Ловешки мами - тема 7

• 38 974
  • 722
  •   2
Отговори
# 210
  • Ловеч
И в яслената на Червен бряг има скарлатина, ние бяхме болни и в понеделник ни върнаха. Едната от лелките била със скарлатина... ; )

И аз трябва да мисля за торти, че ей сега ще дойде януари... на Фаворит беше хубава от годинката, но с 1000 предупреждения преди да я направят, но каталога им с детски торти им куца.

# 211
Ив* , може ли да споделиш при кой педиатър си  Simple Smile

# 212
Поръчах торта от Слави мес на Нивел Плевен, благодаря ви за помощта, малко съм разочарована от вида на тортата, но дано на вкус да е хубава-еклерова е Simple Smile За Кръщението на Ева също от там ще поръчам торта-барби и пасти, по-близо ми е, нямам възможност точно сега да поръчвам от Плевен Романтика и нашите да мъкнат 70 пасти и торта за Кръщението.

# 213
Момичета някой имали детски.Във вторник си подадох документите и се чудя дали не съм ги изтървала за този месец,,

# 214
Честита Коледа момичета пожелавам на всички много здраве,щастие,късмет и много любов и нека всичките ни мечти и желания се сбъднат през новата година Simple Smile

# 215
Весела Коледа!Желя ви здраве за вас и семействата ви и всички ваши желания да се сбъднат!

Весело посрещане и на Новата година! Hug

# 216
Момичета трябва ми номерът на гинеколога д-р Василев искам да ходя на преглед но не-зная как да се свържа с него.

# 217
Момичета трябва ми номерът на гинеколога д-р Василев искам да ходя на преглед но не-зная как да се свържа с него.
Троянският Василев ли?

# 218
Троянският Василев ли?
да

# 219
0888685895-Доктор Марин Василев аз ходя при него на  консултации и съм много доволна Simple Smile

# 220
marinels как си ти как върви при тебе бременността при кой доктор ходиш на консултации?

# 221
0888685895-Доктор Марин Василев аз ходя при него на  консултации и съм много доволна Simple Smile
благодаряти за номера ,обадих му се и за утре сме се разбрали да отида.

# 222
radostka1983  ще останеш със сигурност много доволна!!!!!!!!!!!

# 223
radostka1983  ще останеш със сигурност много доволна!!!!!!!!!!!
наистина останах много доволна първият път като бях бременна ходих при Опънова

# 224
Ох не ми говори за никой от тук нашите специалисти че ме боли главата само като се сетя какви са!!А ти бебенце ли чакаш?

Общи условия

Активация на акаунт