Ловешки мами - тема 7

• 38 973
  • 722
  •   1
Отговори
# 255
момичета при кой специалист уши нос  гърло си карате децата за града
Аз съм водила малкия при Чапаров ,младият Стоянов и Иванов.

# 256
  • Ловеч
Здравейте, Честита 2013г, бъдете здрави и много щастливи!

УНГ един свестен няма в тоя град!

От къде купувате парти артикули за рожден ден?

# 257

[/quote]
Ами нали имаше един магазин на спирката на ОББ
А ние ходим в кафето на Бахов и там си има всичко.

# 258
От интернет

# 259
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, ДА ДОНЕСЕ НАЙ-ВЕЧЕ ЗДРАВЕ И КъСМЕТ!

Благодаря ви Hug
А на д-р Василев какъв му е графика,знаете ли?Ако сте наясно, споделете,също така,ако може и някакъв телефонен номер да ми дадете. Simple Smile
Мерси предварително Hug
Всеки ден до обяд, четвъртък е цял ден.
А за децата - браво! Винаги съм искала много деца, дано успеем да си го позволим. Имах ужасно трудна първа бременност, секцио без упойка, малката се роди с 1 нефункциониращ бъбрек, ревеше 4 месеца по 19 часа на нощ, но няма по-голямо богатство от децата. Много исках сега да са 2, но нищо следващия път....

Как без упойка Shocked  Каква е била причината?
Искрено ти съчувствам за преживяното Hug

# 260
Аз имах голяма фобия от болници, операции и т.н. никога не бях преживявала подобно нещо и бях на 100% убедена, че искам да родя нормално, но Петракиев още в 5ти месец ми каза, че ще съм секцио, защото детето няма да се обърне (не знам как разбра,обаче позна), аз му твърдях че на челна стойка ще застана, но ще го обърна. Тогава той ми каза много ценни думи: приеми секциото, свикни с мисълта и отиди спокойна на операцията, защото в противен случай ще има проблем. Когато пациента е уплашен и непредразположен не се получава. И така и стана. Раждах в Токуда, персоналът беше отличен, всичко изпипано, но почна операцията и аз почнах да усещам болка, първоначално си мислех че се лигавя, но почна зверски да боли. Тогава анестезиоложката ме помоли да си размърдам краката, който по принцип трябваше да са обездвижени, а аз ги движех и така. Предложиха ми веднага да ме приспят, но аз отказах, исках да видя малката като я вадят, защото имаше куп проблеми през бременността и исках да я видя жива. Та така...извинявам се за дългото обяснение...

# 261
Аз имах голяма фобия от болници, операции и т.н. никога не бях преживявала подобно нещо и бях на 100% убедена, че искам да родя нормално, но Петракиев още в 5ти месец ми каза, че ще съм секцио, защото детето няма да се обърне (не знам как разбра,обаче позна), аз му твърдях че на челна стойка ще застана, но ще го обърна. Тогава той ми каза много ценни думи: приеми секциото, свикни с мисълта и отиди спокойна на операцията, защото в противен случай ще има проблем. Когато пациента е уплашен и непредразположен не се получава. И така и стана. Раждах в Токуда, персоналът беше отличен, всичко изпипано, но почна операцията и аз почнах да усещам болка, първоначално си мислех че се лигавя, но почна зверски да боли. Тогава анестезиоложката ме помоли да си размърдам краката, който по принцип трябваше да са обездвижени, а аз ги движех и така. Предложиха ми веднага да ме приспят, но аз отказах, исках да видя малката като я вадят, защото имаше куп проблеми през бременността и исках да я видя жива. Та така...извинявам се за дългото обяснение...

Лелееее,ти си героиня Hug

# 262

браво на теб

# 263
  • Ловеч

Затвориха го... имаше и на бароковите и него затвориха. Сега май няма никъде...
Трябват ми за градината ; )

От къде поръчваш? Аз намерих един сайт bebolan.net , но ми е краен вариант, ако не намеря тук.

# 264
# 265
И в левчетата има съм виждала.Даже вчера гледах много хубави в левчето зад Валентина.

# 266
M

Затвориха го... имаше и на бароковите и него затвориха. Сега май няма никъде...
Трябват ми за градината ; )

От къде поръчваш? Аз намерих един сайт bebolan.net , но ми е краен вариант, ако не намеря тук.
мила оният ден бяхме на рожден ден и попитах от къде са ги купили нещата от левчето по бившето кафе Яхова

# 267
 За много години, момичета  Simple Smile

Хубава тема за бебета сте подхванали.....Аз все повече се навивам за второ, но хич не ми се бременее, а за раждане да не говорим...Ако има ей така някой да ми го даде....

# 268
Сега още повече се навивам за училището за бременни, вече и място съм измислила, остана само да намеря лектори. Днес ще говоря със списание 9месеца, ако те се навият, тъй като вече правят в големите градове. Ако не ще си го направим сами Simple Smile В тази връзка има ли момичета тук от Ловеч, които са консултанти на ЛЛЛ или НАПК?

# 269
 Доколкото знам- няма....

Имам позната от Плевен , тя е към НАПК. Мисля, че на сайтовете и на свете организации има списъци с консултантите им по градове, но почти на 100% съм убедена че няма в Ловеч.

Аз мислех да ставам, но реших, че няма да ми стигнат нервите....

Общи условия

Активация на акаунт