Иди есен бавно, даже с всеки ден..ко пък, пУне перушина ша си имам вместо тен-29

• 36 991
  • 727
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Ели и аз се пУтресох от теб на младини когато Еликсов та е харесал  smile3521  то бива красУта, то бива изписани вежди  ooooh! hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

newsm47

...мъ кво говориш, къде видя веждИ  Shocked ..Тя е само една, мъри  rotfImao rotfImao rotfImao
Еликсов е чУвек-естет  Mr. Green

Ели,барнах те скришум как претичваш за пиячка hahaha
По очите те познах hahaha

hahaha hahaha hahaha

ъхъ, претичвам щот почва мача  Joy Joy

Ади, отивъм да пугледъм, пъ можи и дъ съ включа в играта  hahaha hahaha

# 706
  • София
Ау, Мумиту хептен отчаяна...то верно днес е четвъртък  Tired

Joy Joy Joy Joy

Нерка...гръцките любеници са №1, а и ти хубава реклама им правиш...това са уменията ти от цирка сякаш
 Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

Точето не успя да изкара хилядарката вчера  Confused и сви на гажиту последната риза от гърба....но пък добре й се получи  Flutter
 hahaha hahaha hahaha hahaha

# 707
Ау, Мумиту хептен отчаяна...то верно днес е четвъртък  Tired

Joy Joy Joy Joy

ти дан си я почерпила с нещо за да изкара по-лесно днес, погледа й ме притеснява  Thinking Whistling Joy Joy Joy Joy

нашия магазин е затворен днес  hahaha hahaha

Делте то бива обем ама успяваш ли да виждаш къде стъпваш  Shocked ooooh!

ФейтитУ си слага указателни табели за да я намираме по-лесно  hahaha hahaha hahaha

# 708
Точе ето ти още една идея как да си купиш ботушки  hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha

# 709
  • загубено

Пъ туй Боба и Нерата  hahaha hahaha hahaha

Тази с чантичката е Боба Crossing Arms
Пак си е купила нещо за хапване Joy Joy Joy Joy

Бобо щтъ плесне шефът hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy ама видя ли как тихо тихо се изнасям  Mr. Green

а ето защо рискувам така  hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Бързам, Нерку, че двечира съм на родителско-учителски мийтинг в гимназията. Служила съм си най-здравата черупка, щот очаквам да ма съсипят от "похвали" по адрес на Бебев и съответну посли да я зафуча по негу в знак на благодарност за невероятното изживявани, на което всеки път ма пудлага, барабар с другити клети майки и таткувци!  ooooh!

Маме Божке Mr. Green караи по-споко. Hug
Дицата си растът и ако щеш подскачай до небето,той пак ще си прай квот си в решил.
И това сериозно. Да си му прител е хватката,да споделя и комуникирате и имате връзка.
Моят от сега показва характер,хем е малък,хем и кротък.
Ние вчера имахме разговор на тема секс Mr. Green а няма 8.
Не искам да знам на 16-17 какво ме чака ooooh!

Ели и аз се пУтресох от теб на младини когато Еликсов та е харесал  smile3521  то бива красУта, то бива изписани вежди  ooooh! hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Извинете ама не се сдържах Mr. Green
То бива Убост,ама нащо Ели бие по точки hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 710
  • Varna
Точе,
Само така каке....само по парфюм newsm10..кВи са тия пУдробности, като.....жартиери-мартиери, разни пуфени  прашки. нИ гУ мУри човека с подробности, чИ го объркваш повИчИ....МожИ за разкош самУ ИнИ таквиЗ чеФличкИ Wink

Еликсата,
НапраУ уби вожда с тая върла крЪсУтЪ newsm10 кО да кажа, кЪт УстанаФ бездумна Grinning

Нерката и Бобата дЪн Устанат и те по назаТ пУ красУтЪ ooooh!

Бенката,
ПардонЬ, наШТа Мама Божка на рИлаксираща разхоТка с нейните малки богове в езИрУтУ Ариана.

МастЪр,
кУго щешИ да зготвиш ма душаааааааа ooooh! Shocked

Зузата,
Пак сЪ намокри беееее ooooh!

# 711
  • загубено
Муми,страшно гледаш Shocked нИдей тъй душа Joy

Само да покажа Бени след родителската как е Joy
Големият май не е сгафил много Joy

hahaha hahaha hahaha

Мастърче,мнооооооо си бърза hahaha

Ели,аз отдавна съм ти казала,че си мнооо добра в прибирането "по търлъци" hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Бобо ще настинеш там hahaha

hahaha hahaha hahaha

Серия Делтови на масаж hahaha

Точе бъди по мила,ако искаш ботушките hahaha

hahaha hahaha hahaha

Зу,де тъ водиха?

# 712
  • BG

Само да покажа Бени след родителската как е Joy
Големият май не е сгафил много Joy

hahaha hahaha :hah

Напротив! Яхнала съм метлата!  afwitch af newsm66 

# 713
  • загубено
О мила ти метлата си я яхнала ама паркирай че аз сега погледнах колко е голям Laughing
Боже Бенка,ма той мъж мари кака,почти на 18.
Давай с говорене,и дано ти стигнат нервите Hug Hug

# 714
Мерси за палчетата милички  Hug
Пламката е пушка  Mr. Green ... има много лека форма на себореен дерматит на главата, който се лекувал бързо и лесно. От утре почваме да се мажем та да видим  Heart Eyes

... посмях се на последните постове и картинки с вас  hahaha Hug

# 715

Напротив! Яхнала съм метлата!  afwitch af newsm66 

Ее, де, утре се карай, ще видиш, че ще ти е минало  Mr. Green Mr. Green Hug Hug Hug

Нери, минавам само пътьом да те уведомя официално, чи се записвам на редовни лекции при тебе или при Зузана, и мисля да ви ползвам стратегиите с комшитата, щотооо колежката ни отрови целия офис и ми мирише на бой  Joy Joy Joy

# 716
  • Varna
Бенка,
спУдели ма кака....щИ отминИ пУне малкУ Hug  

Точе,
Ти пък спУдели за кУлежката детУ е отровила офисО....С кО ма кака гУ Утрови?....И да знаЙш....видяФ тЪ по пърфюм Wink....НогУ си секси дажИ Wink

# 717
Секси, нал'  Joy Joy Joy
Кака, тая кифла неземна, като си е нарочила една от по-новите колежки, и направооо я прави дармадан, ако ме разбираш  Rolling Eyes Rolling Eyes По цял ден чупки и стойки, явно разбра, че момичето е много над нея по акъл и я хвана яд ли, ама то викане, то страшна работа. И тва горкото й мълчи, малее, аз вече направо изпушвам като я слушам как й се подиграва, а тя не смее гък да й каже да не я махнат #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Направо на всичките ни разваля настроението от сутринта и утре мисля дирекшън да я пратя на разходка в гурата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 718
  • загубено
Точе,офис клюките са ми любими Mr. Green
Тази гаспажа дет се пени мноо има ли някой зад гърбът си?Шеф?Братчет?
Ако да трудна работа Confused
Ако не е много лесна,емвате я целият офис и докат не напусне не я оставяте.
Много гадно така,аман от комплексарки.

Фейтче,радвам се за Пламенчо Heart Eyes
Да го намачкаш и нацелуваш от леля кукундрела Heart Eyes Hug

# 719

Тц, Нерка, нищо няма душа, даже и акъл грам няма  Mr. Green Mr. Green Hug
По едно време се беше кандидатирала за либовница на началството, ама не я огря, шефчето като я знае, че много говори, явно реши, че ще му подпали семейното гнездо  hahaha hahaha
И оттогава сме така нервни. А най-уникалното е, че на мене ми има страх, утре ще сме ей тъй  Joy Joy Joy
Ето, да не кажете после, че не  ви държа в течение на клюките, Joy Joy Joy
Елито по тоя повод да дойде да почерпи по едно малко, че всички останахме без думи пред КрасУтата й днес  smile3502 smile3502 smile3502

Общи условия

Активация на акаунт