Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на форума?
Какви са предимствата и недостатъците на многократните пелени според потребителите във форума?
Какви са алтернативите за ниска кръвна захар по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на форума?
-
Какви са предимствата и недостатъците на многократните пелени според потребителите във форума?
-
Какви са алтернативите за ниска кръвна захар по време на бременност?
-
Какви са препоръките за литература, свързана с бременността, раждането и грижите за бебето?
-
Какви са мненията за съвместното спане с бебе и какви са препоръчителните приспособления?

Курсът иначе знам, че е по 180, те даже бяха 2, май, един за бременността и един за отглеждане на бебе.

Аз вече не съм бременна, но пък имах чудесна и бих казала еко бременност, родих точно на термин, нормално раждане. По време на бременността ми се храних с предимно сурова раст.храна, ходих 6 месеца на йога за бременни от началото на 4-ти месец до края. Качих само 5 кг като започнах от 50 кг /при ръст 170см/, нямах типичните "болежки" за бременна, не съм пила хапчетата, които ми изписваха /нош-па, магнерот, витамини, желязо и т.н/. Нямам нито една стрия, защото се мажех със студено-пресовано кокосово масло/ горещо препоръчвам/ и корема ми се прибра точно 1 седмица след раждането. Бебето ми се роди точно на термин и сега сме вече над 4 месеца, изключително на кърма. Но аз все пак си купих количка и така се разхождаме. Няма ли опасност с тези слингове да се получи някакво изкривяване?