Ловешки мами - тема 7

• 38 969
  • 722
  •   1
Отговори
# 30
  • Русе
Тези магазини ги строят за отрицателно време - в рамките на 2-3 месеца ще е готов. В Русе ЛИДЛ, който е в нашия квартал го строиха за толкова - 2-3 месеца и го пуснаха насред януари.
Има да си спомняме бананите по 0,60лв. които ядохме тогава. А в същото време на Кауфланд бяха 0,59лв Mr. Green Пенсионерите се биеха буквално.
В Русе единия от магазините ЛИДЛ е точно срещу Кауфланд. А и в нашия квартал Кауфланд е наблизо, но въпреки това, когато и да отида в ЛИДЛ, все що е на промоция е изчерпано. Като за нов магазин е ясно, че винаги има много клиенти, но има стоки в ЛИДЛ, които са качествени и не могат да се намерят по другите магазини. По скоро ще окапят малките гаражчета, които продават скъпо, а в Ловеч са доста високи цените по тези магазинчета.

# 31
  • Ловеч
Момичета, то си пише -

• сте мобилни в рамките на страната (бихте приели работно място различно от настоящето Ви местоживеене за продължителен период от време)

Аз се бях засилила да пускам, но, като видях това и я затворих.
Ще има, но кога....вероятно по НГ ; )

# 32
В момента набират Управител само,защото ще го пратят на обучение за месеци в някой голям град.Веднъж се хванах на хорото и аз така на обучение отидох,та цели 2 месеца.Никога повече.Това е адски кошмар Naughty Naughty Naughty

# 33
аз вярно, че пиша рядко тук, но ще ме включите ли в списъка на групичката, благодаря. Hug
То е ясно, че ще се ходи в Плевен, друг въпрос имам-тук в Ловеч има ли лаборатория, която да ми изследва хормони на щитовидната жлеза и по-точно само ТСХ, благодаря   bouquet

# 34
 и Кауфланд ще е същата работа като Лидл ще наемат 60 и повече човека за началото за големия наплив и после ще махнат 70 % от персонала и ще намалят заплатите на 50%

# 35
  • Русе
Мими, ами те така правят всички големи вериги. Това не е нещо ново.
Една съседка в Русе е управител на ЛИДЛ-ите и не се спира -постоянно пътува до София или до Германия. Мисля, че е нормално да изискват да си мобилен.

# 36
Беборана,във всяка лаборатория правят хормонални.Ендокринолога,задължително ще ти пусне още хормони,така,че според мен изчакай.

# 37
беборана..... , ТСХ правят навсякъде- аз съм си правила и в стоматологията и в мазата на болницата. Това го поема и Здравната каса, тоест можеш от ЛЛ да си вземеш направление, иначе мисля, че беше двайсетина лева...Не помня точно колко...

П.П. : Малко клюкарско ама....  Blush  Маринелс, похвали се и тук... Ще те чакаме с нетърпение   bouquet

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 10:45 от simpatiuh4e

# 38
Привет,
Стеле, ЛЛ може ли да дава направление за тези хормони? На мен преди ЛЛ ми беше казал, че трябва да ми даде направление за ендокринолог и той да ми даде направление за хормоните.

# 39
 Да, може и ЛЛ. На мен са ми давали, друг е въпроса дали иска  Peace

Това съм го правила миналата година, не знам дали тази има промяна  Peace

# 40
беборана..... , ТСХ правят навсякъде- аз съм си правила и в стоматологията и в мазата на болницата. Това го поема и Здравната каса, тоест можеш от ЛЛ да си вземеш направление, иначе мисля, че беше двайсетина лева...Не помня точно колко...

П.П. : Малко клюкарско ама....  Blush  Маринелс, похвали се и тук... Ще те чакаме с нетърпение   bouquet
За кое  Blush Ако е за Черешката хич не ми е до хвалене  Joy Толкова главоболия си създадох  Laughing Дано поне емоцията си заслужава, та да си го кажа де:
Ще участвам в Черешката на тортата, тази седмица са снимките от сряда до неделя - аз ще готвя в четвъртък. Обадиха ми се миналата седмица за тази - ужас, никакво време за нищо, дори трябваше да си намеря къде в София да готвя, добре че имам добри приятели....

# 41
marinels  cook на коя дата ще те излъчват по телевизията кажи да те гледаме Simple Smile и успех  Hug

# 42
Миналата седмица на Криси кръстницата си прави изследвания за тези хормони 15 лв в болницата на 3 етаж в лабораторията.

# 43
marinels, успех, ще стискаме палци да мине успешно   bouquet

# 44
Много ви благодаря за подкрепата...За датата ще пиша тук, защото може и около Нова година да е

Общи условия

Активация на акаунт