иска да ги запази всички, не мислите ли че тук думата имат и самите актьори?

# 148
  • София/Бургас
Elfadora, ами актрисата, играеща Лекси не е имала дума в това дали ще играе или не доколкото си спомням Май и бяха казали, че ще напуска и толкова. После за пред публиката извадиха версията с театралните представления. За Марк се говорят упорито неща за наркотици. Миналият сезон през 2/3 от времето, което се излъчваше имаше големи съмнения основните герой дали ще преподпишат въобще договорите си. Също така (ако не се лъжа обаче) Лекси беше една от малкото, за която се разбра, че е преподписала, ама не стигна до новият сезон. Така, че думата им не знам колко се чува.

# 149
Цитат
” Eric “did not ask to leave the show.”
Това е положението

Общи условия

Активация на акаунт