Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на форума?
Какви са предимствата и недостатъците на многократните пелени според потребителите във форума?
Какви са алтернативите за ниска кръвна захар по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на форума?
-
Какви са предимствата и недостатъците на многократните пелени според потребителите във форума?
-
Какви са алтернативите за ниска кръвна захар по време на бременност?
-
Какви са препоръките за литература, свързана с бременността, раждането и грижите за бебето?
-
Какви са мненията за съвместното спане с бебе и какви са препоръчителните приспособления?
. Почти изчетох първата част на темата, от където се снабдих с ценна информация, сайтове, заглавия и започвам да ги чета. Като цяло съм ЗА всичко естествено доколкото днешният начин на живот ни го позволява
На мен ми казаха да си взема само нош-па и да взимам от него при болки, но не съм имала проблеми и не съм го пила, седи си неотворено. Питах за витамини, щото ме бяха наплашили многознаещи пирятелки, че на вегетарианките им липсвали витамини
, обаче аз съм малко бременна-темерут, на мен ми стига да ми кажат, че е добре бебето и не виждат проблем при мен, та не разпитвам много-много
. Сигурно трябва, ама какво да питам - не знам, и на мен ми е първо бебе
Аз бих могла да дам инфо за Варна - моя близка имаше късмета да бъде при такава лекарка 

, което не е препоръчително насред раждането.