Хареса ли ви "50 нюанса сиво"?

• 178 174
  • 859
  •   1
Отговори
# 240
  • Viena
Категорично не ми харесват.

# 241
Е, каквато книгата, такъв и каста.   Laughing
Отказах се от книгата да я дочитам, филма няма и да го започвам.

# 242
Аз си мисля, че не е възможно филмът да е по-зле от книгата, но знам ли, може да се постараят да ме опровергаят  Mr. Green

# 243
Не трябваше ли тя да изглежда по-млада от него? Имам натрапчивото усещане, че филма ще е тотален провал.
Той става за ролята, но тя. Тя е толкова далеч от изграденият образ, че имам чувството, че авторката е била надрусана докато я е избирала. Като гледах предложенията им за актьорите в началото си помисилих, че някой друг й е написал книгата и тя въобще не я е чела.
А и филма се отлага за февруари 2015. Имат време, дано сменят актрисата.

Аз мисля по същия начин. Изобщо тази Дакота Джонсън гледа като пребозала и проваля целия образ на Анастейжа Стийл. smile3555

# 244
  • София
Аз нея я харесвам, доста по-добре изглежда от майка си. А и Анастежа, в представите ми, е доста пребозала  Laughing

# 245
Изчетох трите книги за три седмици горе-долу, за мен лично четенето им беше доста интересно преживяване и не мога да отрека, че първите две части ми харесаха повече от третата.  Simple Smile Много тривиален ми беше края на книгата

# 246
  • Ямбол
Тази книга колкото и наивна толкова и истинска е в моите очи!Много я харесах.Чете ми се нещо подобно ,съвременно.

# 247
  • София
Преди малко пътувах и прочетох няколко страници(на третата съм). На една особено "драматична" сцена трябваше да се стискам уста, защото ми стана смешно, колко глуповата е сцената  hahaha
Ако това бяха реални хора, щях да мисля, че си изсмукват проблемите от пръстите.То са драматизми, искаш ли ме, не ме ли искаш, защо ми отказа, защо не знам какво си  ooooh!

# 248
книгите са страхотни .....

# 249
книгите са страхотни .....

Tова не е достатъчно Grinning  Моля те, кажи какво най-много те впечатли Wink

# 250
  • София
Тази книга колкото и наивна толкова и истинска е в моите очи!Много я харесах.Чете ми се нещо подобно ,съвременно.
Препоръчвам ти "Единадесет минути" на Паулу Куелю! Peace

# 251
  • Ямбол
Препоръчвам ти "Единадесет минути" на Паулу Куелю! Peace

Тегля и започвам да я чета!Благодаря ти

# 252
хареса ми всичко и нямам търпение да излезе филма Simple Smile това е книгата , която най-много ме е вълнувала ...помислете такива неща в живота няма да ви се случат

# 253
  • Варна
О, Мон Дьо!  Rolling Eyes
Ето кой ги четял тия книги, че и ги има за истински шедьовър.

# 254
всеки има право на мнение ако на теб не ти харесва на мен да...аз едва ли ще харесам нещо по което си падаш ТИ

Общи условия

Активация на акаунт