Иди есен бавно, даже с всеки ден..ко пък, пУне перушина ша си имам вместо тен-29

• 35 902
  • 727
  •   1
Отговори
# 405
Муми, кво сЪ кукна там горе, че и намигаш hahaha hahaha hahaha

Нери, за Ели имам да кажа, че според мен чака слънчето да напече, да се получат хубави алко изпарения, та после да си ги поеме обратно, празно няма  Naughty Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 406
Зу, да се явиш да ти се поФаля как отидох да си купувам конци за гоблена, дет стана легендарен вече, и какво да видя там в магазина, една пухкава синя прежда ме гледаше от витрината, гледаше, гледаше... Продавачката вика, много било лесно, ала-бала, и накрая си излязох с 2 чилета прежда за шал, дървени куки 2 бройки тънки и дебели и каквото там друго се сетиш 1 торба  Joy Joy Joy Joy
А дори не знам как се плете  hahaha hahaha hahaha

Гажиту мисля, че получи удар от смях, ей ся си влизам, каза, чи искал като на мама Божка лисицата да му плета и се скри някъде. Ако ми мине мерака, да знаиш, пращам ти пухената прежда да плетеш гащи за всичкото кукундрел и това е  Blush Blush Нещо се засрамих внезапно и отивам да ям ...

# 407
  • Varna
Точе!!!
Стига вечИ, сЪ би с гаЖИтУ....УстаЙ гУ мУмчетУ на мира, и нИ сЪ праЙ на сърдита....Ми той дойде да те покани  на рЮстурант, пък ти отновУ хулиганстваш Rage

Признавам си, мноУ мЪ мързи, ама Хампютъра, наистина сЪ разболЕ, но бързУ гУ опраЙха newsm44 Пък и да не бяха, малкия Хампютър нали е ди мене smile3521

И все мЪ гепватИ, кът излизам от Въшката....Еййй, страОтни сте , ега ти и разведките с разведки виЙ Hug

Зузе,
как е вУдЪтЪ, каке Wink

Бобек,
тВа не е манЖа каке, тВа са на Бобев ушИтИ, и аз ти предлагам да ги остаЙш....освен, ако не ти сЪ Идат точно на Бобев.....ушИтИ де. newsm78

Бени,
шЪ ОбЯсниш ли, що сЪ плезиш на Бенев, обачИ той гледаааа.....страшнУ???

Муми,
Що тъй жалнУ, милнУ гледаш newsm78....ощИ два дена душа и идИ четвъртък, нИдей сЪ къхъри Hug

Нерката,
вечИ сЪЙ чаршафосала....гледам. Ама така трябва, да я кара по лИжернУ Hug

Мастър,
МноУ хубУ ти стои чИрвенУ....нИ гУ махай Wink

Ели,
засрами сЪ У кЮшетУ вИднага....Виж сЯ, как Еликсов ти данси, кВи нишани ти пУдава, ти си обърнала гърба и сЪ праЙш на важна, амаха яяяяяяяяяяяяяя #Cussing out

# 408
Точе, признах тЪ за кукундрела, ти не си у ред rotfImbo rotfImbo rotfImbo И кво ся, лисица ли шъ плитем Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Делте, виж как много лекинко докосвам онуй мокрото нящо hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 409
  • София
Муми, тоя твоя убавец що не те допуска пред обектива  Shocked ....Мръдни бре, ний с Мумиту си имаме приказка  Crossing Arms  Joy
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Бене,
гУлямъ радост у вас мъри, на дайчовото гу дукарвъте 
hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:
Успешен първи яслен ден на Монсърчето, как се казва ако не е тайна и наистина утре така да се радвате всички  Hug

И Точету с гажуту са леееко препушили, ама им се получава танцът де  Mr. Green
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 410
  • София
Делте, спешъл фор ю, какче  smile3521  Ползувай гу когат ти се налага rotfImao

Туй четохте ли го  hahaha  четиво за лека нощ
 hahaha

Скрит текст:

Майка и дъщеря блондинки си пишат писма

”Здравей, скъпа дъще!
Ако получиш това писмо, значи е пристигнало при теб.
Ако не го получиш, обади ми се и ще ти го напиша пак.
Пиша ти да бавно, защото знам, че не можеш да четеш бързо.
Времето тук е хубаво. Миналата седмица валя само два пъти: веднъж в началото на седмицата валя три дни и към края на седмицата валя още четири дни.
Между другото за онова палтенце, което искаше, чичо ти Васко каза, че ще дойде много тежко за колет с тия големи масивни копчета, та за това ги отрязах. Заший си ги обратно, сложила съм ги в десния джоб на палтенцето.
Баща ти си намери нова работа. Сега под него са 500 човека! Коси тревата на гробищата.Сестра ти Сийка наскоро се омъжи и чака дете. Още не знаем какъв пол ще е бебето, така че засега не мога да ти кажа, чичо или леля ще ставаш.
Ако е момиче, сестра ти иска да го кръсти на мен. Малко странно решение, да си кръсти дъщерята Мама.
С брат ти Тони наскоро се случи интересна случка: затвори си колата, а ключовете останаха вътре. Наложи му се да се върне пеша до вкъщи (10 километра!), за да вземе резервните ключове и да ни пусне да излезем от колата.
Ако случайно срещнеш леля си Юлия, предай й поздрави от мен. Ако не я срещнеш, нищо не й казвай.
Мама P.S. : Исках да ти пратя малко пари, обаче вече залепих пощенския плик.”

Писмо-отговор:

”Здравей, мамо!
Писмото пристигна, така че го получих.
Борис пак ме заряза, а Виктор, Георги и Иван заминаха на някъде.
Да знаеш, вече подозирам, че нещо ме мамят.
Почти си намерих работа - миналия месец си купих вестник с обяви, а вчера звъннах на една от тях. Вярно, казаха, че мястото вече е заето, обаче казаха, че догодина сигурно пак ще търсят хора, така че остава съвсем малко да почакам още.
Вчера ходихме с г-н Николов да ядем суши. Правят го от риба.
Ти не го познаваш, обаче г-н Николов каза, че аз съм много хубава и майка ми е много хубава и че с удоволствие би я поканил заедно с негови приятели да излязат ли беше, да излижат ли беше. Той е много добър. Видя твоя снимка. Също така ми каза, че има познат продуцент, който ме вика да се снимам в някакъв филм за бани. Ще има много мъже и аз самичка. Как мислиш, мога ли да стана актриса?
При леля Юлия всичко е нормално, както винаги. Оня дебил, приятелят й, й купил Ламборгини Диабло и пръстен с такъв диамант, че може канала на ваната да си запушва с него. Представяш ли си.. Нали ти казвам, идиот!
Както и да е, аз съм си най-красивата.
Не съм й предавала поздрави от тебе. Реших, че и без това достатъчно се е ояла вече.
Търсих в плика, обаче парите дето си ми ги пратила ги нямаше. Вероятно пощальоните са ги свили.
Другия път ги слагай вътре в плика.
P.S. Мамо, ти нали си Иванка Георгиева, защо са ти такива странни инициалите - Мама P.S.?”

# 411
  • BG

Бене,

Скрит текст:
Успешен първи яслен ден на Монсърчето, как се казва ако не е тайна и наистина утре така да се радвате всички  Hug

Ох, благодяря ти, миличка!  Hug Сърчиценцето ми се е свило, чакам свекървата да се обади да каже как е минало ( аз излизам за работа много рано и ще пропускам воденето). Първите два-три дни ще го взимаме преди обяд, да свикне, така казаха. Казва се Симеончо, мамин сладък! Чакам още 5 минути и почвам да звъня, че не мога да се фиксирам върху работата от мисли. Цилувам ва ногу!  Heart Eyes Успяхте да ме разсмеете въпреки напрежението!   bouquet

# 412

Бенка, сега като мине 1-2 седмици, и като си намери русо гаЖи нашто малкото Бенче, после да не ревеш, че не ти обръща внимание  hahaha hahaha hahaha
 Hug Hug
Хайде днес ще стискаме палци за тебе!

Зу, преждата е много яка да ти кажа, една пухена и мнооого синя  Mr. Green Ако не се разберем обаче, чакай колет да започваш да плетеш на Пламенчо терлички за зимата, то се видя, че ний гащи няма да видим скоро, ама ко да правиш  Joy Joy Joy

# 413
Хилоуууу Mr. Green

Бени, душко, чакаме да се отчетеш как е минал първият ден на Мони  Hug

Муми я подготвят за утре с релаксиращ масаж rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Делте, Ели мноУ хубав спасителен пояс ти е хвърлила с таз "картинка" Joy Joy Joy Joy Joy

Точе, то голямо умилкване сИга с таз лисица hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Нери е в пълна бойна готовност..Нерка, да не е пак заради фотоапарата hahaha hahaha hahaha

П.П. Точе, аз терлици нИ плИта, само гащи и шапки Joy

# 414
# 415
Добро утро  Simple Smile  аз да кажа, че сме по-добре дребен вече се раздвижи ходи по малко. Тази нощ имаше малко температура, но доктора си беше казал че е много вероятно да има към 38 градуса. И аз вече съм понаспана, абе скоро ще стана пак човек  Crazy.

Бени  Hug Hug Hug дано бързо се адаптира Мони и да му хареса там, за да може да се отпусне на мама сърчицето. Ще чакам да пишеш как е минало първото посещение.

Муми я подготвят за утре с релаксиращ масаж rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

и аз искам така  Crossing Arms

# 416
Бобе,  Hug За масажчето питай Муми, може да ти сподели кой е тоз масажист hahaha hahaha hahaha hahaha

# 417
  • Varna
Кукита, какини Hug

Кака отива на един фитнес-масаШШ,....нИ знам коЙ тУва newsm78 кЪТ сЪ прИбИра шЪ дУкладвам. Та да знаЙтИ,....днеска Въшка йок Wink

Бенко,
Сви ми сЪ душЪтЪ кЪт тЪ четоФ, ама знаЙш всички минаваме по оная пътечка. И ми е свито в сърцето заради тебе и Мончо, на мама Бонбончо. Дано да му минат тези часове леко и весело. Дано да е сред дечица с добри душички и такива учителки и лели babydust7....Та да сме спокойни всичкото кУкУ тука, като си на работа и да не вЪ мислим и двамата Hug

И страОтна картинка за моя мързИл миЙ избичила Еликсата,..  bouquet Joy

Бобе,
чИтЪ Ф мУмента, че стИ чат, пат по дУбре...до довечера вЪ искам да стИ бомба Hug

ХаДи бегам newsm49 на масажО!

# 418
  • BG

Бенка, сега като мине 1-2 седмици, и като си намери русо гаЖи нашто малкото Бенче, после да не ревеш, че не ти обръща внимание  hahaha hahaha hahaha
 Hug Hug

Оф, ай ноу, Точице, ай ноу, каке, имам и такъв екземпляр вкъщи! Сам дет нинам къв е цвета на косата на гажиту, щот ногу често са сменят.... Mr. Green

Бени, душко, чакаме да се отчетеш как е минал първият ден на Мони  Hug

Ми ривал, ривал докъм 9ч., после изял цялата закуска, нищу, че и у нас ял, посли играл, и посли кат дошла баба му и я видял, пак ногу ривал-кат магари! Сига са на разход! Утре шъй по-драматично, щот вече ша знай де гу водят!  Crazy

Да бе, а нима за другата зима нема да ти са наложи? Мънинки? Сладинки? А, Зузне?  newsm53

Бобче, нормално е за температурката, да, редувай панадол с нурофенче  и го цункай по дупата малкото мъжле! Добре си се наспала!  smile3524

Делти,   remybussi ! Връщаме те назад в спомените с наще бебешки кахъри, ама туй да ни губиш форма, щот ни са знай знай ли са, и ако са знай, не й сигурну с ко можи да та изненадат твойти мъже!  tongue

# 419

Ааа, не плетеш ти  Joy Joy Joy
Ще плетеш скоро не, ами направо хоро ще играеш, Зузолино, пиле шарено  hahaha hahaha  Hug

Общи условия

Активация на акаунт