Отговори
# 660
  • София
Здравейте,

Отново благодаря за топлите пожелания. Бебка е стабилна, била клинично добре, диша си, започнаха да я хранят, но засега със сонда - по около 5мл на хранене. На този етап сме изпълнили програма максимум и чакаме да расте и да минат 72 часа, за да й направят основните изследвания.Сигурно до термин ще е в болницата.

За килограмите предната бременност между 33 и 38 г.с. качих 6 килограма, та качването по много май е нормално.

Само да кажа, че въпреки, че извадиха бебенцето, коремът ми си е все така голям, нямайте големи очаквания в тази посока и си изберете подходящи - широки, дрехи за изписването.

# 661
Gaja, честито, стискам палци за теб и малката София Simple Smile

За брака и аз да се изкажа - ние се оженихме с таткото когато бях в 6 месец. Той ми е предлагал 2 пъти(1вия път пръстена му падна камъка  Mr. Green ) и така или иначе искахме да се оженим. И въобще не съжаляваме, направихме си го точно както искахме, никой не ни се е месил, всичко си платихме сами, за да не ни се налагат родителите(пробваха се) и ако мога пак ще се оженя, не беше въпрос на подпис или промяна на положението, просто за момента и двамата чувстваме, че искаме да сме заедно винаги и е хубаво да сме си направили купон Simple Smile Преди това не обичах клишето бременна булка, но просто бебчо стана по-бързо отколкото очаквах, а бяхме решили да почваме, защото имам проблеми с цикъла, имах поликистоза и не вярвах, че ще стане за няколко месеца нередовни опити Simple Smile Но отношенията ни не са се променили, може би около бебето станахме по-организирани и в последно време повече се радваме един на друг, че явно усещаме, че скоро ще ни приключи ергенския живот Simple Smile
Аз почти приключих с покупките, вчера със сестра ми ходихме по магазините, купих си 2 нощници, еднократни гащи, препарат за бебешки съдове... абе дреболии, които бяха останали. Купихме и повивалник тая седмица. Остават много малко неща, събота и неделя ще донаредим стаята и ще сглобим леглото и се отдавам на пране на бебешки дрехи и пердета Simple Smile
Правих изследвания тая седмица, хемоглобина ми е 112, не е мръднал от предния път, но все пак е под 120. Утре ще ходя на тонове в частната клиника и ще питам там, че тия от ЖК пак ще ми кажат за червено вино и дебела пържола  Laughing Другата седмица ще видя какво ще излезе от микробиологията. Да ви питам, на вас пускат ли ви кръвна захар от тия изследвания по ЗК, че видях, че предния път не са и сега също, и сега  си платих, защото ми са се увеличили водите в сравнение с предния път? Та сега като отида ще ги питам какъв им е проблема, уж четох в интернет, че се полагат(поне слава богу ми е в граници)
Сега бях на кола маска, почти ми е готов багажа за болницата(не е приготвен в сак, де), след 2 дена съм 37 седмица... не остана Simple Smile

# 662
Minx  на мен си ми пускат всички изследвания кръвни които поискам-съдържание на желязото,на глюкоза и тем подобни. Това което плащам е тази такса риск от 2.50 в лабораторията.

# 663
Gaja, много ти е сладка бебката, толкова чистичко и хубаво личице, кукла!
А между другото, ако някой като мен се е сетил за късно учене, имам предвид магистратура, понеже това търсих, ето едно линкче, още се набират документи:
http://www.unibit.bg/apply/apply-master/regular-part-time-master

# 664
Gaja,миличка,стискам палци и аз !Радвам се,че вече имате добри новини!Да ви е жива и здрава малката София и дано скоро ви изпишат!Сигурно е голям шок .. но искренно пожелавам скоро всичко да е зад гърба ви! Hug

# 665
Мами, приятен уикенд и да почивате повечко  Hug

# 666
Gaja, Честито и от мен. Силно се надявам скоро да сте достатъчно добре, за да ви изпишат и да се приберете заедно вкъщи.
Timide , Честит Рожден Ден! Желая ти много здраве, щастие и лесно раждане на твоето бебче като му дойде времето  Wink

# 667
Привет момичета.
Искам да ви съобщя, че от вчера 13.09 11,30ч нашето семейство е вече 4 ричленно.Към мама Ели, тати Цеци и кака Галя се присъедини малкият Лъчезар със завидните 3,450кг. И 52см. Мама роди със секцио в Майчин  Дом София и виновник за появата на Лъчко е д-р Хранов.Мама се чувства добре и се възстановява бавно но славно и се надява от утре да е постоянно с бебо.Имам коластра и правим първи опити за кърмене.
Поздрави на всички и много Hug
Gaia,честито и бързо възстановяване на теб и малката София.

# 668
Еха, Ели! Честито ви момченце!   bouquet Страхотна новина! Да сте живи и здрави цялото семейство! И когато можеш, споделяй още хубави новини от вас!
Поздрави и много щастливи моменти заедно ви желая!

# 669
Ели честито момченце   bouquet  bouquet  bouquet Да ти е жив и здрав малкия мъж и много да ви радва!
Timide  nbirthday Желая много здраве, щастие, късмет пари и милиони сбъднати мечти!

# 670
zvezdi4ka честито ви голямо бебче!Да ви е живо и здраво и много да слуша Simple Smile) На мама бързо възстановяване Simple Smile) ще чакаме да разказваш по-подробно като имаш време!  Hug  bouquet
Офф,момичета,така нямам търпение вече.. и като чета,че някоя смела мама е родила ми се насълзяват очите и на мен ми се иска вече !Знам,че има време,но много искам да си видя бебчето,да си го гушна и да го обсипя с цялата си любов!Успех на всички и дано имате повечко търпение от мен,че направо ме изгаря това отвътре.. Hug

# 671
  • София
zvezdi4ka, ЧЕСТИТО   bouquet Да ви е жив и здрав Лъчко!

Gaja, радвам се, че новините са добри  Hug Дано по-скоро да се гушкате вкъщи с малката Софи, толкова е нежна и красива  Heart Eyes

Timide, честит рожден ден   bouquet Желая ти много здраве и късмет и скоро и ти да ни зарадваш с едни хубави новини  Hug

# 672
Честито за новият член, Звездичке, да ви е жив и здрав малкия Лъчко!

Гая, страхотни новини, дано по-бързо да минава времето и скоро да сте си вкъщи.  Hug

# 673
zvezdi4ka Честито бебче да ти е живо и здраво  newsm03
Gaja много е красива малката София, дано да се приберете по-скоро вкъщи.

Ние днес с таткото купихме креватчето, малко козметика и климатик за бебчо, имаме малко дрешки утре майка ми и баща ми ще ми донесат още малко.Не смятаме да купуваме много дрешки поне засега.
В неделя влизам в 9-тия месец, тогава смятам да подредим гардероба и да освободим място за малкия и да си оправя багажа за болницата.
Искам вече да си го видя, въпреки че знам че е по-добре да не излиза толкова рано.
Относно майките студентки аз в момента съм последна година тази седмица ходих до университета и ме гледаха, като полезно изкопаемо  newsm61 , все едно не са виждали бременна жена, незнам как ще се справям защото ми предстоят и стажове по училищата.
Най-важното е всичко с бебо да мине добре пък ще му мисля.
Иначе тази помощ от 2880лв е само за редовни студенти.

# 674
Честито бебче, Zvezdi4ka, нека расте живо и здраво и много да ви радва!

Timide, ЧРД, много късмет и любов и леко раждане ! Ще се почерпя и аз с виртуалните питиенца, че голямо въздържание е тази година beer2

Общи условия

Активация на акаунт