Ловешки мами - тема 7

• 38 974
  • 722
  •   1
Отговори
# 435
  • Русе
Абе, Кипров практикува ли още?  Rolling Eyes Дали е добър, или и той не става, че се замислих сега Thinking

Ако е този, който е в приземния етаж на болницата, там, където са рентгена и лабораторията- да. Миналата пролет моят ЛЛ ми го препоръча, но аз - не, та не, жена да е и се набутах при Джикова ooooh! Лични впечатления от него, обаче не мога да изкажа.

# 436
Sisinka, според мен на този етап не ви трябват изследвания. Моят съвет е: пий фолиева киселина и се обичайте с мъжо.
еееее yani4ka , точно това ми трябваше някой да ми каже, че иначе то като почнат едни изследвания , човек и нищо да му няма, те пак ще му открият. Чакам само да ми свърши лечението с Бетадина , отивам при Йорданова и ако ми каже, че всичко е наред , си продължаваме по план. luvbed
Иначе за фолиевата киселина си купих вчера и почнах да я пия, пък да видим.
Весел и слънчев ден ви пожелавам, днес времето се страхотно  newsm53

# 437
За танците в КБУ-то /за начинаещи/ - довечера ще има от 19 ч, но в Петък няма да има защото е 8-ми март

# 438
ок,много благодаря за информацията Simple Smile

# 439
Честит 8 Март Simple Smile Бъдете много обичани и уважавани Simple Smile

# 440
  • Русе
Честит празник момичета! Да сте живи и здрави, много обичани и уважавани майки и съпруги! 

# 441
Честит празник момичета! Всичко най-хубаво, не само днес, а през цялата година!

# 442
Честит 8-ми Март, мили дами!

Бъдете много обичани, уважавани и винаги щастливи с хората около вас!
Нека всеки ден да имате поводи за безброй много усмивки!
 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 443
Честит празник,дами! Hug

# 444
Честит празник и от мен!  bouquet

# 445
Честит празник! Бъдете щастливи, обичани и охажвани!

# 446
Здравейте, мами, въпросът ми  е има ли около района на  пазара от тези европейските пластмасови люлки и пързалки? На центъра знам едни до театъра и на заводските, има ли и други по между тях?

# 447
до колкото знам, НЯМА ...  в района на Била и болницата има две

# 448
за там знам, а в района на квартал 5 или червен бряг?

# 449
На червен бряг има пързалки от тези които ги правиха преди няколко години във всички квартали.

Общи условия

Активация на акаунт