Ловешки мами - тема 7

• 38 974
  • 722
  •   1
Отговори
# 600
Аз като бях бременна лежах веднъж в болница (заради проблем с бременността) и от там ми издадоха едномесечен болничен. От там на татък всеки месец ми издаваха болничен от ЛКК без да лежа отново в болница. Дори не е ставало дума. Тогава гинеколожката, която ми водеше ЖК ми каза, че вариантите са или тя да ми даде направление за постъпване в болница за няколко дни и да ми дадат болничен за 1 месец или да си взема такъв от ЛКК и да не лежа в болница.

# 601
Здравейте, настоящи и бъдещи мами!
Аз съм бъдеща мама, с термин - септември. Много се вълнувам вече, защото това ще е най-хубавото нещо в живота ми.
Искам да ви попитам следното: има ли някоя мама, която е раждала секцио при д-р Чичев, какво е мнението ви и правилно ли съм се насочила към него?
А има ли други бъдещи, ловешки мами с термин - септември?
Благодаря предварително на отзовалите се!
Желая на всички спокойна вечер, лека бременност и безпроблемно раждане на бъдещите майки!

# 602
Аз съм раждала при Чичев, само че нормално. Аборт по медицински причини пак при него съм правила. Доволна съм. Ако пак трябва да раждам, пак ще бъде с него  Peace

# 603
Не съм посещавала Чичев никога, но той май е единствения, за който се носи добра слава в Ловеч Simple Smile

# 604
Аз не го препоръчвам,не съм раждала при него... на смяна беше когато ми направиха секциото,но понеже се бях разбрала с Петракиев отнесох от него доста псувни, месец след като родих ми се наложи да отида до гинекологията и той беше на смяна, лъхаше на алкохол от далеко,държа се ужасно с мен като му казах кога съм родила и при кого...веднага си спомни,че той е бил на смяна но не е присъствал на секциото и ми се развика,защо като съм раждала при Петракиев сега през нощта не отида в Петракиев да ме прегледа..... Аз лично не съм доволна от неговото отношение и нямам добри впечатления от него

# 605
Много благодаря на отзовалите се! Ще се радвам, ако и други майки споделят впечатления.
Лека вечер на всички!

# 606
Първото дете съм го раждала почти преди 9 Год.в Ловеч .мога да кажа че не съм до волна от акушерката която беше нощна смяна нито от дежурният лекар кой то се наспа а мен ме заряза (защото не си платих).Родих на сутринта при Цанов господ здраве да му дава на човека като ме видя и каза защо са ме оставели да се мъча цяла нощ. Дано сега да не се мъча толкова Praynig

# 607
Първото дете съм го раждала почти преди 9 Год.в Ловеч .мога да кажа че не съм до волна от акушерката която беше нощна смяна нито от дежурният лекар кой то се наспа а мен ме заряза (защото не си платих).Родих на сутринта при Цанов господ здраве да му дава на човека като ме видя и каза защо са ме оставели да се мъча цяла нощ. Дано сега да не се мъча толкова Praynig

Василев няма да те държи дълго да се мъчиш Wink

# 608
Аз също имам добри впечатления от д-р Цанов.

# 609
Зравейте отново  Grinning,а за д-р Атанасов какво мислите?Аз съм при него той ме следи и мисля и при него да остана докрай,препоръчаха ми го много мои познати,но все пак искам и вашето мнение.
Благодаря предварително !!! Hug  bouquet

# 610
Момичета,помагай те !
Имам проблем,а моят гинеколог от Плевен е отпуска и е на почивка,а на Василев мнението го чух и това,което ми изписа не ми помага. Имам болки в областта  на предното секцио,при завъртане в леглото,при ставане и тн, според Василев се дължи на липса на магнезии и ми изписа Магнерот,пих го 10дни и нищо... според вас дали е възможно да е от самата операция,все пак са рязани мускули ? При вас  как е било?
И да се похваля,вече го усещам, малкото човече шаверка като пеперуда вътре Simple Smile бях забравила какво е Simple Smile
На вас Василев в кой месец ви каза със сигурност пола? На мен сега началото на месеца ми каза,че прилича на момче, два дни по-късно и този в Плевен каза,че е момче.

# 611
И двата пъти Василев каза със сигурност  пола на децата в края на 3-я месец от бременностите ми.
Имам 3 операции, никога не ме е боляло самото място. Защо не звъннеш на твоят доктор в Плевен да ти предпише нещо по телефона? Има други доктори в Плевен, които може да посетиш.

# 612
Той ми каза,че без да ме прегледа освен нош-па др не може да пия.

# 613
Здравейте, момичета. На мен не ми остава никакво време за писане Sad Но пък се включвам с един бърз въпрос... Аз и миналата година имах подобен, помогнахте, обаче сега изискванията са други Mr. Green

Търсим свещички за торта, обаче не от тези, които се гасят само с вода... От тези старите, обикновените, шарените с едни бели чертички по тях Laughing Та... такива търсим, но никъде не намирам. В Урожай + като ходих последно, имаше само от тези, които не могат да се гасят... В левчетата също не съм виждала - гледах в левчето на пазара, в левчето зад Резан и в левчето до Феникса на центъра.... Няма и няма Confused

# 614
Sunny_Girl - виж във ведомствената книжарница, последно от там съм купувала. Замислих се и в тази книжарница до СИТИто дали няма!?!?!

Общи условия

Активация на акаунт