Будапеща - 4

• 58 534
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте и от мен newsm78 , предстой ми пътуване до Будапещта купила съм самолетни  билети от WiZZ интересува ме дали трябва на летиштето да се доплаща летишна такса в последно време в екскурзиите който се предлагат до Будапещта със самолет на същата компания, самите организатори- агенции изискват летишна такса от 80 евро на билет.Моля да ме информиррате дали някой е имал този проблем аз поне нито във втора нито във трета тема прочетох някой да каже за тази допълнителна такса. newsm78

# 76
Здравейте и от мен newsm78 , предстой ми пътуване до Будапещта купила съм самолетни  билети от WiZZ интересува ме дали трябва на летиштето да се доплаща летишна такса в последно време в екскурзиите който се предлагат до Будапещта със самолет на същата компания, самите организатори- агенции изискват летишна такса от 80 евро на билет.Моля да ме информиррате дали някой е имал този проблем аз поне нито във втора нито във трета тема прочетох някой да каже за тази допълнителна такса. newsm78
Не няма такава такса.
Само ако не се чекираш он лайн,а на летището има такса,но незнам точно колко.В сайта на Уиз я пише.
Някъде около 10 евро на посока. Peace
Сега проверих 29 лв. на човек,на посока.

# 77
Благодаря, за чекирането ми е ясно не летя за пръв път с луйз ер , но купих до доста евтини билети и като прочетох в две различни агенции че изискват летищна такса се усъмних дали в ниската цена на билетите се крие някакъв скрит замисъл  bouquet

# 78
# 79
Благодаря, за чекирането ми е ясно не летя за пръв път с луйз ер , но купих до доста евтини билети и като прочетох в две различни агенции че изискват летищна такса се усъмних дали в ниската цена на билетите се крие някакъв скрит замисъл  bouquet
Хубаво е човек да пътува евтино.Ние април ходихме за 20 лв. на човек отиване и връщане.Всеки,който разбере е така  Shocked.
Ще чакаме разкази и снимки от пътуването.  bouquet

# 80
Didimitrova, случайно да не сте на диета. Много слаб репортаж откъм  гастрономична  гледна точка. Свикнали сме на по-пищни кулинарни преживявания от Ваша страна.  Ягодовата бира опита ли поне?  cook

# 81
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
vie, това е поредният начин на агенциите да КРАДАТ от туристите. Искайки тази "такса" те реално плащат билетите на туриста, че имат и огромна печалба още на този етап  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 82
Много се радвам, че са ви харесали снимките  love001

ASSAMARIS притеснявах се, че много снимки съм качила и да не ставам досадна. Но щом отваряш темата за манджата веднага ще дам отчет. В едно от заведенията до нашия хотел ядох пиле паприкаш /май така се казваше/, по препоръка на едно от момичетата и ми хареса, но да уточня, че за ям много люто и не ми се стори много подлютено и някакви люти вурстчета/наденички/- много бяха вкусни. От десертите опитах ракоци/ако съм запомнила правилно името/-не е точно моя десерт, но пък нещо от типа на ябълков щрудел много ми хареса а и разбира се палачинки. Аааа да не пропусна и няколко гулаша, но като цяло този път не можах да отворя банкетната клапа. Много ни беше натоварена програмата и се сдобих с страшна мускулна треска. Бирата забравих са я опитам, нали знаеш, че не пия и забравих за нея.
На вниманието на всички пътуващи ако не обичате газирана вода внимавайте много, почти всичката е газирана а тази която не е беше ужасна #Crazy. Намерих една на Нестле която пиех/с розова капачка/ а в заведенията Сан Бенадето и то с уточнение да не е газирана.

# 83
Диди, върна ме отново на разходка из Будапеща.
Не съм влизала в операта и с твоите снимки влязох и там.

...
На вниманието на всички пътуващи ако не обичате газирана вода внимавайте много, почти всичката е газирана а тази която не е беше ужасна #Crazy. Намерих една на Нестле която пиех/с розова капачка/ а в заведенията Сан Бенадето и то с уточнение да не е газирана.

Peace
И на мен не ми хареса никоя вода. Даже и негазираната имаше същия вкус, къто газираната.
В България всички минерални води са много по-различни(за мен са по-вкусни) от тези, които сме опитвали в чужбина(дори и световно известни, и скъпи марки).  Laughing

# 84
Тези, които са ползвали Wizz Transfer , може ли да кажете колко време е пътя от летището до центъра, където е спирката му.
Благодаря

# 85
  • София
Някой знае ли в този сайт http://www.only-apartments.com дали дете до 4г трябва да впиша като бройка, защото цените се смятат на човек, а не на апартамент ?

# 86
Здравейте момичета,

ние заминаваме за Будапеща сега в събота. Изчетох и трите теми (без няколко страници от предходната) и събрах доста полезна информация . Благодаря за споделеното   :bouquet

Тъй като ние ще пътуваме с бебето ни, което е на 11 месеца , а не срещнах да е коментирано, въпросът ми е как стоят нещата с придвижването с бебешка количка там .
Имам предвид в градския транспорт ( автобуси, метро) , подлези , магазини, в лодките hop on-hop off може ли да се качва с количка, ако ви е направило впечатление .
Това ми е най-голямото притеснение. Иначе се надявам на хубаво време и повече разходки, като сме с количка, но все ще се наложи и транспорт. Хотела ни е в центъра, близо до метростанция Астория, ще можем ли да обиколим доста неща пеша, как мислите ?

Благодаря предварително !

За колички  в метрото е просто ужасно.......рампи  няма, асансьори също, в много малко станции има ескалатори.  С   бебешка количка как да е, защото се носи по лесно, но видях  как мъж в инвалидна количка се мъчеше да слезе....много тъжна  гледка.  Веднага мога да направя паралел с  Виена, където за всичко е помислено - ескалатори, асансьори и то достатъчно.   

# 87
  • София
Малко снимка и от мен, макар че вече има богаааат снимков мат`рЯл Simple Smile :

http://myrzelana.snimka.bg/europe/budapest.701523.all

# 88
Искам да благодаря на Шебек за  ценните  съвети, които ми даде.  bouquet Без тях едва ли бих се справила по пътя до Тропикариума, а че го посетихме не съжалявам.
 Същото  се отнася и за пътуването до Виена.  Будапеща ми хареса, но Виена, ме  очарова и се надявам да се  върна отново там.

# 89
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
na_ny
Няма защо  Hug
чакам с нетърпение да споделиш на дълго и на широко за престоя и на двете места, че и за пътя помежду им  Mr. Green

bibi
Страхотни снимки   bouquet първото със зеления покрив е някакъв музей, видяхме го от автобуса за Виена и мн ме впечатли

Общи условия

Активация на акаунт