Хареса ли ви "50 нюанса сиво"?

• 178 183
  • 859
  •   1
Отговори
# 555
  • София
 Книгата не е чак толкова ужасна. Наистина е някак смешна обаче - и двамата се държат много изкуствено. Аз да съм го спукала от бъзици тоя надувко!

# 556
  • Велико Търново
Преди малко гледах филма и изглеждаха много неубедителни. Особено Джейми - в очите му една насмешка - какъв доминант аз имам чувството, че  ще се изчерви всеки момент, а мацката и тя гледа като напушена и едва се сдържа да не се разхили. А в книгата той един такъв мрачен, та една такава наивна и възбудена. Жалко зя филма наистина.

# 557
вчера гледах филма на кино, книгите не съм ги чела и историята беше нова за мен, до средата на филма имаше някаква история и действие, но втората част беше много неприятна. Финалът беше също без никаква идея за мен..

# 558
Финалът беше също без никаква идея за мен..
Съдейки по прочетеното в темата и не само, финалът предстои. Книгите са три, коментира се, че всичко свършва с цветя и рози, вероятно и филмите ще са толкова.

# 559
аз не харесах финала на тази част, на предната страница има линк с мнение за домашно насилие и прочее, прочетох го и се отвратих, не знам дали бих гледала другите две части  ooooh!

# 560
аз не харесах финала на тази част, на предната страница има линк с мнение за домашно насилие и прочее, прочетох го и се отвратих, не знам дали бих гледала другите две части  ooooh!

Спокойно, не се връзвай на това с домашното насилие, другите 2 части съвсем порозовяват  Laughing

# 561
    Човече, прочете ли ги?
    people_change, линкът за домашното насилие го пуснах аз, с уговорката, че звучи мелодраматично.

# 562
Четох ги, да.

# 563
замислям се, колко голям е капана в който героинята попада..  милите им моменти в комбинация с физическото удоволствие, което й се  доставя.. не знам в книгите дали връзката им е просто секс, но във филма  я виждам като дълбока зависимост  Crossing Arms

# 564
не знам в книгите дали връзката им е просто секс, но във филма  я виждам като дълбока зависимост  Crossing Arms
Е, тя нали сключи договор за тази зависимост, не я изпитва вътрешно, а се подчини на правилата по свое желание.

Не се сърди, човече, наистина ли свършва като роман на "Арлекин"?  Laughing Няма да си ги причиня, независимо как свършва, но съм любопитна.

# 565
В началото е привлечена от новото, да опита нещо различно, по- скоро зависимостта идва постепенно, сега ще кажете, че може да се откаже по всяко време, но дали е така лесно, когато си зависим?
Това си е мое мнение, разбира се, не се опитвам да го наложа  Peace

# 566
Не се сърди, човече, наистина ли свършва като роман на "Арлекин"?  Laughing Няма да си ги причиня, независимо как свършва, но съм любопитна.

Пиша края в скрит текст.
Скрит текст:
Да, плеснаха с ръце и края са семейни хора с 2 деца  Mr. Green

В началото е привлечена от новото, да опита нещо различно, по- скоро зависимостта идва постепенно, сега ще кажете, че може да се откаже по всяко време, но дали е така лесно, когато си зависим?
Това си е мое мнение, разбира се, не се опитвам да го наложа  Peace

Ами то всяко влюбване е зависимост. Той също й се предлага като подчинен, т.е. и той е зависим от нея.
Затова ми идва малко отгоре това за домашното насилие, но както казах, всеки гледа да блесне я в блог, я в статия, за да намаже покрай истерията...

Последна редакция: ср, 18 фев 2015, 13:42 от Не се сърди, човече

# 567
Не се сърди, човече, наистина ли свършва като роман на "Арлекин"?  Laughing Няма да си ги причиня, независимо как свършва, но съм любопитна.

Пиша края в скрит текст.
Скрит текст:
Да, плеснаха с ръце и края са семейни хора с 2 деца  Mr. Green

Това си е мое мнение, разбира се, не се опитвам да го наложа  Peace

Ами то всяко влюбване е зависимост. Той също й се предлага като подчинен, т.е. и той е зависим от нея.
Затова ми идва малко отгоре това за домашното насилие, но какво казах, всеки гледа да блесне я в блог, я в статия, за да намаже покрай истерията...

така е  Peace

# 568
  • София
Домашно насилие и аз не мисля че има. Говоря за книгите, филма не съм гледала и нямам представа как е като сценарий и като игра. Най-вероятно няма и да го гледам.

# 569
Домашно насилие и аз не мисля че има. Говоря за книгите, филма не съм гледала и нямам представа как е като сценарий и като игра. Най-вероятно няма и да го гледам.

чак домашно насилие не, във филма има единствено емоционална зависимост, но явно после всичко се нормализира.

Общи условия

Активация на акаунт