Ловешки мами - тема 7

• 38 973
  • 722
  •   1
Отговори
# 360
Благодаря ви за отговорите  Grinning
Детелина не я знам.
Но комшийското дете от месец и половина е на ясла тук на заводските и сега е сополиво за пръв път. Случва се, като цяло е здраво детето. Разбрах, че имало обстоен преглед преди да влязат в яслата, което за мен това е важно, докато в други ясли си ходят със сиропите и бухащи кашлици  Close

# 361
Ох като знам как и аз се палех преди да тръгне дъщеря ми - как може, не ги ли е срам, а,у, ДОКАТО! дъщеря ми беше със задна хрема 2 месеца - водила съм я при 5 педиатъра в Ловеч и един УНГ в София - всички казваха, че детето е здраво, а като отидем и се изкашля ( защото като слезе секрета надолу и тя почваше да кашля) и другите майки ме гледаха все едно съм  Shocked Shocked Shocked Айде иди обяснявай, че детето е здраво!

# 362
Детелина е на входа на Бабаковец.При нас няма ясла започват от 3 годинки.И при нас има преглед всяка сутрин то не е гаранция ама пак е нещо.На Червен бряг имам приятелки децата са им там тука от няколко дена са започнали да ги преглеждат явно заради грипната вълна.

# 363
Ехооо?  tiptoe 
Къде сте всички?

# 364
Аз съм тук Laughing

# 365
# 366
Препоръчайте хотел или семейна къща, вила в Ловеч с нормални цени и не извън града. Ако има и ресторант или механа към тях още по-добре.

# 367
http://bghotelite.com/guest-house-tinkovata-kushta.2064_bg преди имаха много хубава кухня ,но скоро не съм ходила там.

# 368
Здравейте мами от Ловеч. Може ли да се присъединя към вас. Казвам се Стела, на 32 г. съм. Имам две деца-Самуил роден на 07,10,2006г. 3,650кг. и 50 см. и Георги роден на 14,07,2012г. 3,250кг. и 50 см. До скоро живеех в Габрово от където съм, от Ловеч е мъжа ми и от лятото сме тук.

# 369
  • Русе
Добре дошла при нас! Hug

Малко нетактично от моя страна, но аз като приходяща от голям в малък град да питам - какво Ви води тука? Че аз от година и нещо все това се питам  Mr. Green

# 370
Добре дошла при нас! Hug

Малко нетактично от моя страна, но аз като приходяща от голям в малък град да питам - какво Ви води тука? Че аз от година и нещо все това се питам  Mr. Green
Мъжа ми работи извън страната  и тук има кой да ми помага с децата-свекъра и свекървата. Дойдохме тук юни и тук родих. Какво да се прави....такъв е живота, трябва да се приспособяваме. Wink

# 371
Здравейте момичета. И аз от 6 месеца живея в Ловеч и май така ще е занапред  Wink През април ще имаме бебка и акушерката на консултацията днес ми каза, че в АГ-то на ловешката болница ще има лекция за храненето през бременността. Ще се проведе на 21.02 от 11:30 в отделението.

За бременните мами да го споделя, ако им е интересно.

На 19.02 пък в Плевен сп. 9 месеца провежда ежемесечната си лекция за родители, която ще е свързана с кърменето. В х-л Корона, от 9:30.

Ще се радвам, ако на едното от двете места се засека и с други мами, понеже все още не познавам много хора в града.  Simple Smile

# 372
  • Русе
Приспособихме се и ние. Къде ще идем  Wink Но мен и децата си ни тегли носталгията към Русе. На съпруга ми от работа не му остава време да мисли за там Crazy

# 373
Носталгията за родният град е голямо нещо и  аз живея тук от 9 год.свикнах  с града хората създадох нови приятелства.Липсва ми родният град но какво да се прави.

# 374
  • Русе
Лошото при нас е, че нямаме нито един близък или роднина, а това също липсва много. При Вас е по-различно.

Успокоявам се с това, че е временно, но те пък много често временните работи излизат най-трайни Laughing

Общи условия

Активация на акаунт