Анатомията на Грей - Тема №17 "В очакване на 9-ти сезон"

• 48 445
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Много слаб епизода,с изключение на моментите с Марк и финала.Като видях Аризона и ми се преобърна стомаха...аз просто не знам какво ще става с този сериал за напред..или тоест знам - постепенно старите и обичани персонажи ще се затриват,а докато се осъзнаем сериала ще се казва нещо подобно на "Who's Anatomy? " въобще не знам как да коментирам... но едно е ясно и излязоха прави - нищо няма да е същото...  Tired

# 151
А това от трейлъра къде е сестра ми,не режи крака ми,няма да мога да оперирам хич го и нямаше... Абе тъпо е без марк и лекси

# 152
Хм,може в следващата серия да направят някаква ретроспекция какво се е случило в гората и как стигнаха дотук. И според мен трябва да я има.

Прави сте като казвате,че нищо вече не е същото. Още не знам какво да кажа-хареса ли ми или очаквах повече...

# 153
В промото казват,че ще разкрият всичко,което се е случило преди..

# 154
Ретроспекции ще има докато се изясни как са стигнали до тук.
Между другото черната Шунда много  обича да им реже краката, във  Off the map имаше същата ситуация Peace

# 155
И освен,че им реже краката,и ни ги показва после ooooh!

# 156
  • До морето :)
Скрит текст:
Много гадно, предпочитах Аризона да се беше гътнала, а Марк да е жив.  Confused Изпотрепа ги тази  Crazy Поне се радвам за Алекс, че остана. Като гледам Кристина - тя е следващата завърнала се. А дано!
За Бейли - да не си правят бебе?
За Мередит - нормално е да е такава сърдита - сестра ѝ умря, приятелката ѝ замина, кариерата на мъжа ѝ е под въпрос, знае, че Марк ще умре...

Това последен сезон ли е?

# 157
  • в сърцето на един мъж...
За Лекси - още преди това се знаеше, че не иска да остава повече. Освен това този сериал е 9 сезона - 7 години вече. Повечето актьори са почти от самото начало, нормално е да са уморени и да не искат да снимат вече. Дерек е казвал няколко пъти, че иска да се занимава със състезания, така че това беше варианта да му намалят участието.
А и тези неща ги предъвкваме за хиляден път вече. Нито сме вътре в шоуто, нито знаем неща от кухнята, за да кажем какво точно става и дали някой иска или не иска да напуска.

# 158
Субтитри.

И аз изгледах, и не съм доволна. Tired Поревах за Марк, мъчно ми беше за Лекси и само това. Те ми бяха любимата двойка, няма да преживея смъртта им. Надявам се това да е последният сезон, защото Анатомията не е от сериалите, които могат да си позволят смяна на основния каст. Stop

Не виждам какво друго може да се измисли за в бъдеще. Мер и Дерек са ясни, до края на сезона ще оправят или пък не ръката на Дерек и толкова.

Кристина и Оуен ще се съберат или пък не, евентуално някое бебе, ако се съберат, макар че по-скоро не.

Някоя постоянна за Алекс или ще продължи да си ги сменя.

Ейприл и Ейвъри ще се съберат или пък не. Може и майката на Ейвъри да се заиграе по-сериозно с Шефа.

Бен и Бейли ще се оженят и може би ще имат дете.

Кали и Аризона или ще се справят с кризата, или ще се разделят.

Имат материал до края на сезона. Други персонажи и сезони не искам да гледам. Crossing Arms

# 159
Карат ме с пистолет до главата да гледам Анатомията   hahaha

Гея Peace
Бебе Ш. никога няма да раздели Калзона
Многократно каза и че ще събере Оуен и Кристина, но няма да е лесно.
Също както беше и за МерДер.
Това, че обещава оттук нататък само положителни емоции е супер.

# 160
Е не ми хареса изобщо това за Аризона. Можеше и без да стига до тази крайност.  Stop

# 161
Премиерата беше много слаба! Трябваше да я направят двучасова и да слеят първи и втори епизод...

# 162
Аз още не съм гледала,но ви четох коментарите.Аз съм от тези,които обичат някой да им разкаже предварително  Laughing  Иначе набързо и без звук,че мъжът спеше,прехвърлих серията.
Не ми харесва тази,която Мередит тормози,има гадна физиономия.С нея ли се загаджва Алекс? Много ще съм разочарована...предпочитам една от другите нови,русичка май беше на снимките,в сериала е малко по-тъмна.
Хубавецът от Фелисити не го видях.
Надеждата ми е в Кристина и Оуен.Май заради тях ще го гледам,Мередит винаги ми е била досадна,кактп и Дерек.
За Кали ми пука,но по-хубаво щеше да е Аризона да се гътне и Кали да се върне към мъжете.Сега ще има да циврят и страдат цял сезон.
Видях Ейптил,но не и Ейвъри...и за Марк ми стана мъчно Sad  Сега само с Алекс ще плакна око и евентуално онзи от Фелисити.

# 163
  • Ню Йорк
Питам се аз, как така целия сезон щял да бъде само с хубави неща, любов, романтика и положителни емоции. Това което видяхме в 1ви епизод нямам как да се подмине или да се заглади, че нещата да станат хубави. Как да е щастлива Мередит след като загуби сестра си и мъжът и може повече никога да не оперира? Как да е щастлива Кали, която загуби бащата на детето си и най-добрия си приятел, както и получи партньор в живота с един крак? Нима Шонда смята, че всеки един от героите и просто ще махне с ръка и ще забрави всичко което се е случило и ще заживее щастливо? Ако си го мисли явно нещо не е наред с главата. И за какво е тази гавра с Бейли, честно не го разбирам това. Можеше да и посмекчат образа поради факта, че е влюбена, ама чак да я направят на такава идиотка нямаше нужда. Честно казано едвам се въздържам да пиша в туитър.

# 164
Аз го писах, но май  остана в спойлер: който не му харесва да не гледа!
Аз не искам да е последен  сезон Praynig  Има простотии с по 10 сезона  и ги подновяват.
Ами  Анатомията си  има аудитория, който го кефят турските сериали да си гледа тях.
Кофти за Аризона ми да;
 ще   и сложат протеза и няма да е фрапиращо, айде все   едно не сте и свикнали на Шунда на стила.

Общи условия

Активация на акаунт